Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibelg

Üye
Tepki
82
Yaaa kızlar bana yardım edin fertile focus kullanan yokmu aranızda hani şu tükürük testi, onun yüzünden kafayı yedim, doğru dürüst sonuç alamıyorummm. Başka testmi alsam acep?

OP
E

Elara

Misafir
kızlar sitede enleri seciyorlarr
ama kimseyi tanımadıgım için yazamadım orayaa

biizm sayfamızın enlerini secelimmii:D

sibelg

Üye
Tepki
82
Son zamanlarda gördüğüm tüm bebekler sarışın, banamı öyle denk geliyor bilmiyorum ama, bakıyorum ana baba esmer, bebek ay parçası...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Son zamanlarda gördüğüm tüm bebekler sarışın, banamı öyle denk geliyor bilmiyorum ama, bakıyorum ana baba esmer, bebek ay parçası...

Benim bir tanıdığım, ana baba kapkara desem yeridir, çocuk bir doğdu sapsarı. Bu çocuğu 20 sene sonra gördüm kapkara olmuş ailesi gibi. Nasıl bir durum çözemedim valla:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Elara ben adam akıllı siteyi takip etmiyorum. Bir takip ettiğim burası var bazen fırsat bulursam bir iki foruma bakabiliyorum. Zaten aynı anda birkaç forumu takip etme lüksüm olmuyor çocuklar yüzünden, düşününce çokta gerek duymuyorum.Bunu diyorum çünkü senin bu bahsettiğin konudan birşey anlamadım. Öncesindede neden anlamadığımı açıklamak istedim. Enler derken açarmısın şekerim?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elara ben adam akıllı siteyi takip etmiyorum. Bir takip ettiğim burası var bazen fırsat bulursam bir iki foruma bakabiliyorum. Zaten aynı anda birkaç forumu takip etme lüksüm olmuyor çocuklar yüzünden, düşününce çokta gerek duymuyorum.Bunu diyorum çünkü senin bu bahsettiğin konudan birşey anlamadım. Öncesindede neden anlamadığımı açıklamak istedim. Enler derken açarmısın şekerim?

bende hiç dolaşmıyorum kazık gibi burda çakılıyım :hihi:
açıklama yapıyosunki osman olmamak için dimi:hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benim kızındailerde sarışın olma ihtimali varmı acaba, olsa sevinirim.
Senin kızın kaç yaşında canım? Sakıncası yoksa sen kaç yaşındasın?
Canım ilerde sarışın olurlarmı bilmem ama eşinde sende esmersen zor.
Esmerde olsa sarışında benim için farketmiyor, yeterki sağlıklı olsunlar....

sibelg

Üye
Tepki
82
Senin kızın kaç yaşında canım? Sakıncası yoksa sen kaç yaşındasın?
Canım ilerde sarışın olurlarmı bilmem ama eşinde sende esmersen zor.
Esmerde olsa sarışında benim için farketmiyor, yeterki sağlıklı olsunlar....

BEN 31, KIZIM 2 YAŞINDA EŞİM KUMRAL BEN ESMERİM AMA BENİMDE EŞİMİNDE AİLESİNDE SARIŞIN ÇOK YANİ UMUDUM VAR :1: TABİ Kİ SAĞLIKLI OLSUNLAR TEK DİLEĞİM BU, :1: ONLARI GEYİĞİNE SÖYLÜYORUZ. :cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar