selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.
cnm oğlunada sanada çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol sıcak bişeyler içmeye çalış
selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.
kakuş geçmiş olsun canım aman dıkkat edın inşallah en kısa zamanda ıyılesırsınız kıyamam kuzuna da sanadasağolun kızlar midem filan acayip bulanıor hem hastalık hem hamişlik birarada çok zor oldu gerçekten bide yanımda hasta biri daha var inannın kendimemi bakayım ona mı bakayım şaşırdım.
ezelcim aynen canım yaa aklımdasın ben de ne yaptı ezel diye geldim birazda.geçmişi okuyorum oraya gelemedim sanırım ama test mi yaptın hadi inşallah bu ay hamilesin çok sevindim canım
inandırıcı derecede hastayım dersen yaparlar durduk yere ben test yaptırıcam dersen yapmazlar çok mu acıl dıyede dalga gecerler ama karnım ağrıyo dıye bakaneyle gıtsen mesela ınandırırsan önce hcg yaparlar sonra tedavıye gecerler ılm falanda cekemezler ılacda vermezler gönderırler senı hadı doğur öle gel derlerdayanamicam yarın sabah yine test yapıcam yada acil serviste kandan gebelik testi yaparlar mı yaa
Kizlar evimin temizligini bitirdim cici yaptim simdide kendimi cici yapayim hafta sonu misafir vardi dükkani acma töreni yapamadik kocisle mintika temizligi yapayimda( bu sözü Bernil yada Renginnn den ögrendim)aksama bu ayki gerdege hazirlik calismasi yapalim
Kizlar evimin temizligini bitirdim cici yaptim simdide kendimi cici yapayim hafta sonu misafir vardi dükkani acma töreni yapamadik kocisle mintika temizligi yapayimda( bu sözü Bernil yada Renginnn den ögrendim)aksama bu ayki gerdege hazirlik calismasi yapalim
:biyik:yakışırr
:gul::gul::gul:haskena mıntıka temizliğinin patenti bernile ait ama bende tuttum bu sözü
kızlar ben lavobo tuvaletide temizleyip gelirim bide toz
kızlar arkadaşımın 2. oğlu oluyomuş şimdi konuştuk
ikisinede kazayla dedi nasıl kaza bunlar böyle
Benim arkadasiminda oglu oldugunda kaza ile demisti sonra kiz kardesi dediki ablam nette arastirma yapti sonra yapti bebek bana böyle kaza ile diyenler pek samimi gelmiyor tamamen fesatlar yada tas devrinde yasiyorlar dkh spiral v.s. bilgileri yok garibanlarin :zonk:
:gul::gul::gul:haskena mıntıka temizliğinin patenti bernile ait ama bende tuttum bu sözü
aynen öyle hasoş bana da kaza gibi gelmedi
ilkini anladıkta ikinci?çünkü uzun süre ovu.takibi falan yaptırdı ya da Allahın işi
bişey diyemiyorum yine de
bende kazayla oğluşuma hamiş kalacam
kazayla mı oldu dicen kız umut
herkesde inanır dimi ama
hatta size bile öyle diyecem
kazayla mı oldu dicen kız umut
hava atacak bize onca takviye ovu.tsetindenoldu bize bile öyle dicekmiş sanki bilmiyoruz her yumurtlama döneminde kaç ilişki olduğunu
herkesde inanır dimi ama
hatta size bile öyle diyecem