Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Slmm kızlar nasılsınız umarım iyi haberler vardır yaww naptınız böyle hergün geçmiş 10 sayfa oluyodu bugün 20 olmuş değişik bi haber olsa gerek 20 sayfada kısalardan değil hani en uzunundan bende sülamanı seyrediyodur herkes diye girmedim biraz bakınam barii
hoşgeldin cnmm
bol bol geyik yaptım epey güldükkk

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara az önce diğer siteye baktımda, senin açtığın diğer forum hala devam ediyor. Madem öyle onuda kapatsınlar adamlar.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız hurremı bıtırdım geldım ..haskenacım sıır gercekden super ya sagol cnm..

elaracım benı cok mutlu ettın ınan telı kapayınca bıle hala şoktaydım ben sımdı elaraylam ı konustum dıye cnm cok sagoll aradıgın ıcın

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
slm kızlar nasılsınız hurremı bıtırdım geldım ..haskenacım sıır gercekden super ya sagol cnm..

elaracım benı cok mutlu ettın ınan telı kapayınca bıle hala şoktaydım ben sımdı elaraylam ı konustum dıye cnm cok sagoll aradıgın ıcın

Ne konuştunuz? Bari onuda söyle! Beni niye kimse aramıyor? Ama haklısınız telefon numaram yokki:).. Bu arada Elara beni her sabah günaydın her gecede iyi geceler demek için arar şekerim. Seni geç bile kalmış aramakta:D

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulecim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini pek tutmuyor cnmm
cok hatırlamıyorum nasıl oldugunu

tamam canım çok sağol
Ne konuştunuz? Bari onuda söyle! Beni niye kimse aramıyor? Ama haklısınız telefon numaram yokki:).. Bu arada Elara beni her sabah günaydın her gecede iyi geceler demek için arar şekerim. Seni geç bile kalmış aramakta:D

kız tubby ben de seni arayım konuşalım bari

OP
E

Elara

Misafir
egem ve mertimm
birazdan sayfaya resmimi koycam misafirler yokkennn
yok göremedim tekrar koy demeyinn mümkünse:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar