<ewet cnm yapalım degısık bırsey emınım tskler cnm....
Elara fıonada bıo tutmamıs heralde demı ya lıstede öle gordum
evet bernil tutmamış
<ewet cnm yapalım degısık bırsey emınım tskler cnm....
Elara fıonada bıo tutmamıs heralde demı ya lıstede öle gordum
canım ya ben çıktıktan sonra eklemişsin bekledim baya ama kısmet hemen arkandan eklemişsin ,sende sakin bi zamanında bidaha eklermisin cnm
Karanlık gecelerime yıldızlar yağar sultanım
Işığınız güneşle aşık atar
ay mahcup olur kaçar
İbrahim kulunuz bu ışıkla kör olmuş
Gayri iflah olmaz sultanım......
Pargali Ibrahimin Hatice Sultana yazdigi siir .....
Pargalı İbrahim – Cennetle Cehennemin Arasındayım Araftayım
“Cennetle cehennemin arasında bir yerdeyim. Araftayım. Benim ömrüm böyle mi nihayet bulacak ? Sizin yüzünüzü gördüğümde cennetinizin bahçeleri açılıyor. Saadete doğru yürüyorum. Sizden uzakta cehennem ateşleri sarıyor ruhumu. Yanıyorum. Kadere isyan ediyorum. “
Ben İbrahim . Pargadan 10 yaşında devşirilen, Dönme İbrahim.
17 sinde Şehzade Süleyman’ın şahincibaşısı, 25 inde Sultan Süleyman Han Hazretlerinin hasodabaşısı, 28 inde hünkarının vezir-i azamı, iktidarın ortağı İbrahim.
Cenneti cehennemi hep içinde taşıyan, kendi şeytanıyla dost, postun şeyhiyle müttefik ama hep tetik .. Araf’ın yüce kapısının sadık bekçisi ; kapıkulu İbrahim. Sultan Süleyman’ın mahreminde, sırrında ama hep sınırda olan İbrahim. Hünkarının derin gözlerinde her gün kendi cenazesini seyreden İbrahim. Sultanının gözlerine baktıkça ölüme koşarak giden İbrahim ! Ölümüne kaza namazları kılınan, İbrahim ..
Ben Pargalı Rum Balıkçı Manolis İle, Venedikli Sofia’dan Doğma,
Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen, Dönme İbrahim…
Adım Neydi, Hangi Dilde Ne Anlama Geliyordu, Unuttum. Unutmak Özgürlük.
Yoksa Bırakmıyor Kalbini Adını Aldığın Dil, Üzerinde Yürümeyi Öğrendiğin Toprak.
Ben İbrahim… Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen Dönme İbrahim…
Dönmek Nasıl Birşey. İnsan Nereye Döner. Döndüğü Yer Neresidir.
Geriye Dönmek Var Mıdır, Mümkün Müdür. Yoksa Kader Sadece İleriyi Mi Gösterir.
Geldiğin Döndüğün Yer Orda Mıdır, Bekler Midir. Baksan Görür Müsün.
Kalbin Dönerken Pusulan Mıdır. Geçtiğin Yerleri Unutmadan Aynı Yerlerden Geçerek Evin Yolunu Bulabilir Misin.
Yoksa Döndüm, Değiştim, Geldiğim Dediğim
Her Yerde Ve Dilde Ve De Dinde Hala Dönme Misindir.
Dönmek Kabiliyet Değil, Zaruret Midir İbrahim…
Cok duygulandim ya ...........
bak cnm şimdi ekledim
bak cnm şimdi ekledim
iyi Aksamlar Kizlar..ins iyisinizdir..
gecmisi okudum,,resimler yuklenmis..egemcim,gunesscim,minietekcim,elaracim,ezelcim umutcum,bernilcim,rengincim,haskenacim ve ismini yazamadigim diger arkadaslarim bende sizleri hepinizi gormek isterimbende resmimi yuklerim tabiki
merak ettim hepinizi..
