Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
elera ne kadar renkli bi insansın:hihi: bence duvarını sade bi renk yaptır ya,şöyle krem kavuniçi falan bıkar insan bence renli duvardan yada

:hihi: ay evet hiç sormaa
çingene evi gibi rengarenk evim
ben sevmiyorum sıradan beyaz krem duvar renklerinii

eşimin işi geregi boya yapcak personelleri var.sıkıldıkca renk degiştiriyoruz :)

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
MasaAllah seninki saldim cayira durumu olmus bacim sen buay kalirsin bu kadar azginliga...

:gul::gul::gul:
ama benim her ay böyle olduğu halde şu an kalamıyorum haskenacığımmm
özellikle yum günlerinde ilişki yaşamaya çalıyorumm
zaten olmuyoooo şu an
benim sizin gibi şansım yok tek ilişki ve hamile kal gibi :(

OP
M

minietek

Misafir
Canim bengu ilk bebegini düsürmüstü simdide erkek istiyordu yum.takip etti ama yum 3 gün önce ve yum günü yapti kismetinde kiz evladi varmis hayirlisi olsun ilk cocugu yasida genc isterse ilerde bir daha dener...

evet bende bu kız olursa 3 yıl sonra haıle kalmak ıstıyorumınss

mini evinin resimlerini bekliyorum merak ettimmm
tamam canım halıları bıle sermedım yıkamadan geldıkten sonra çok toz oluyo ev evı bı düzenlım sonra cekım sımdı anlmazsınız bırsey :))
benziyo Mini renk seçimlerimiz benim salonda
krem siyah ve bal rengi
oturma odası kahve köşe takımı
yatak odasıda krem ve koyu kahve
halılarım geneli krem ,kavhe tonları
renkler çok güzel uyumlu olmus salonda sıyah ağırlık yoksa süperdır renk uyumun oda rengı kesınlıkle krem olsa gerek
dur resmini cekeyim

beklıyorummmmmmmmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

eşimin işi geregi boya yapcak personelleri var.sıkıldıkca renk degiştiriyoruz :)

Benimde her odam ayri renk bende tek renkten SIKILIRIM....

umut gemiside çok yoğun anacımmm
kızın işi başından aşıyo neyse nettende bakarım

Kiz Gurbetin actigi sayfaya baksana güzel tarifler var pratik te du bi bulayimda linkini vereyim...

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kiz Ezel ben biraktigimda sadece 29 Martta deneme yapacaktin sonra bi dahami yaptin hadi hayirlisi oldun Mehmet Kayranin temeli atilmistir insaAllah...

Bence zamanlamalar cok iyi birgün öncesi bir gün sonrasi gönlündekine kavusursun insaAllah...

canım öyle oldu erken oldu gibi geldi gün aşırı tekrar yaptık işte bu ay çift dikişş oldu bakalım inşaallah benim phta seninki gibi yüksektirde oğluşlar yaşamıştır yumurtayı onlar döllemişyir

OP
M

minietek

Misafir

duvar sade renk ollur stıker ve tablolarla renklendırırsen güzel olur ama resmı beklım öle konuşim

OP
E

_eZeL_

Misafir
benim odalarımın hepsi kumtaşı ben açık renk severim ve öyle her oda renk renk sevmem benimde salonumda köşe takımı var krem rengi halılarım krem üstüne dalgalı çizgileri var yemek masası açık kahve siyah beyaz
oturma grubum hardal rengi yatak odamda beyaz açık kahve

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

:hihi:cnm seviyosan ne güzel insan istediği gibi yaşamalı,badanayı çok yapmak seni germiyomu elera,keşke koltukların gelmeden önce ev boşken yaptırsaydın rahat olurdu senin için

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
canım öyle oldu erken oldu gibi geldi gün aşırı tekrar yaptık işte bu ay çift dikişş oldu bakalım inşaallah benim phta seninki gibi yüksektirde oğluşlar yaşamıştır yumurtayı onlar döllemişyir

Olsun canim hakkinda hayirlisi olsun seninki simdi benimkinden daha alkalidir kiz ben vitil kremle asidik yaptim galiba mantar gectigine göre ....

OP
E

Elara

Misafir
boya yaptırcagım dolayı odayı toparladıgım için komple cekmedim.
bu ikili olan koltuk,üstünde krem,pembe yeşil kırlentler var.
yastıklar yatak odamda boya olamsın diye kaldırmıştım.kızımuyudugundan giremedim odaya.sonra ceekrim onları.

bunlarda perdeleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar