bende 4.20 pazardaydımküçük kızını götürdünmü
yok cnm goturmedım yoksa benımı gormustun sandın
bende 4.20 pazardaydımküçük kızını götürdünmü
ben hiç kahvaltıda peynir yumurta sarısı yemiyorum şeker çay kahve çıktı hayatımdan çok zorlanıyorum,ekmeği azaltırsak elera pilava ağırlık vermek gerek pirinçte yok sanırım sen çay içiyomusun hiç şeker kullanıyomusunmesela annene gidince napıyosun
ben hiç kahvaltıda peynir yumurta sarısı yemiyorum şeker çay kahve çıktı hayatımdan çok zorlanıyorum,ekmeği azaltırsak elera pilava ağırlık vermek gerek pirinçte yok sanırım sen çay içiyomusun hiç şeker kullanıyomusunmesela annene gidince napıyosun
rengin senin diyet bayağı sıkı cnm
güneş salonun cok ferah ve sade cnmm
sende cok hoşsun
Canim bende öyle cok yumurtanin sarisini beyazini ayirmadim zaten tabaginin %75 alkali yiyecek %25 i asidik olsada birsey olmaz yinede alkali olursun ben bi ara size yazacam evde yaptigim yemeklerin listesini ama icinde hic asidik yok degil kücük miktarlarda olsa var....
gunesciğimm nekdar hoş çıkmışsınnn cnm benimmm
ya öylemi diyosun ben çok katı yapıyorum dieti hayatımdan tamamen çıkardım,en büyük korkumda daha öncede bu diyeti yaptım olmaması inş bu defa olur,
cnm kayısı felan tuketmısmıydı hurmaya öylemi diyosun ben çok katı yapıyorum dieti hayatımdan tamamen çıkardım,en büyük korkumda daha öncede bu diyeti yaptım olmaması inş bu defa olur,
teşekkürler :sirin:
sonra bi ara sana bikinili fotoda koyarım bakarsın banaky:
gunness ben göremedim cnm seni
guna cok hossun cnm gercekden ben senı böle hayal etmemısdım