Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
:hihi: nebilim bacım benim mesajımın altına yazmışsında
bende diyom nasıl anladı evin şeklini şemalinii :D

kız kesın dedın sen yağ mı çekıyo buu

canım inşallahh kendı evınızı alırsınız inşallah sen akıllı kadınsın ne yap et yaparsın çocuk okula başlamadan keske 2, olmadan alabılsen
altın maltın neyın var sat al canım valla ev olsun içinde sımıt yesen başın ağrımaz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bende 1,68 boyunda 52 kiloyum şu anda...
bakalım hamileliğim kaçla noktalancak çok kilo almadım daha önceki hamileliklerim de ama bakalım bunda nasıl olacak..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Kiz bana bak gelirsem öperim seni ha ne ruhunun SIKILMASI bebeklerini düsün ay biraz mutlu olsana ya pozitif ol ...........

:) canım benim yok iyim o açıdan demedim puslu havaları hiç sevmem şöyle havalar ısınca güneş açsa gönlümüz açılsa baharı ve yazı çok seviyorum da :))

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
umutçuk sormuşsun yazayım,pirinç,patates,havuç,ıspanak, pırasa,bulgur,böyle şeyere ağırlık verdik,süt ve süt ürünü hiç tüketmedik,bernil kuru kaysı hurma ,incir ben normalde hiç sevmem ağzıma almam et tavuk balık hiç yemedik,çay nerdeyse hiç,ama bol yeşil çay içiyodum ama sıcaktı yani,bol bol karpuz,şimdi bakıyorum birinden kaçarken birine yaklanmış bizim diet

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:) canım benim yok iyim o açıdan demedim puslu havaları hiç sevmem şöyle havalar ısınca güneş açsa gönlümüz açılsa baharı ve yazı çok seviyorum da :))

O günlerde gelir canim burdada hava kapali ama olsun bak evde sizinle sohbet ediyorum.....Egem ailede ikiz cok mu annende yada teyzelerinde v.s.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar şimdi size bişi diycem ama klasik mimoza evhamı demeyin :zonk:
memişlerimin ağrısı azaldı gibi.acaba ters giden bişimi var.bebeğim büyümüyormu sizce:uzgun::acep:

OP
M

minietek

Misafir
güneş yenıden yazımm

canım evının kendısıde güzel galıba evınde eşyalar çok güzel seçilmiş ve yerlestırılmıs ve sende güzelsın zayıfsın ne güzel bende doğumdan sonra hamıle kaldıgım zmanda da daha zayıf olmayı ıstıyorum inşallah becerebılırımmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
memişlerimin ağrısı azaldı gibi.acaba ters giden bişimi var.bebeğim büyümüyormu sizce:uzgun::acep:

Mimoza gecmisi bilmiyom canim doktora gittin mi ?Diger konuya gelince evet fazlasi ile evhamlisin ....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
nasıl gisin haskenam.işte benim klasik korkularım.kalp atışına kadar kafayı yerim heralde:sinifsinif:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:gul:

:gul::gul::gul:tabiki klasik mimoza dicez ne bekliyodun,kız bunun içindemi evham yapıyosun,allah iyiliğini versin ne güzel şikayetlerin bitiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar