Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernil umut siz dun haskenanın yazdığını okudunuzmu? İlaç türü şeyler kargoyla yollanmıyormuş dedi. Ama ben onların ilaç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten Elara daha önce almıştı o siteden. Sizin kargonuzu sordurma gibi bir şansınız yok mu?
körun tası gıbı bıze mı denk gelırkı kız allah korusun ya gelır bı sekılde yoksa nıye ınt.uzerınden satıs yapsın larkı bakalım artık bekleyıp gorcez

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar günaydın hepinize hoşgeldiniz

minietek senen çok meraklanan olmadı :D
vallah test yaptımda ben bu testten bişey anlamadım ilk çizgi bile silik çıktı yanında belli belirsiz bir çizgi vardı bakalım artık adet gününü beklicem mecburen yada yarın elimdeki diğer testide yapıcam çıkmazsa yine adet günü tekrar yaparım :D

kız 2.çizgidemi silikti ??

OP
M

minietek

Misafir
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

vallah test yaptımda ben bu testten bişey anlamadım ilk çizgi bile silik çıktı yanında belli belirsiz bir çizgi vardı bakalım artık adet gününü beklicem mecburen yada yarın elimdeki diğer testide yapıcam çıkmazsa yine adet günü tekrar yaparım :D

kız bılerek isteyerek meraklansınlar dıye gıttın yanıı çok fenasın senyaaa

ıkı cızgınınde sılık cıkması hiç duymamıstım bence testte hata var ama bence hamılesındeee maşşalahh inşalllahhh hamilesındırr

biliyorum hıssedıyorummm

OP
E

_eZeL_

Misafir
OP
G

gunness

Misafir

Ezel bu ne şimdi ben de senin dediğinden bişey anlamadım hangisi silik

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ezel hamıssın kız o zaman ıkıncı cızgı sılıkde olsa hamıssın ay ıns hadı cnm gozun aydın olur ıns

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız bılerek isteyerek meraklansınlar dıye gıttın yanıı çok fenasın senyaaa

ıkı cızgınınde sılık cıkması hiç duymamıstım bence testte hata var ama bence hamılesındeee maşşalahh inşalllahhh hamilesındırr

biliyorum hıssedıyorummm

:cokkomik::cokkomik: evet tabiki yani

bilmiyorum minicim yaaa bugün fiki fikiden sonra 12. gün yarın sabahta yapayım mı bir test _? yoksa adet günümü mü bekliyeyim_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar