Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
amın cnm ıns.. cnm bol bol kırmızı pancar ye orda vardır ıns ya bugun ben pazarda buldum bayada az bulunan bır sebze dunyada en alkallı besınıymış kırmızı panca varsa al mutlaka orda

Burda var canim Realde benim kayinvalidem onun tursusunu yapiyor sarmisak ve sirke ile cok güzel oluyor ....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]canparcam sen dıyet uymadın demı hamıs kalmadan ya[/sıze]

yok canım ya diyet filan yapmadım ansızın karar verdim ve o ay hamıle kaldım yaptığım şey dua canım 500 yasin okudun rabbimin duamı kabul etmesi için etrafımdakılerde yardım ettı okumama ama ne sebeple olduğunu kımseye demedim o gece sağıma yattım ilişki öncesi sert kahve verdim kocaya ilişkiden önce namaz sonra yasin okudum rabbim kabul etsim hep dua rabbime hep dua ettim

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok canım ya diyet filan yapmadım ansızın karar verdim ve o ay hamıle kaldım yaptığım şey dua canım 500 yasin okudun rabbimin duamı kabul etmesi için etrafımdakılerde yardım ettı okumama ama ne sebeple olduğunu kımseye demedim o gece sağıma yattım ilişki öncesi sert kahve verdim kocaya ilişkiden önce namaz sonra yasin okudum rabbim kabul etsim hep dua rabbime hep dua ettim
ewet cnm en bası o tabıkı ay dur cnm ya bende 500 yasıne baslayayım hatmıs serıfı bıtıreyım ıns tmm cnm allah razı olsun bu demende ıyı oldu rabbım saglıcakla kavusdursun senı osmanımıza

Gecmis olsun canim ya yine salgin var galiba buradada her 3 cocuktan biri hasta ......

ewet cnm aynen burda öle ınankı bogazları resmen tomurcuk olmus

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu gün kendimi çok kötü hissediyorum..m,dem çok bulanıyo..
bütün gün yattım bu gün eşim de evdeydi allahtan poyrazla ilgilendi kadın da izinli bu gün ne yemek yapabildim ne kalkabildim ...
maşallah iyim derken kendi kendime nazarım deydi sanırım..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kimsecikler yok haskena da geçmişte sanırım..özledim sizi kızlar biraz da belim ağrıyo gidip tekrar uzanayım sonra yine gelir bakarım size öptüm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena, gülbenin kocası doğulu olduğu için özellikle erkek olması sağlanmış diye duymuştum çoookkk yakın bir kaynaktan.

Aman bana bi soguk geliyor o kadin bir programa cikmisti kayinvalidesi ile diyordukki tahtini bana devredecen degilmi kayinvalidesininde sanirim 3 yada 4 oglu varmis ay ne sinir olmustum bana Belcim Erdogan daha samimi ve sicak geliyor.....

kımse önermıyo zaten o gün gelsinde fırtına gibi gelir geçer sonra ben burdan yazarım gece osman uyumadı gündüz gazı vardı osman benı hiç üzmüyo çok mülayimm aynı anası gibi:hihi: vs anlatırmışım:cokkomik:

Oy oy insaAllah Rabbim saglicakla kucagina koysun canim bize gazinida mokunuda msj yazarsin.....:hihi:

berniiiiiil cips yiyorum hadi sende ye:cokkomik: bir haftadır yemiyodum

Kiz bende son zamanlar bi düstüm cipse anlatamam esim diyorki ev cips deosuna dönmüs her cesidini alip atiyom eve gecen Wasabi ili aldim tavsiye olunur aci ve tuzlu ....Afiyet bal seker olsun canim...

oğluşum hasta tezeleri bugün hep ateşini düşürmek için uğraştık.şimdi uyudu allaha şükür ateşi yok.gece yanıma alıcam nolur nolmaz diye 2 gündür uykusuzum malesef

Gecmis olsun canim bu ara salgin var herhalde ya benim kizimda 2 gece ateslendi sükür simdi iyi ....

slm kızlarr
kuzenim yarın askere gitcek onun için sürpriz kına gecesi yapcazz
hediye almak için dışarı cıkcaktımm bi bakıyım dedimm

Canim hayirlisi ile gitsin gelsin insaAllah Rabbim kötülerden korusun anasina babasina bagislasin bizlerede asker anasi olmayi nasip etsin....

soyanın yumurtlamayada çok etkisi varmış

Kizlar soya östrogen (kadinlik hormonu) iceren bi bitki ve erkek diyeti icin iyi degil özellikle eslerinizin hic bir sekilde kullanmamasi lazim .....

Rengincim bernilcim özelinize portakallı yumşak kek,ev yapımı nutellalı çokoprens ve kolay profiterol tariflerimi yazıyorum.çocuklara denersiniz çok güzel oluyor öpüyorum.

Hani bize bize birsey yok .....:cikolata:Kizimin dogumgününe az kaldi (sekil 1 a bak ticker....)

özeline bak tatlım öptüm.

Kiz ben size gecmisteyim rahatsiz etmeyin demedimmi ?:ayk:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bende burdaki fiyatlari yazayim...
7 li test 20$
14 lu test 36$
walmart diye bir siteydi arkadaslar ama malesef sizin icin arastiriken bugun ogrendimki usa disina cargo yapmiyorlarmis:

Canim burada Clear Bluenin 14 lüsü yok .....

Clear Blue 7 lik digital ovulas.test: 30 EURO

;; ;; 20 ;; ;; ;; ;; : 75 EURO

;; ;; 20 ;; ovulasyon monitörü : 149 EURO

;; ;; 40 ; ;; ;; : 169 EURO

Burada olanlar ve fiatlari bunlar bu fiatlari ecz aldim sitelerde ne kadar bilmiyorum ayrica Mertin msj okuduktan sonra alman gümrügünde calisan bi tanidigimiz var esime tel.actirip sorduttum buradan ilac kargo yapilabiliniyormu diye oda hayir demis hic bir sekilde ne Türkiyeden buraya nede buradan Türkiyeye ilac kargo yapilmiyormus zaten kargo sirketleride kabul etmiyormus gümrükte cok problem cikiyor diye sonra arkadasin kardesi UPS de calisiyor ona arattim sorduttum oda ayni cevabi verdi peki kizlar siz Amerikadan nasil siparis verdiniz bi arastirin sizin geciken takviyeler gümrüge takilmis olmasin ......Esim kiziyor bu saatte sirf merakin yüzünden adamlari rahatsiz ettik diye ne yapayim sormasam sabaha kadar uyuyamazdim....:ayk:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Haskenacım, online görünmüyorsun. Üyeliği kapatmadan çıkarsan yarım saat sonra düşüyor canım.
Ayrıca Elara daha önce sipariş edip kargo eline ulaşmış diye biliyorum. Bu alınanlar ilac kategorisinde yer almıyor gibi geliyor bana...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskenacım, online görünmüyorsun. Üyeliği kapatmadan çıkarsan yarım saat sonra düşüyor canım.
Ayrıca Elara daha önce sipariş edip kargo eline ulaşmış diye biliyorum. Bu alınanlar ilac kategorisinde yer almıyor gibi geliyor bana...

Canim ben Cuma günü ciktim bugün aksam giris yaptim ve hala üyeligim vardi yani yeni giris yapmadim o nedenle yazdim kizlar niye burada cevap yazmiyor demesinler diye...:hihi:

Canim bilmiyorum simdi Mertim yazmisti bende kocisi seferber ettim sordurttum yetkili mercilere ama hayir cevabini aldik acaba takviyeler ilactan sayilmiyormu neyse rica ederiz yarin Ist yasiyan bir arkadastan ( berniL,Umut yada renginnn sorabilir ) UPS den sordurturuz kiz bak yine merak ettim ha bu saatte acik olsa ben arayip soracam neyse Elaraya sorariz belki takyiveler geneli bitkisel oldugu icin belki sorun cikmamistir ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar