bana gerek varmıkiii
yum. döneminde ilişkim yok gibi
son sat 15/03
beklenen 9-10 /04
ilişki tarihleri 20-27-30/03 - 04 Nisan
ne var ne yoksa yazdım
MasaAllah seninki saldim cayira durumu olmus bacim sen buay kalirsin bu kadar azginliga...
bana gerek varmıkiii
yum. döneminde ilişkim yok gibi
son sat 15/03
beklenen 9-10 /04
ilişki tarihleri 20-27-30/03 - 04 Nisan
ne var ne yoksa yazdım
elera ne kadar renkli bi insansınbence duvarını sade bi renk yaptır ya,şöyle krem kavuniçi falan bıkar insan bence renli duvardan yada
Kiz sen bile yaparsin cok hos ve kolay görünüyor kizina nette bi göster pesini birakmaz yap der ....O görevi Umut gemisi almisti onda tarif cok ....
bi ara çekerim haftasonu falan yüklerim fotoguneş sende cek evinin resimleriniii
ilişki tarihlerini yaz
umut sende yaz bilgilerini
MasaAllah seninki saldim cayira durumu olmus bacim sen buay kalirsin bu kadar azginliga...
Canim bengu ilk bebegini düsürmüstü simdide erkek istiyordu yum.takip etti ama yum 3 gün önce ve yum günü yapti kismetinde kiz evladi varmis hayirlisi olsun ilk cocugu yasida genc isterse ilerde bir daha dener...
tamam canım halıları bıle sermedım yıkamadan geldıkten sonra çok toz oluyo ev evı bı düzenlım sonra cekım sımdı anlmazsınız bırseymini evinin resimlerini bekliyorum merak ettimmm
renkler çok güzel uyumlu olmus salonda sıyah ağırlık yoksa süperdır renk uyumun oda rengı kesınlıkle krem olsa gerekbenziyo Mini renk seçimlerimiz benim salonda
krem siyah ve bal rengi
oturma odası kahve köşe takımı
yatak odasıda krem ve koyu kahve
halılarım geneli krem ,kavhe tonları
dur resmini cekeyim
ay evet hiç sormaa
çingene evi gibi rengarenk evim
ben sevmiyorum sıradan beyaz krem duvar renklerinii
eşimin işi geregi boya yapcak personelleri var.sıkıldıkca renk degiştiriyoruz
umut gemiside çok yoğun anacımmm
kızın işi başından aşıyo neyse nettende bakarım
:gul::gul::gul:
ama benim her ay böyle olduğu halde şu an kalamıyorum haskenacığımmm
özellikle yum günlerinde ilişki yaşamaya çalıyorumm
zaten olmuyoooo şu an
benim sizin gibi şansım yok tek ilişki ve hamile kal gibi
Kiz Ezel ben biraktigimda sadece 29 Martta deneme yapacaktin sonra bi dahami yaptin hadi hayirlisi oldun Mehmet Kayranin temeli atilmistir insaAllah...
Bence zamanlamalar cok iyi birgün öncesi bir gün sonrasi gönlündekine kavusursun insaAllah...
ay evet hiç sormaa
evet bende bu kız olursa 3 yıl sonra haıle kalmak ıstıyorumınss
ay evet hiç sormaa
canım öyle oldu erken oldu gibi geldi gün aşırı tekrar yaptık işte bu ay çift dikişş oldu bakalım inşaallah benim phta seninki gibi yüksektirde oğluşlar yaşamıştır yumurtayı onlar döllemişyir
duvar sade renk ollur stıker ve tablolarla renklendırırsen güzel olur ama resmı beklım öle konuşim
eleraaa kıymalı yumurtanın beyazıyla sarısını ayırdınmı