Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
genelde kahvaltıda çay içerim eşim de ben de çok kahve içeriz canım..sade ve sert..
beslenmem evet karışık..benim hesabıma göre yumurtlamadan 1-22 gün sona oldu ama drum geç yumurtlamışsın muhtemelen dedi..çünkü keseler son adet tarihime göre 2-3 gün büğük çıktı...
eşim hastanede 4 anestezi uzmanı arkadaşı var...
2 tanesinin birer oğlu
1 tanesinin bir kız bir oğlan
diyer birinin de bir kızı var .........
yani illa erkek olacakl diye bi kural yok..
inşallah hiç değilse biri kızdır çünkü çift yumurta ikizlerinde cinsiyetlerinin ayrı olma ihtimali çok yüksek :lilav:

geç yumurtlayınca keseler büyük mü çıkıyor tam tersi olmaz mı?

OP
M

Mertim

Misafir
mertim tşkler bilgiler için cnm

face varsa ekle beni ordan gösteereyim resmimi

Tamam Elaracim..ama bnm face yok..kullanmiyorum. face acabilirim sizi gormek icin..resimide oraya mi yukleyim o zaman:) msn adresimide verim canim..ben seninkini goremdim cunku yada anlamadim:(

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara şu kese yuvarlak olursa yada fasulye gibi olursa diye bişiler vardı nasıldı o canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim bende burdaki yani ingilizce forumdaki kizlari takip ediyorum.orda okumustum..ac karnina icilmesinin asidik ozellik olusturdugunu..yoksa normalde boy dietinde kendileride kullaniyorlar ve tavsiyede etmisler ama iste bu sabah ac karnina icilmemesi kisminida dipnot dusmusler..bende paylasmak istedim..
Sirke bencede cok faydali aslinda..salatalarda falan bizde cok kullaniriz..ama bunu okuduktan sonra sabahlari ac karnina icmem yinede:)

kesinlikle cnm katılıyorum,ayrıca aç karna içmek için mide gerek düşününce bile kötü oldum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
pardon canım geç değil erken yani son adetime göre keseler ortalama 2-3 gün büğük çıktı...
ters anlatmış olabilirim..yani son adetimle keseler uyumsuz çıktı

canım o tölarans + - 2 gün olabilir yani 2 gün büyük yada küçük çok normal.benim 7+1 di o gün usg de 7+6 göründü doktor normal o yanılmalar olabilir bikaçgün dedi.ama ben yumurtlamamı biliyorum geç yada erken olmadı benim

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
genelde kahvaltıda çay içerim eşim de ben de çok kahve içeriz canım..sade ve sert..
beslenmem evet karışık..benim hesabıma göre yumurtlamadan 1-22 gün sona oldu ama drum geç yumurtlamışsın muhtemelen dedi..çünkü keseler son adet tarihime göre 2-3 gün büğük çıktı...
eşim hastanede 4 anestezi uzmanı arkadaşı var...
2 tanesinin birer oğlu
1 tanesinin bir kız bir oğlan
diyer birinin de bir kızı var .........
yani illa erkek olacakl diye bi kural yok..
inşallah hiç değilse biri kızdır çünkü çift yumurta ikizlerinde cinsiyetlerinin ayrı olma ihtimali çok yüksek :lilav:

evet beslenmem karışık cnm,yeşillikte çok yermisin egem,ben hep erkek sanıyodum anestezi uzmanlarının eee o zaman etken diyebiliriz buna

OP
M

Mertim

Misafir
mertim yabancı sitelerde kız için ne diyorlar

Canim Allah nasip ederse insallah ilk cocugum olucak ama gonlumden hep erkek gectigi icin:) hep erkek dietleri yada erkek icin tecrubeleri okumaya calisiyorum..ingilizcemde cok olmadigi icin cat pat bakiyorum zaten..kiz icin de yazilar var cok okumadim ama erkek diyetinde olan seyleri uygulamazsan sanirim kiz icin diet uygulamis olursun mantigi cikiyor:)
Kusura bakma hemserim yardimci olamadim ama ogrenirsem senin icin yazayim cnm..ins gonlundeki gibi kizin olsun senin canim.amin..

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim Allah nasip ederse insallah ilk cocugum olucak ama gonlumden hep erkek gectigi icin:) hep erkek dietleri yada erkek icin tecrubeleri okumaya calisiyorum..ingilizcemde cok olmadigi icin cat pat bakiyorum zaten..kiz icin de yazilar var cok okumadim ama erkek diyetinde olan seyleri uygulamazsan sanirim kiz icin diet uygulamis olursun mantigi cikiyor:)
Kusura bakma hemserim yardimci olamadim ama ogrenirsem senin icin yazayim cnm..ins gonlundeki gibi kizin olsun senin canim.amin..

canım benim için geçti belki üçüncüye:dill:
ama deneyecek sütçü kardeşlerim var onlar için belki ipucu falan vardır farklı kaynaklardan diye sordum yine de sağol canım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız umarım iyi haberler vardır yaww naptınız böyle hergün geçmiş 10 sayfa oluyodu bugün 20 olmuş değişik bi haber olsa gerek 20 sayfada kısalardan değil hani en uzunundan bende sülamanı seyrediyodur herkes diye girmedim biraz bakınam barii

egem

Daimi Üye
Tepki
517
canım o tölarans + - 2 gün olabilir yani 2 gün büyük yada küçük çok normal.benim 7+1 di o gün usg de 7+6 göründü doktor normal o yanılmalar olabilir bikaçgün dedi.ama ben yumurtlamamı biliyorum geç yada erken olmadı benim

evet canım doğru diyorsun bikaç gün farketmez..ama ben genelde 28 günde bir adet olurum..tam günümde mi yumurtladım onu bilemiyorum bu ay çift yumurta olmuş çünkü ..
dr muayne esnasında öyle bişeyler dedi erken geç yumurtlama gibi...ben de o yüzden dedim.ama heycandan net dinleyip ilgilenmedim herşey normal dedi ama sonuç olarak :)
hayırlısı bakalım bikaç ay sonra öğreniriz inşallah ama öncelikle sağlıkla doğmalarını diliyorum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Yaprakcım iyi haberler ne var dur bir düşüneyim? Bugün bu sitenin gıcık kızları diğer gıcıkların resmini gösterdi. Bana göre en güzeli Ezeldi:D:D:D:D, sebep sorarsan elaraya sor:D

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
egem şimdi biyerde okudum geç döllenmede genelde kız oluyormuş hadi bakalım-rgulu

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Slmm kızlar nasılsınız umarım iyi haberler vardır yaww naptınız böyle hergün geçmiş 10 sayfa oluyodu bugün 20 olmuş değişik bi haber olsa gerek 20 sayfada kısalardan değil hani en uzunundan bende sülamanı seyrediyodur herkes diye girmedim biraz bakınam barii

hoşgeldin yaprak yorma kendini

OP
E

Elara

Misafir
kakulecim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini pek tutmuyor cnmm
cok hatırlamıyorum nasıl oldugunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar