Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende penıy sut yogur yemıyom kız hatta dolaptakı yogurdu gorunce bıle cnm ıstemıyo cunku bız rengınle cok hasret cektık cnm ıkıncı olsa emınım bızde bu kadar sıkı yapmazdık raabbım ıns nasıp etsın hepımıze ıns

Oy kurban olayim ben sizi veren Allaha Rabbim sizi güldürecek ben inaniyorum bütün bunlara degecek kiz bence 3 kiz 1 erkek ideal ,ben tek kizim cok zorlugunu cektim halada cekiyorum söyle dertlendigimde basimi omuzuna koyup agliyacagim bi bacim yok sevindigimde sarilip mutluluk cigligi atacagim Rabbim sizinle karsilastirdi sükür her derdimizi paylasiyoruz....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Oy kurban olayim ben sizi veren Allaha Rabbim sizi güldürecek ben inaniyorum bütün bunlara degecek kiz bence 3 kiz 1 erkek ideal ,ben tek kizim cok zorlugunu cektim halada cekiyorum söyle dertlendigimde basimi omuzuna koyup agliyacagim bi bacim yok sevindigimde sarilip mutluluk cigligi atacagim Rabbim sizinle karsilastirdi sükür her derdimizi paylasiyoruz....

cnmya ınan bende öle tek kızım cok ıstemısımdır ablamın olmasını ama rabbım bana nasıp ettı 3 kız ıns bıde oglus nasıp eder cnm ıns hepımıze haskenacım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
teşekkürler :sirin:
sonra bi ara sana bikinili fotoda koyarım bakarsın bana :eek:ky:

Kiz buradada bi Kazen var herhalde ona göre.....Gercekten cok hossun tipki benim gencligim....

haskena tşkelr resimelri için cnm
hadi koy resimlerine bakalımm
evlere gidemiyoruz resimlerde gitymiş kadar oluruzzz

boya işim bitsin wc deligine kadar cekip göstercem size heryerii :D

Oy bacim dur evimi mok götürüyo tam iyilesince evimi söyle bi güzel temizliyeyim koyacam söz...

OP
G

gunness

Misafir
Kiz buradada bi Kazen var herhalde ona göre.....Gercekten cok hossun tipki benim gencligim....

Oy bacim dur evimi mok götürüyo tam iyilesince evimi söyle bi güzel temizliyeyim koyacam söz...

Umuta ayrı gönderecem :hihi::hihi:
ben 31 yaşındayın datlumm senden pek küçük sayılmam

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnmya ınan bende öle tek kızım cok ıstemısımdır ablamın olmasını ama rabbım bana nasıp ettı 3 kız ıns bıde oglus nasıp eder cnm ıns hepımıze haskenacım

Of of yaramiz ayni desene .....Bi gözüm olmayaydida bi bacim olaydi cok imreniyorum bacisi olanlara ....

OP
E

Elara

Misafir
canım lulıa dıme evet çok güzell ama bıraz daha açık yınedee

canım galıba evının kendısıde çok güzel bır ev eşyalarda çok güzel uyumlu secılmıss

evt cnm evin kendisi güzell
eşyalarım öle tıkış tıkış olamdıı.geniş yanii
inş kendi evimiz olurr

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Tesekkür ederim canim su keci gribimi bi atlatayim tam saldiririm yemeklere ben hep böyle oldugum icin gripken 3 kiloya yakin veririm gecincede fazlasi ile alirim ....

Gurbet kizima o Barbie li pastani gösterdim ay cok begendi ondan yapacam dogumgününde hemde kindergarten icin eline emegine saglik arkadasim....

Umut sende baksana kizina yaparsin....Dogum günü yakin....
afiyet olsun hazir kekten kolay oluoyr bir ara tarifi veririm canim benimmmm
[IMGçok küçük oldu ama
resim yükleden yükleyebildim
daha sonra yüklerim tekrar alıntı yapmayın

kiz fistik gibimsin masalllahhh yawwwwwwwww tuuuuu tuuuuu evinde hos canim huzurla oturrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar