OP
minietek
Misafir
- #21.521
ateşinde güzell ezell maşallahh sana
Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?
bende ordan almıştım cnm,inş gelir cnm ya
seninki erken gelmişti dimi cnm
benim 8. yada 9. gün gelmişti umut,elara takip ediliyo demişti,yapabildinmi umutçum,kaybolmaması lazım ya,elarayla ben ordan almıştık,inş gecikmelide olsa gelir
gule gule cnm benımde buyukluk hastaladın bogazları sısmıs babamız doktora goturdude onları beklıyom bende cıkıcam
kaybolduğunu sanmıyorum gelir
günaydın kızlar ezel çok sevindim cnm işallah hamilesindir. şehzaden uğraştırmadan gelir
günaydın kızlar ezel çok sevindim cnm işallah hamilesindir. şehzaden uğraştırmadan gelir
ateşinde güzell ezell maşallahh sana
sagol cnm bugun yazılısı vardı ondan yoladım okula yoksa dınlensın dıyecektım ama antıbıyotıgı verdım aksam bıraz ıyı gelmıs en azına yutkuna bılıyobernil çok geçmiş olsun cnm,benimde küçük aymnı durumda beklenene son inş çabuk iyileşirler
ıns cnm bence de yabencede,mutlaka gelir inş
günaydın canım hoşgeldin inşaAllah şehzade yakalamışızdır bakalım umutlanmak istemiyorum hüsrana dönüşmesin
geçen ayda böyle ilerlemişti ateşim :dertli:
Günaydin kizlar kizimi biraktim geldim kahvalti yapayim sonra evi temizlemem lazim malum hafta sonu misafirim vardi gecen haftada hastaydim diye hic birsey yapamadim islerimi bitirince gelirim...
Kiz Ezel atesimi ölcüyorum sonra gelince bi tablo yaparsin degilmi ablana.....
09.04- 36.1
10.04- 36.1
11.04- 36.3
Bu arada topigin en nazik üyesi konumuna aday adayligimi acikliyorum....
ezel bence hamılesın silikte olsa cıkmıs bende cıkmadı hiçbişey adet sancımda basladı:dertli:
dayanamicam yarın sabah yine test yapıcam yada acil serviste kandan gebelik testi yaparlar mı yaa
Sen online değildin cnm. Beni hatırla kutucuğunu işaretlemişsen açtığında otomatik girmişsindir.
Bu kadar kafana takma canım, ye iç eğlen keyfine bak...
Minnoş nasıl oldu bu arada?
günaydın Haskenaammm hoşgeldin aşk olsun yaparım tabi ama mail adresi ile kayıt olunuyor şifre falan gönderiyor onları nasıl yapıcaz_?