Zaten bu site bana ugurlu geldi bu siteye uye olduktan kisa bir sure sonra hamile oldugumu ogrenmistim,,tabi diger kismi saymayalim soylemeyelim bileugurlu geldiniz diyelim..
Egemcim bebislerin hayirli ugurlu olsun canim..Allah sag salim tamamina erdirsin ins..amin
Elaracim yigenin hayirli ugurla gelsin canim..gozunuz aydin,darisi sana ve bizlere olsun ins.amin..
Bernilcim elma sirkeli sudan bahsetmissiniz,,canim olculerini bende tam bilmiyorum ama sabah ac karnina sirkeli su icmek vucudu asidik yapiyormus..aman canim sabah ac karnina icmeyesiniz..
Bide kizlar afedersiniz wc tuvalet tarzi yerlerin pozitif iyon yuklu oldugunu okumustum..hatta suyu cekerken bile kapagi kapatip cekilmesinin tavsiye edildigini duydum..ama erkek bebek diyetinde pozitif iyona ihtiyac var..o yuzden o gun wc den cikmazmisizsaka bir yana yada wc kapilarini kapali tutmazsak o gun wc deki butun pozitif iyonlar wc den oturdugumuz odalara gelir
ayrica yine klimalar da ortamdaki negatif iyonlari azaltiyormus..boyle okumustum kizlar paylasmak istedim..
bak cnm şimdi ekledim
tazmanya çok tatlısınız maşallah,kızın sana ne kadar benziyo,bayıldım pamuk prensesine,cnm kızın kaç yaşında 3 doldurmuş sanırım
kızlar benim biyo kıza yatkın...
çin takvimi erkek..
muhtemelen yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkim oldu..ilişki tarihi belli de yumurtlama tam ne zaman oldu onu bilemiyorum..ve tam ilişki dahi değildi geri çekilme yöntemi ile kaçak oldu :ayk:
sizin tecrubelerinize göre cinsiyetleri en olur
hoşgeldin mertim,cnm sirkeli su genelde zayıflamak için yapılan bişey,benim eşimde bi ara aç karna içiyodu,nedense banada hep asidik gelmiştir,ama sirke biliyosun iltihap sökmeye yarıyo,bundan dolayı alkali olabilir,ayrıca içmek yerine salatalarımızada koyabiliriz ben öyle çok seviyorum salatayı,tuvaleti hiç duymamıştım enteresan
kızlar benim biyo kıza yatkın...
çin takvimi erkek..
muhtemelen yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkim oldu..ilişki tarihi belli de yumurtlama tam ne zaman oldu onu bilemiyorum..ve tam ilişki dahi değildi geri çekilme yöntemi ile kaçak oldu :ayk:
sizin tecrubelerinize göre cinsiyetleri en olur
cnm yumurlamadan bir gün sonraysa kız olma ihtimali yüksek,ama tam yumurtlama günü ise erkek olabilir,beslenmende karşık olmuşyani kız ve erkek dietini karışık uygulamışsın,çay kahve çok içermisin cnm, sen yeşillik severmisin,egemcim eğer erkekse bebekler eşinin mesleği gelir benim aklıma otomatik,karışık bi durum yani
canım derin ilişki olmadığından kız olma ihtimali çok yüksek.
bide yumurtlamadan sonra olması da kız ihtimalini yükseltiyor e bio kıza yatkın
inşallah hepsi birleşir de kızların geliyordur şimdi
Canim bende burdaki yani ingilizce forumdaki kizlari takip ediyorum.orda okumustum..ac karnina icilmesinin asidik ozellik olusturdugunu..yoksa normalde boy dietinde kendileride kullaniyorlar ve tavsiyede etmisler ama iste bu sabah ac karnina icilmemesi kisminida dipnot dusmusler..bende paylasmak istedim..
Sirke bencede cok faydali aslinda..salatalarda falan bizde cok kullaniriz..ama bunu okuduktan sonra sabahlari ac karnina icmem yinede