Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Duvar-Stickerları-9.jpg

DUVAR-STICKER-RENKLI-KELEBEKLER-60-33__35670077_0.jpg

DUVAR-STICKER-renkli-yapraklar-WS9005__27117416_0.jpg

bak canım krem duvar üstüne bu tarz şeyler uygun duvara çokk güzell olurr

aslında sectıgın renk füzel ama duvarda o kadar açık mavıyı tutturabılırmısın bılmeme ama tullerın yanında güzel durmaz o renkkk

OP
E

Elara

Misafir

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara bende kerevız aldım dun aksam sadece havucla yptım ıkısı de super oluyo cnm sagol valla rengın sende yap yesıllıkde yasak demı elara cnm ya

OP
E

Elara

Misafir
sen galiba elera dietten ziyade potasyum ağırlıklı beslenmeyi mantıklı buluyosun,dietin ağır olmaması gerektiğini düşünüyosun öylemi

cnm ben cok sıkıya geleemem acıkcasıı
son 1 ay kala sıkı yaparım
ama 3 ay cok sııkı diet bana göre degil
dikkate ederim mutlaka ama birebir uyamam
mesela yogurdu 1 kase yiyorsam bu döenm 1 yemek kaşıgı yerimm

yada yumutanın beyazıyla filan ugraşamamm.kıymalı yumurtamıda löp löpp götürürmm :D

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
<hındıbagını ıctınmı rengın ben daha ıcemedım yenı koydum suyunu bugun reglım bıttı dusumu aldım mıntıka temızlıgını yaptım :hihi::hihi:sukur namaza baslayacam bugun hatmıserıfıde daha yarı yapamadım ya

bernil ben hazırladım cnm soğumasını bekliyorum birazdan içerim,oh hadi bende dün yaptım o temizliği:hihi:burda çok takılıyoruz ya ondan ilerleyemiyoruz bende namaz arkalarından okuyorum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bernil ben hazırladım cnm soğumasını bekliyorum birazdan içerim,oh hadi bende dün yaptım o temizliği:hihi:burda çok takılıyoruz ya ondan ilerleyemiyoruz bende namaz arkalarından okuyorum

Kiz siz gercek kardessiniz herhalde herseyiniz ayni mintika temizligini bile ayni zamanda yapiyonuz ...

OP
M

minietek

Misafir
evett cok güzelmiş bu stickerlar
ay nerden bulcam bu renkerli yaw
nasıl denk getircemm,uzun iş :zonk:

sen bulursun ınternet sıtelerınde var

senın uzmanlık dalın arastırmak valla bak krem duvara bunları yaptır sıkıldıkca stıker değiştirirsın
yap tamam mı bak çok modern bır havası olcak evınn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara bende kerevız aldım dun aksam sadece havucla yptım ıkısı de super oluyo cnm sagol valla rengın sende yap yesıllıkde yasak demı elara cnm ya

evet cnm dün pazardan aldım çok tazeler,yeşil yeşil ben hergün bir defa yapmaya çalışıyorum bernil kereviz salatasını,haftasonu bütün düzenim bozuluyo ama onun için haftaiçi ağırlık veriyorum

OP
E

Elara

Misafir
sen bulursun ınternet sıtelerınde var

senın uzmanlık dalın arastırmak valla bak krem duvara bunları yaptır sıkıldıkca stıker değiştirirsın
yap tamam mı bak çok modern bır havası olcak evınn

tmm cnm tşkelr ilgilendigin içinnn
bi araştırıyım bakimm

boya bittiginde cekerim odamın resminii ,puan verirsiniz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ben cok sıkıya geleemem acıkcasıı
son 1 ay kala sıkı yaparım
ama 3 ay cok sııkı diet bana göre degil
dikkate ederim mutlaka ama birebir uyamam
mesela yogurdu 1 kase yiyorsam bu döenm 1 yemek kaşıgı yerimm

yada yumutanın beyazıyla filan ugraşamamm.kıymalı yumurtamıda löp löpp götürürmm :D

:hihi:aslında bu diyeti uygulayanlar bize yardımcı olsalar işimizi kolaylaştırsalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar