OP
Elara
Misafir
- #18.921
oohhh sana boya yapmak kolay nasıl olsa dene anasını satayım onu da dene![]()
![]()
oohhh sana boya yapmak kolay nasıl olsa dene anasını satayım onu da dene![]()
![]()
valla boyacınız varmıs hazır bencede dene cancazımıcınde kalmasın
ay sarısını severim benn ayırmayada üşendim
bitane yumurta kırdım zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 7159
Ekli dosyayı görüntüle 7160
Ekli dosyayı görüntüle 7161
bak canım krem duvar üstüne bu tarz şeyler uygun duvara çokk güzell olurr
aslında sectıgın renk füzel ama duvarda o kadar açık mavıyı tutturabılırmısın bılmeme ama tullerın yanında güzel durmaz o renkkk
olmadı bi daha deniyim
sen galiba elera dietten ziyade potasyum ağırlıklı beslenmeyi mantıklı buluyosun,dietin ağır olmaması gerektiğini düşünüyosun öylemi
<hındıbagını ıctınmı rengın ben daha ıcemedım yenı koydum suyunu bugun reglım bıttı dusumu aldım mıntıka temızlıgını yaptımsukur namaza baslayacam bugun hatmıserıfıde daha yarı yapamadım ya
elara bende kerevız aldım dun aksam sadece havucla yptım ıkısı de super oluyo cnm sagol valla rengın sende yap yesıllıkde yasak demı elara cnm ya
bernil ben hazırladım cnm soğumasını bekliyorum birazdan içerim,oh hadi bende dün yaptım o temizliğiburda çok takılıyoruz ya ondan ilerleyemiyoruz bende namaz arkalarından okuyorum
evett cok güzelmiş bu stickerlar
ay nerden bulcam bu renkerli yaw
nasıl denk getircemm,uzun iş :zonk:
yok cnm yeşillik yasak degil.bitek marul yasak deniyorr
onda baya kalsiyum varmış
elara bende kerevız aldım dun aksam sadece havucla yptım ıkısı de super oluyo cnm sagol valla rengın sende yap yesıllıkde yasak demı elara cnm ya
sen bulursun ınternet sıtelerınde var
senın uzmanlık dalın arastırmak valla bak krem duvara bunları yaptır sıkıldıkca stıker değiştirirsın
yap tamam mı bak çok modern bır havası olcak evınn
cnm ben cok sıkıya geleemem acıkcasıı
son 1 ay kala sıkı yaparım
ama 3 ay cok sııkı diet bana göre degil
dikkate ederim mutlaka ama birebir uyamam
mesela yogurdu 1 kase yiyorsam bu döenm 1 yemek kaşıgı yerimm
yada yumutanın beyazıyla filan ugraşamamm.kıymalı yumurtamıda löp löpp götürürmm