şu anki akıntı durumumu nasıl giricem ki onu tarif eden bir seçenek yok![]()
![]()
çıt çıt çetenede çıt çıt çıt çıt çetenede
hoşgeldin Elara sana da hayırlı cumalar
iğrençsinnnnn :böö::böö::böö:
şu anki akıntı durumumu nasıl giricem ki onu tarif eden bir seçenek yok![]()
![]()
çıt çıt çetenede çıt çıt çıt çıt çetenede
hoşgeldin Elara sana da hayırlı cumalar
hastalandığın için iğne olamıyorsun onun içinde karnın şişmiş demek oluyor :gul::gul: sen onu anladın da bide benden duymak istiyorsun :dill:
Ezel dry değil mi akıntın normalde kuru olurya
bi dry diye gir bakalım
iğrençsinnnnn :böö::böö::böö:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm hepinizi görüşürüüüüükkkk
kız dry değil ki benim çok akıntım var sarı renkte
Kız Elara, ilk sayfada listenin en altında gebe kalan arkadaşlar var ya, (kakule, minietek,deyyan,tuam,ladys, mimoza) bunların ilişki zamanları ve sıklığı hakkında bilgiler belli değilmiydi cnm? Neden yazmadın? Cinsiyeti belli olsun diyemi bekliyorsun?
Bu arada git işe, karşımızda kıvranma!
alla senı napsınn kızzCanparçam o kırbaç hepinizin poposunu sarsın inş.
Kızlar ben gidiyorum, adam yatağı ısıttı beni bekliyor diyeceğim, ama çoktaaaann sızmıştır...
Allaha emnt olun. Kalbinizin güzelliği yüzünüze vursun
amın canımmBanada,BerniLe,renginnne,Ezele,Umut11 e,Günese,tubbye,nilayya,tazmanyaya,ladyse,deyyana,bestembenime,mertime,minieteke,hilallye,mimozaya,Ecemme tüm isteyenlere ................
canım bak ben benimkini yazımm
22 ocak adet
1 şubat*
3 şubat*
5 şubat*
7 şubat*
10 u yumurta çatladı *
11 *
16*
17*
18*
22*
23 şubat hamıle oldugumu öğrendımm
Adini unuttugum varsa özürlerimi sunarim....
tahmın etmıstımŞekerler teletubby says good bye (bizim minnoş az seyretmedi bunu (teletubbies) bbcde).... Benim bu nicki neden kullandığımıda açıklamış oldum... Merak etmediniz ama ben söyleyeyim
hoşgeldın canım amın ınsallahkızlar merhaba ;
,hayırlı cumalar diliyorum
ezel canım bu ay yakaladın bebeği galiba hayırlısı olsun canım
mini bence rüyaların çok güzel umarım hayırlı şeyleri de müjdeliyordur
rengin canım başın sağolsun
haskena canım sana da çok geçmiş olsun
tele canım ben incir için okuduklarım birden fazla yumurtayı uyarıyor bu nedenle pek önermiyorlar belki de ondan yumurtlama belirtilerin vardır
geçmişi okuyorum bye
amın ınsallahhmini etek canıım hoşgeldin rüyada tespih görmek çok iyidir canım çok güzel haberler alacaksın inşaAllah
canım hoşgeldin amin cümlemizin inşaAllah
hoşgeldin dost canım amin hayırlısı inşaAllah bakalım
minietek burdamısın sana bişey sorabilir miyim_?
sen demiştin ya adetime şu kadar gün kala ff % 70 hamilesin diye gösterdi diye onu nasıl gösteriyor bana yardımcı olabilirmisin_?
hayırlı cumalar canımm hoşgeldınselamm hayırlı cumalarr
zanım sarı akıntıya crem gır benceEzel dry değil mi akıntın normalde kuru olurya
bi dry diye gir bakalım
cream canım bır de bak specıfıc başlıgının altında daha da fazla belırtı gırme seceneğin var ordan gırebılırsın ayrıntılı lıste varkız dry değil ki benim çok akıntım var sarı renkte
tam memursun valla 12 de yemek 5 de çıkışş ohhh
senin ssk da tam ücretinden gözüküyordur eminim
umut ve güneş okudugunuza emin olmak adına soruyorum sadece,gecmişi cok okumuyorsunuz da
düngece sizin için yazdıgım mesajı okudunuzmu???
umut ve güneş okudugunuza emin olmak adına soruyorum sadece,gecmişi cok okumuyorsunuz da
düngece sizin için yazdıgım mesajı okudunuzmu???
ben biraz baktım ama
hangi mesajın anlamadım
bu sayfada belli kişilerinn sadece belirli kişilerle sohbet etmesi beni rahatsız eder ve buna müsade etmem,kendi actıgım topik oldugu için.....
başkasın actıgı topigede ugramam.
buradaki herkese benim yakınlık derecem aynıdırr
mutlaka insanların kendini daha yakın hissetigi ,frekanslarının uyuştugu arkadaşları vardır bu cok dogal
ama bunu aleni bi şekilde ortaya koymak gruplaşma olmasına neden olur ve sayfadaki samimiyet ve bütünlük kaybolur
böle bi düşüncesi olanlar lütfen başka sayfalarda muhabbetlerini ve partilerine devam etsinler
bu topikte herkesin cok hakkı var.ve 3-5 kişi yüzünden topigin tadının kacmasını istemiyorum
akşamüstü ki parti muhabbetinde en son 4 kişi vardı
sen ezel umut ve ben.
benim işim oldugu için bakamadım sayfaya ,sonra acil cıkmam gerekti cıktım
ve 3 kişi kaldınız
başbaşa kaldık deyip sevindirik olup partiler verilmesiini ben ii niyetle karşılamam
haa gruplaşma yapılacaksa ben alasını yaparım şüpheniz olmasınn!!!
ama ben ve burdaki kimse gruplaşmaya mahall verecek mesajlar yazmadı
bugün yapılan parti muhabbetini siz masumane olarak yapmış olsanızda ,sayfada ben oldugum için ve benden sonra böle muhabbet yapıldıgı için ister istemez kızdım
ben gruplaşma olan ortamda yazışmamm
parti verilecekse herkes oldugunda verilirr
bişiye sevindirik olunacaksa hep birlikte olunurrr
birilerinin gitmesi beklenmez!!!!!
ben kendi adıma sayfada 3 kişi kalsak nerde bu kızlar deyip ,gözlerim arar onları
ama hadi kimse yok parti yapalımm oleyyy dememm,
yada sayfada başkaları oldugu halde ,biriniz gidecegi zamann " ii bende gidiyim bari kimse kalmadı zaten" denmez tıpkı umutun yaptıgı gibi
umut o mesajını yazarken sayfada bi kac kişi vardı cünkü
onlara ayıp olmadımı ???
konuyu uzatmamak adına ,gerekli acıklamayı yaptıgım için ve az cok muhabetlerimizin hatrına ben bu konuyu kapatıyorumm
umarım anlaşıldımmm neden kızdıgım konusundaa
lütfen sizde daha fazla acıklamalar yapıpp beni cvp vermeye zorlamayın , sizleri seviyorum cünkü....
selam kızlar hayırlı cumalar
selam kızlar hayırlı cumalar