Canın sağolsun, tek sorunun o olsunsagol cnm haklısında planımı ona göre yapmıştım sinirlendimm
neyse hafta içi yaptırcam mecburen
YAA BENDE ESMER OĞLUM OLSUN İSTİYORUM ŞÖYLE KARA KAŞLI KARA GÖZLÜ, ANASI GİBİ
ACABA ÇOCUĞUN ESMER VEYA SARIŞIN OLMASI İÇİN HERHANGİ BİR YÖNTEM VARMI :zonk:
Son zamanlarda gördüğüm tüm bebekler sarışın, banamı öyle denk geliyor bilmiyorum ama, bakıyorum ana baba esmer, bebek ay parçası...
kızlar sitede enleri seciyorlarr
ama kimseyi tanımadıgım için yazamadım orayaa
biizm sayfamızın enlerini secelimmii
Elara ben adam akıllı siteyi takip etmiyorum. Bir takip ettiğim burası var bazen fırsat bulursam bir iki foruma bakabiliyorum. Zaten aynı anda birkaç forumu takip etme lüksüm olmuyor çocuklar yüzünden, düşününce çokta gerek duymuyorum.Bunu diyorum çünkü senin bu bahsettiğin konudan birşey anlamadım. Öncesindede neden anlamadığımı açıklamak istedim. Enler derken açarmısın şekerim?
Son zamanlarda gördüğüm tüm bebekler sarışın, banamı öyle denk geliyor bilmiyorum ama, bakıyorum ana baba esmer, bebek ay parçası...
[sıze="4"]
benim bir tanıdığım, ana baba kapkara desem yeridir, çocuk bir doğdu sapsarı. Bu çocuğu 20 sene sonra gördüm kapkara olmuş ailesi gibi. Nasıl bir durum çözemedim valla[/sıze]
yaa onu öylesine koymuştum şimdi yenisini aradım bunu çok beğendim. Ben değişikliği çok severim (her konuda değil) büyük ihtimal sık sık değiştiririm avatarımı.[sıze="3"]
kız resmi ne zaman değiştirdin dedim noluyo[/sıze]
Senin gibi gıcık olmamak içinbende hiç dolaşmıyorum kazık gibi burda çakılıyım
açıklama yapıyosunki osman olmamak için dimi
Senin kızın kaç yaşında canım? Sakıncası yoksa sen kaç yaşındasın?benim kızındailerde sarışın olma ihtimali varmı acaba, olsa sevinirim.
İkiside kucağıma oturmuş, sanki başka yer yokmuş gibi, teletubbies izliyorlar.
Şekerim kıpırkıpırlar kurtlu bunlar. Rahat dursalar iyide resmen eziyorlar beni...izlesinnler bi öpücük ona bi öpücük diğerine ver
en güzel yer ana kucağı
Senin kızın kaç yaşında canım? Sakıncası yoksa sen kaç yaşındasın?
Canım ilerde sarışın olurlarmı bilmem ama eşinde sende esmersen zor.
Esmerde olsa sarışında benim için farketmiyor, yeterki sağlıklı olsunlar....