Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar alıntı yapmayın sileceğim merak edenler için özellikle ezel sana yükledim :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
minietek benim 2 li test yapılmayacak ikizlerde doğru sonuç vermiyomuş..ben şimdilik hafta da bir gidiyorum bakalım hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah

OP
E

_eZeL_

Misafir
egeeemmm gördüm seni çok güzelsin yaa maşaAllah oğlunda çok yakışıklı rabbim bana da nasip eder inşaAllah sana da güzerl bir kız nasip etsin annesine benzesiinnnnn

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ezelcim 2 defa yükledim ama yoksun sanırım..pek bi durgun oldu bu gün burası..öğle vakti diye sanırım..ben de oğluşuma sebze çorbası yapacağım şimdi..
hepinizi öpüyorum
ek gıdalara yeni yeni alışıyoruz bakalım 2 şer 3 er kaşık başlıyoruz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim ezelcim..
inşallah sana da poyraz gibi bi yakışıklı nasip eder hemencik allah..
benim de göbüğümde 2 prenses vardır inşallah:lilav:

OP
M

minietek

Misafir
minietek benim 2 li test yapılmayacak ikizlerde doğru sonuç vermiyomuş..ben şimdilik hafta da bir gidiyorum bakalım hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah

tabıı canım ıkızlerde haftada bır normaldır herhalde
amın canım ınsallahh sağlıkla heyecanla beklıyorummm
egem ben poyrazın profıldekı harıs resmını görmedımm

OP
E

_eZeL_

Misafir
teşekkür ederim ezelcim..
inşallah sana da poyraz gibi bi yakışıklı nasip eder hemencik allah..
benim de göbüğümde 2 prenses vardır inşallah:lilav:

egem sen hamile olduğunu nasıl anladın adet olucak gibi kasık ve bel ağrın oldumu _?

OP
E

Elara

Misafir
Eleracım, gazetede okudum sabah, ananas sodyumu azaltıp yüksek tansiyonu düşürüyormuş. Okumayacağım diyorum ama çok meraklıyım böyle şeylere illa okurum. Potasyum bakımından zengin ama bizim işimize en yarayan o, sodyumu da olmayıversin napalım.:acep:

senin bahsettigin yazıyı okudum orda diyorki "sodyum oranını azaltarak yüksek tansiyon riskini azaltır "
burdaki sodyumdan kasıt tuzdur
fazla tuz yüksek tansiyona neden oluyor ,ama anaanas vucuttaki fazla sodyumu azaltıyor yani dengeliyor anladım ben o yazıdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar