kızlar adet olduğunuzda ilaçları içmeye devam ediyomusunuz
yoksa bitincemi başlıyosunuz
canlar netim acik gidip ütü yapayim esim büroda calistigi icin
hergune yeni bir gömlek giyiyor
bir suru gömlek var ütülenecek:bitter::gunes::sinir:
isim bitince gelirimmmmm
devam devam kesintisiziçte gör o kadar takviyeyi ben neler yaşadım :deli:
benim takviyeler gelmedi henüz
folibol kullanıyorum ya o
seni hangisi kötü yaptı kız
haskenadan rica edecem cnm,fiat farkı yok sanıyodum varmış eğer olursa öyle olmazsa bende nettenspariş verecem cnm
ewet cnm aynen bende kıyamaz yollar bıze bız burdan parasını yollarız oda bıze alır yollar ıns
Umut sen daha yeni sipariş ettin henüz gelmemesi normaldir. Zaten 1 hafta falan sürer diyordu sen onu 10 gün diye düşün...
Bernil sen ne zaman sipariş etmiştin?
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?
Sorupta bozulmayayım demek istedin sanırım, dilin sürçmüş
Geçmiş olsun haskenacım, inşallah basit birşeydir.
Günaydin güzeller;
Kizlar rica ne demek emriniz olur her zaman hazirim yardima simdi cikacam kizim dün gece ateslendi uyuyor diye actim netti ama kalkti onu doktora götüreyim karnida agriyormus gelince ayrintili görüsürüz ....
Ezel bende senin hamis oldugundan süpheleniyorum bu ara bi sesizlik var sende uykunmu var ne hamislikte insanin hep uyuyasi geliyorda
Öpüyorum hepinizi gelince görüsürüz ben yokum diye parti vermeyin ha:ayk:
bugün 9 oldu
yapacak bişey yok bekleyeceğizz taaa Amerikadan geliyo zaten
günayyddıınnn kızlarr slm ateşine maşalalh ezel inşallah hamılesındırr
kızlarr
dün gece bir sürü rüya gördümm ayrı ayrı
ama en güzelı eczaneye bır çift gelıo 3-4 aylık bebeklerı var sarısın mavı gözlü beyaz tenlı bır erkek çok sevıyorum onu omzuma yatırdım öprtüm sarıldımm yanağımla saçlarını okşuyordum o kadar gerçekti ki şaşırdım gözümü bi açtım eşimin eli omzumda onu sevıyorummm
:1::1::1::1:
delı oldum sabah sabah
bırde bır tanıdıgım bır dükkan acmıs tesbıh ve namazlık falan satıyor bana tespıh verdı al dedı güllü seccade yapacaksınya onun için güllü tespıh verım sana dıo vısne çürüğü bır rengı varr
bırde halam bıze gelmiş annemın evıne bi problem var onunla aılesıyle alakalı benım aılemın canını sıkan o konuyu konusmak ıcın bıze gelmıs ama başka komsularda var onların yanında konuyu açamıyor ben mutfağa gıdıyorum halam da yanıma gelıo sonra mutfakta fare cıkıyo ve sevınıyorumm ay inşallah korkar fareden ıyıkı cıktı korksunda gıtsın canımızı sıkmasın dıyorum bölee
birde lısede arkadaşımın hoşlandıgı bır cocuk vardı lısedeymısız ve o çocuk benımle ılgılenıyo kendı kendıme söylenıyorum bu ne yapmaya çalışıyo herhalde arkadaşımı uzmek ıcın yaptı dıyorumm
ben çok fazla rüya görüyorum zaten normaldede hamılelıkte artmadı yorumlayan bırılerı varmı kızlarr
Sen keşke kendi adresin yerine benimkini verseydin
günayyddıınnn kızlarr slm ateşine maşalalh ezel inşallah hamılesındırr
kızlarr
dün gece bir sürü rüya gördümm ayrı ayrı
ama en güzelı eczaneye bır çift gelıo 3-4 aylık bebeklerı var sarısın mavı gözlü beyaz tenlı bır erkek çok sevıyorum onu omzuma yatırdım öprtüm sarıldımm yanağımla saçlarını okşuyordum o kadar gerçekti ki şaşırdım gözümü bi açtım eşimin eli omzumda onu sevıyorummm
:1::1::1::1:
delı oldum sabah sabah
bırde bır tanıdıgım bır dükkan acmıs tesbıh ve namazlık falan satıyor bana tespıh verdı al dedı güllü seccade yapacaksınya onun için güllü tespıh verım sana dıo vısne çürüğü bır rengı varr
bırde halam bıze gelmiş annemın evıne bi problem var onunla aılesıyle alakalı benım aılemın canını sıkan o konuyu konusmak ıcın bıze gelmıs ama başka komsularda var onların yanında konuyu açamıyor ben mutfağa gıdıyorum halam da yanıma gelıo sonra mutfakta fare cıkıyo ve sevınıyorumm ay inşallah korkar fareden ıyıkı cıktı korksunda gıtsın canımızı sıkmasın dıyorum bölee
birde lısede arkadaşımın hoşlandıgı bır cocuk vardı lısedeymısız ve o çocuk benımle ılgılenıyo kendı kendıme söylenıyorum bu ne yapmaya çalışıyo herhalde arkadaşımı uzmek ıcın yaptı dıyorumm
ben çok fazla rüya görüyorum zaten normaldede hamılelıkte artmadı yorumlayan bırılerı varmı kızlarr
amin canımm tespıh güzel haber alıcaksın demekmıs inşallah doğru çıkarMini hayırlara çıkarsın Rabbim...
bende etkılendım güllü seccade yapcakmısım ne demek acaba çok merak ettım gül ya acaba kız olcak demekmıcnm ne çok rüya görmüşsün böyle
hepside hayır olsun inşallahh
seccadeli olan rüyandan etkilendim canım ya
sağol canım inşalalh güzeldır rüyalarımm inşallah güzel şeyler olurhayır olsun canım güzel rüyalar bence özellikle bebek ve tesbihli rüyaların
pek anlamam rüyadan ama yine de güzel