Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?

Kizlar tubby altakki msj bahsediyor ben sadece sordurttum ve bize verilen cevabi yazdim ve daha önce sormak aklima gelmemisti ama Mertim yazinca sorayim dedim ve kargo ile ilac gönderimi yasak dendi ama takviyeler bitkisel agirlikli oldugu icin kabul ediliyor olabilir o konuyu ben bilmiyorum biz genel terim kullanip ilac dedik hani sizinki gelmez diye bi ideam yokki tubby nin dedigi gibi Elaraya gelmis Renginnn e gelmis sizinkide gelir mutlaka .....

Canim burada Clear Bluenin 14 lüsü yok .....

Clear Blue 7 lik digital ovulas.test: 30 EURO

;; ;; 20 ;; ;; ;; ;; : 75 EURO

;; ;; 20 ;; ovulasyon monitörü : 149 EURO

;; ;; 40 ; ;; ;; : 169 EURO

Burada olanlar ve fiatlari bunlar bu fiatlari ecz aldim sitelerde ne kadar bilmiyorum ayrica Mertin msj okuduktan sonra alman gümrügünde calisan bi tanidigimiz var esime tel.actirip sorduttum buradan ilac kargo yapilabiliniyormu diye oda hayir demis hic bir sekilde ne Türkiyeden buraya nede buradan Türkiyeye ilac kargo yapilmiyormus zaten kargo sirketleride kabul etmiyormus gümrükte cok problem cikiyor diye sonra arkadasin kardesi UPS de calisiyor ona arattim sorduttum oda ayni cevabi verdi peki kizlar siz Amerikadan nasil siparis verdiniz bi arastirin sizin geciken takviyeler gümrüge takilmis olmasin ......Esim kiziyor bu saatte sirf merakin yüzünden adamlari rahatsiz ettik diye ne yapayim sormasam sabaha kadar uyuyamazdim....:ayk:

Canim bilmiyorum simdi Mertim yazmisti bende kocisi seferber ettim sordurttum yetkili mercilere ama hayir cevabini aldik acaba takviyeler ilactan sayilmiyormu neyse rica ederiz yarin Ist yasiyan bir arkadastan ( berniL,Umut yada renginnn sorabilir ) UPS den sordurturuz kiz bak yine merak ettim ha bu saatte acik olsa ben arayip soracam neyse Elaraya sorariz belki takyiveler geneli bitkisel oldugu icin belki sorun cikmamistir ....

OP
E

_eZeL_

Misafir
selam kızlar oğluşum halaaa hasta bana da geçti sanırım elimi kolumu kaldıramıyorum boğazlarım şişmiş offf ikimizde yatıyorduk yeni kalktık.

kakuşum çok geçmiş olsun ben de seni çok merak ediyordum bu kızla hiç denk gelip sohpet edemiyoruz diyordum hastalanmışsınız üzüldüm :( inşaAllah çabucak iyileşirsiniz o yakışıklı erkek güzeli oğlunuda yerim beennnn

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı

inşallah canım bugün doktora götürücem amannnn antibiyotik verecek hemen hiç istemiyorum ama mecburen kullanıcam heralde yoksa geçmiycek gibi.

arkadaşlarrr aşagıdaki linkteki formu dolldurup sabiha paktuna keskin in kitabını ücretsiz alabiliyorsunuzzz

ben almıştım daha önce bi ücretsiz kitabınııı

sağol canım bende de vardı bunun diğer kitabi iyi oldu ben bu kadını çok beğeniyorum kitapları da çok eğitici gerçekten.hemen kaydoldum:hihi:

Ben de Elaranın oğluşuna hastane çıkışı yolluycam teyzesinden ilk hediyesi olsun.Oğluşumla ikisine alıcam işallah.kızma Elara içimden geldi ne yapayım?:sirin:

kız elin değmişken bizimkilere de al bari:hihi::hihi::hihi:
kızlar selam....
hamişlik ii gidiyor.şimdilik sadece kasık ve meme ağrısı var.dün memişlerim çok felaket ağrıdı.sağ memem büyümüş:zonk:sanki:cokkomik:damarlarda belirginleşmiş.
sağ kasığım sol kasığım hala çok sancılanıyor arada.ve sık idrara çıkma.valla bu hamişlik bi acaip ilerliyo.hayırlısı.henüz tiskinme bulantı veya aşerme yok.zaten erken galiba...

ayyy ne güzel hadi bakalım taze annecik ilk zamanlar göğüs ve kasık ağrısı çok normal kendini yorma canım.
kızında miden bulanıyor muydu?

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim oglusuna da sanada gecmis olsun dikkat et kendine hamis hamis cok daha kötü olmayasin ...

geçmi olsun kakulem ya üzüldüm şimdi bol bol dinlen inş. hemen atlatırsın

cok geçmiş olsun cnm oğluna ve sana acil şifa diliyorum. tabii ilaçta içemezsin sen şimdi bitki çayları yap kendine bol bol

kakuşum çok geçmiş olsun ben de seni çok merak ediyordum bu kızla hiç denk gelip sohpet edemiyoruz diyordum hastalanmışsınız üzüldüm :( inşaAllah çabucak iyileşirsiniz o yakışıklı erkek güzeli oğlunuda yerim beennnn

sağolun kızlar midem filan acayip bulanıor hem hastalık hem hamişlik birarada çok zor oldu gerçekten bide yanımda hasta biri daha var inannın kendimemi bakayım ona mı bakayım şaşırdım.
ezelcim aynen canım yaa aklımdasın ben de ne yaptı ezel diye geldim birazda.geçmişi okuyorum oraya gelemedim sanırım ama test mi yaptın hadi inşallah bu ay hamilesin çok sevindim canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım eşim ve ben ikimiz 2 kutu zingo bitirdik ekimden bu yana yani ben aralarda içmedim eşiminde içmediği oldu öyle yani kaç tane var içinde onların tam bilmiyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

hayrolsun inşallah çok güzel bir rüya görmüşsün.allah hayırlara çıkarsın.osman ismi çok güzel hiç tereddüt etme bence.hem ne zamandır osman diyoruz biz ona.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ezel bence 2 gün bekle canım test için.
kızlar geçmişi bitirdim çıkıyorum midem fena gidip yatıyım biraz.hepinizi öptüm

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydın kızlar ezel bu ay hayırlısıyla inşALLAH hamışsındir yarın yap bidaha test artık hamıle kalda beynımız dinlensin her ay varmı yokmu oldumu olmadımı sende harap oldun bizde

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hayrolsun inşallah çok güzel bir rüya görmüşsün.allah hayırlara çıkarsın.osman ismi çok güzel hiç tereddüt etme bence.hem ne zamandır osman diyoruz biz ona.

canım bu isimle ilgili 2. rüyam ilkinde daha hamile olduğumu bilmiyodum bile yine o ismi gördüm hayırlısı artık her kafadan bi ses çıkınca insanın aklı karışıyo ama kesin bu sefer kararlıyım koyacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar