O günlerde gelir canim burdada hava kapali ama olsun bak evde sizinle sohbet ediyorum.....Egem ailede ikiz cok mu annende yada teyzelerinde v.s.
bu Ezel karısı alıntıyı yaptı yemeğe gitti:zonk:
ben de yemeğe çıkıyorum Ezel geldiğinde söylermisiniz silse şu alıntıyı sanki mahsus yapıyo hatun
minietek senin memişler ağrımışmıydı.ilk başlarda.ve hala devam ediyormu.ay resmen azalmış.hiç yok :iyyyy:....zaten ne bulantı ne bişi.hiç bişi henüz yok..oy ben nedem nasıl edem:3:
alıntı yapmayın kızlar sileceğimmm
nasıl gisin haskenam.işte benim klasik korkularım.kalp atışına kadar kafayı yerim heralde:sinifsinif:
hayır canım hiç yok
sadece eşimin babaennesi ikizmiş o kadar..
bildiğim başka ikiz yok
gözun aydinnnnnnkızlar bizim gelin tel etti
pipili yigenim oluyorrr
teşekkür ederimm
ya ben ilk bebebğimi kaybetmiştim kızlar.o sebepten çok endişeleniyorum.:sinifsinif:
Ne zaman gidecen kalp atislarini duymaya kiz takma kafana pozitif düsün hersey pozitif ilerlesin...
Kiz bi formülü var mi bu isin ....
Kiz MasaAllah fistik gibisin Rabbim nazarlardan korusun böyle güzel gülüyon böyle güzel bakiyon ama bazen msj yazarken karamsar oluyon kiz bu ne zitlik süpersin süper yüzünün gülümsemesi msj olsun....
doğdumu cnm yoksa hamileykenmi,sakin olmaya çalış cnm zor ama
eleraaa hadi gozun adi saglicakla kucagina al yiyenini
egemmm moral bozmak yok pozitif dusun tatlim
mimossss geliyom heeeee hamisligin dadini cikar ayrintilara takilma hayatimmmmm
haskena kiz alamanyadamisin senZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
seker hamuru ile kapladim bunuda bu barbie nasil canoooo:nk:
ya ben ilk bebebğimi kaybetmiştim kızlar.o sebepten çok endişeleniyorum.:sinifsinif:
boş gebelikti rengin...
çok kötü bi tecrube oldu.9.haftaya hadar atmamıştı kalbi.10.hafta kürtaj olmuştum.allahım bidaha yaşatma.......
boş gebelikti rengin...
çok kötü bi tecrube oldu.9.haftaya hadar atmamıştı kalbi.10.hafta kürtaj olmuştum.allahım bidaha yaşatma.......
teşekkürler Mini evi geçensene aldık krediylegüneş yenıden yazımm
canım evının kendısıde güzel galıba evınde eşyalar çok güzel seçilmiş ve yerlestırılmıs ve sende güzelsın zayıfsın ne güzel bende doğumdan sonra hamıle kaldıgım zmanda da daha zayıf olmayı ıstıyorum inşallah becerebılırımmm