Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar ben geldim kombi dünden beri arızalıydı servis geldi hazır onu beklerken yemeğimi yapim dedim,elera senin kerevizli tarifi yaptım süper lezzetli bişey oldu ilk duyunca sırf potasyum için yapim dedim bu kadar lezzetli olacağını düşünmemiştim valla,kızlar ısrarla tavsiye ediyorum

kereviz biz hiç yemiyoruzz
ama siz böyle deyince merak ettim valla

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ya şı kereviz tarifi nasıldı
kerevizi patatesi ve havucu rendeleyip az su ve yağ koyup düdüklüde mi yapıyorduk.biraz salça koysak nasıl olur haaa bide 1 bardak bulgur mu vardı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ya şı kereviz tarifi nasıldı
kerevizi patatesi ve havucu rendeleyip az su ve yağ koyup düdüklüde mi yapıyorduk.biraz salça koysak nasıl olur haaa bide 1 bardak bulgur mu vardı

benim yemekten artan birazcık kıymam vardı kakule onu kavurdum,üzerine 2 patates 2 havuç 2 de küçük kereviz rendele düdklüye at,et bulyon elara yarım demişti ben bir attım,elara yarım bardak demişti ben tok tutsun ekmek olmasın diye azıcık artırdım süper oldu ya

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar nasılsınız bakalım..
bu gün eşim evde ama uyuyo bizde oğlumla uyumuşuz allahtan kuzucuğu ezmemişiz ortamızda :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
mini etek nasılsın ne zaman gideceksin kontrole birdaha ..
birde senin kontrollerin karından mı yapılıyo şu an vajinal mi..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ben pazartesi gideceğim bakalım inşallah kese içinde bebekleri görürüzz gün yaklaştıkça içim heycanlanıyo
dün hastaneye gidince bakalım bebeklere dedim eşime ama olmaz dedi..sık sık osg ye girmeyelim bırak büğüsün tosuncuklar dedi :)
pazartesi hayırlısı ile

OP
E

_eZeL_

Misafir
tam memursun valla 12 de yemek 5 de çıkışş ohhh
senin ssk da tam ücretinden gözüküyordur eminim :hihi:

canım memurlarla çalışıyorum napalım onlar gitsin ben kalayım mı eşit haklara sahibiz o konularda çok şükür haklarımızı kullandırıyorlar

hamişmisin ne olmaz yoksa böyle akıntı :cikolata:
geçen ayda olmuştu

selam kızlar nasılsınız bakalım..
bu gün eşim evde ama uyuyo bizde oğlumla uyumuşuz allahtan kuzucuğu ezmemişiz ortamızda :)

egem hoşgeldin ben göremedim senin fotonu yaa koyamazmısın tekrar_?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
benim yemekten artan birazcık kıymam vardı kakule onu kavurdum,üzerine 2 patates 2 havuç 2 de küçük kereviz rendele düdklüye at,et bulyon elara yarım demişti ben bir attım,elara yarım bardak demişti ben tok tutsun ekmek olmasın diye azıcık artırdım süper oldu ya

Afiyet olsun renginn. Ben kızıma her gün sebzeli bir yemek yapayım diye Eleranın tarifine benzer bişeyler yapıyordum. Bunun karmıbaharlısı da güzel oluyor. Ama kızım büyüdükçe ben soğanli salçalı sos da yaptım üzerine. Kıymalı da süper olur. Salçalı yapmadığım zaman üzerine bol limon zeytinyağı gezdiriyorum süper oluyor. Ben bi de enginarlısını deneyim bunun:cikolata:

OP
M

minietek

Misafir
kereviz biz hiç yemiyoruzz
ama siz böyle deyince merak ettim valla
kerevızlı salata vardı o nasıldıı

mini etek nasılsın ne zaman gideceksin kontrole birdaha ..
birde senin kontrollerin karından mı yapılıyo şu an vajinal mi..
canım benım hep alttan yapıodu dr um ama son gıtmem de sadece artık bebek görünebılır buyuklukte oldugundan üstten baktı en son 23 martta medıcaldekıne gıttın 15 nısanda 14 nısanda gıdıcem o zaman 2 test yapılcak sanırım onun ıcın özellıkle 3 hafta ara verdı normalde 2 hafta ara ıle baktık bende düşük tehlıkesı vardı gec döllenme bırde onun ıcın 2 haftada bır baktı sanırım
şimdı bugun bıle gıdım göresım var ama işte ultrason zararlıymıs

ben pazartesi gideceğim bakalım inşallah kese içinde bebekleri görürüzz gün yaklaştıkça içim heycanlanıyo
dün hastaneye gidince bakalım bebeklere dedim eşime ama olmaz dedi..sık sık osg ye girmeyelim bırak büğüsün tosuncuklar dedi :)
pazartesi hayırlısı ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar