Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin kizlar kizimi biraktim geldim kahvalti yapayim sonra evi temizlemem lazim malum hafta sonu misafirim vardi gecen haftada hastaydim diye hic birsey yapamadim islerimi bitirince gelirim...

Kiz Ezel atesimi ölcüyorum sonra gelince bi tablo yaparsin degilmi ablana.....

09.04- 36.1
10.04- 36.1
11.04- 36.3

Bu arada topigin en nazik üyesi konumuna aday adayligimi acikliyorum....:panter:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Günaydin kizlar kizimi biraktim geldim kahvalti yapayim sonra evi temizlemem lazim malum hafta sonu misafirim vardi gecen haftada hastaydim diye hic birsey yapamadim islerimi bitirince gelirim...

Kiz Ezel atesimi ölcüyorum sonra gelince bi tablo yaparsin degilmi ablana.....

09.04- 36.1
10.04- 36.1
11.04- 36.3

Bu arada topigin en nazik üyesi konumuna aday adayligimi acikliyorum....:panter:

günaydın Haskenaammm hoşgeldin aşk olsun yaparım tabi ama mail adresi ile kayıt olunuyor şifre falan gönderiyor onları nasıl yapıcaz_?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Sen online değildin cnm:). Beni hatırla kutucuğunu işaretlemişsen açtığında otomatik girmişsindir.
Bu kadar kafana takma canım, ye iç eğlen keyfine bak:D...
Minnoş nasıl oldu bu arada?

Minnos iyi canim yuvaya gitti neyi kafama takmiyacam anlamadim??????
Bende öyle yapiyorum yiyip icip egleniyorum:dill:

günaydın Haskenaammm hoşgeldin aşk olsun yaparım tabi ama mail adresi ile kayıt olunuyor şifre falan gönderiyor onları nasıl yapıcaz_?

Tamam canim o zaman bi ara ben bakarim ben yapamazsam senden rica ederim...

Bu arada banada maya tutu gibi geliyor hadi hayirlisi canim Rabbim hayirli zamanda hayirli ve saglikli evladlar versin insaAllah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar