Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben hiç kahvaltıda peynir yumurta sarısı yemiyorum şeker çay kahve çıktı hayatımdan çok zorlanıyorum,ekmeği azaltırsak elera pilava ağırlık vermek gerek pirinçte yok sanırım sen çay içiyomusun hiç şeker kullanıyomusun :hihi:mesela annene gidince napıyosun

rengin senin diyet bayağı sıkı cnm :(

OP
M

minietek

Misafir
boyarenkkatalogu3.jpg

bak rose yazan süper bence ama halını düşününce yıne krem en güzelı elara yaaa
gercekten krem yappp

ya da bu rosun içine beyaz boya karıstırsınlar daha açık olsun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben hiç kahvaltıda peynir yumurta sarısı yemiyorum şeker çay kahve çıktı hayatımdan çok zorlanıyorum,ekmeği azaltırsak elera pilava ağırlık vermek gerek pirinçte yok sanırım sen çay içiyomusun hiç şeker kullanıyomusun :hihi:mesela annene gidince napıyosun

rengın tam tahıl ekmegı kullan cnm ya o var cunku ole degılmı elaracım ben ondan tuketıyorum sabah aksam zaten ekmek yemem

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
pkVJCMZ43x8E4ji_-vf2DHDxa3d0U606K3Pjp32f3S2ht6MA6mhj5ynBCKcpQHLSNH61jMSuIWz1-YLK9qU-dM5DaMtn6tZ0ZqZ9l66SZWGQ9HD841rHVveEXqFhH2ZHVNOBiPJgAFYKc8UY-HbB9A5D9jPRtmddKhRyF8amigeduA

Wandtattoo_Kornfeld.jpg

Wandsticker_Sternenhimmel.jpg

Wandtattoo_Wickie_und_Ylvi_Ufer_web_v2.jpg

Wandtattoo_Princess_Set.jpg

Bu benim kizimin odasinda var iki duvarindada ....

Wandtattoos-Mohnwiese_neu.jpg

Wandtattoo_Ornament_Floralie.jpg

Size bi kac örnek buradada cok moda bu Wandtatoos lar ben sadece kizimin odasinda kullandim cünkü duvarda sadeligi seviyorum ben benim duvarimda sadece tablo var oda bir tane saidbordun üstünde duvarlarim bom bostur bi ara bende cekip yükleyim bakin benimde evime ama profile yüklerim...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

rengin senin diyet bayağı sıkı cnm :(

bende penıy sut yogur yemıyom kız hatta dolaptakı yogurdu gorunce bıle cnm ıstemıyo cunku bız rengınle cok hasret cektık cnm ıkıncı olsa emınım bızde bu kadar sıkı yapmazdık raabbım ıns nasıp etsın hepımıze ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim bende öyle cok yumurtanin sarisini beyazini ayirmadim zaten tabaginin %75 alkali yiyecek %25 i asidik olsada birsey olmaz yinede alkali olursun ben bi ara size yazacam evde yaptigim yemeklerin listesini ama icinde hic asidik yok degil kücük miktarlarda olsa var....

ya öylemi diyosun ben çok katı yapıyorum dieti hayatımdan tamamen çıkardım,en büyük korkumda daha öncede bu diyeti yaptım olmaması inş bu defa olur,

OP
E

Elara

Misafir
rengin fazla pirincte tüketme cnm

ben cay içmem zaten normaldee
içtigimdede orta boy bi bardaga 1 çay kaşıgı atarım

OP
E

Elara

Misafir
haskena tşkelr resimelri için cnm
hadi koy resimlerine bakalımm
evlere gidemiyoruz resimlerde gitymiş kadar oluruzzz

boya işim bitsin wc deligine kadar cekip göstercem size heryerii :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar