Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?
Canim burada Clear Bluenin 14 lüsü yok .....
Clear Blue 7 lik digital ovulas.test: 30 EURO
;; ;; 20 ;; ;; ;; ;; : 75 EURO
;; ;; 20 ;; ovulasyon monitörü : 149 EURO
;; ;; 40 ; ;; ;; : 169 EURO
Burada olanlar ve fiatlari bunlar bu fiatlari ecz aldim sitelerde ne kadar bilmiyorum ayrica Mertin msj okuduktan sonra alman gümrügünde calisan bi tanidigimiz var esime tel.actirip sorduttum buradan ilac kargo yapilabiliniyormu diye oda hayir demis hic bir sekilde ne Türkiyeden buraya nede buradan Türkiyeye ilac kargo yapilmiyormus zaten kargo sirketleride kabul etmiyormus gümrükte cok problem cikiyor diye sonra arkadasin kardesi UPS de calisiyor ona arattim sorduttum oda ayni cevabi verdi peki kizlar siz Amerikadan nasil siparis verdiniz bi arastirin sizin geciken takviyeler gümrüge takilmis olmasin ......Esim kiziyor bu saatte sirf merakin yüzünden adamlari rahatsiz ettik diye ne yapayim sormasam sabaha kadar uyuyamazdim....:ayk:
Canim bilmiyorum simdi Mertim yazmisti bende kocisi seferber ettim sordurttum yetkili mercilere ama hayir cevabini aldik acaba takviyeler ilactan sayilmiyormu neyse rica ederiz yarin Ist yasiyan bir arkadastan ( berniL,Umut yada renginnn sorabilir ) UPS den sordurturuz kiz bak yine merak ettim ha bu saatte acik olsa ben arayip soracam neyse Elaraya sorariz belki takyiveler geneli bitkisel oldugu icin belki sorun cikmamistir ....
selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.
geçmi olsun kakulem ya üzüldüm şimdi bol bol dinlen inş. hemen atlatırsınselam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.
selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı
arkadaşlarrr aşagıdaki linkteki formu dolldurup sabiha paktuna keskin in kitabını ücretsiz alabiliyorsunuzzz
ben almıştım daha önce bi ücretsiz kitabınııı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben de Elaranın oğluşuna hastane çıkışı yolluycam teyzesinden ilk hediyesi olsun.Oğluşumla ikisine alıcam işallah.kızma Elara içimden geldi ne yapayım?:sirin:
kızlar selam....
hamişlik ii gidiyor.şimdilik sadece kasık ve meme ağrısı var.dün memişlerim çok felaket ağrıdı.sağ memem büyümüş:zonk:sankidamarlarda belirginleşmiş.
sağ kasığım sol kasığım hala çok sancılanıyor arada.ve sık idrara çıkma.valla bu hamişlik bi acaip ilerliyo.hayırlısı.henüz tiskinme bulantı veya aşerme yok.zaten erken galiba...
Canim oglusuna da sanada gecmis olsun dikkat et kendine hamis hamis cok daha kötü olmayasin ...
geçmi olsun kakulem ya üzüldüm şimdi bol bol dinlen inş. hemen atlatırsın
cok geçmiş olsun cnm oğluna ve sana acil şifa diliyorum. tabii ilaçta içemezsin sen şimdi bitki çayları yap kendine bol bol
kakuşum çok geçmiş olsun ben de seni çok merak ediyordum bu kızla hiç denk gelip sohpet edemiyoruz diyordum hastalanmışsınız üzüldüminşaAllah çabucak iyileşirsiniz o yakışıklı erkek güzeli oğlunuda yerim beennnn
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
ezel bence 2 gün bekle canım test için.
kızlar geçmişi bitirdim çıkıyorum midem fena gidip yatıyım biraz.hepinizi öptüm
ezel bence 2 gün bekle canım test için.
kızlar geçmişi bitirdim çıkıyorum midem fena gidip yatıyım biraz.hepinizi öptüm
hayrolsun inşallah çok güzel bir rüya görmüşsün.allah hayırlara çıkarsın.osman ismi çok güzel hiç tereddüt etme bence.hem ne zamandır osman diyoruz biz ona.
günaydın kızlar ezel bu ay hayırlısıyla inşALLAH hamışsındir yarın yap bidaha test artık hamıle kalda beynımız dinlensin her ay varmı yokmu oldumu olmadımı sende harap oldun bizde
sen tam regl gününde yapmıştın dimi kakule senin adet döngün kaç
canım bu isimle ilgili 2. rüyam ilkinde daha hamile olduğumu bilmiyodum bile yine o ismi gördüm hayırlısı artık her kafadan bi ses çıkınca insanın aklı karışıyo ama kesin bu sefer kararlıyım koyacam