Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Evet bende dün duydum ben ona cok önce bi msj yazmistim ipucu vermeye calistim ama o ben isten ayrildim fazla nette giremiyorum demisti nereye yazmis acaba onunda SIK iliski olmustu degilmi yani hatirladigim hem yum.3 gün önce hemde yum.cat gün olmustu...Birde onun önceki hamileligi düsük olmustu degilmi e simdi her düsükten sonraki bebek kiz oluyor diyebilirmiyiz...

hilale rica ettim bengünün nickine tıkla yazdıgı mesajlara bi bak diye
o da bakmışş girdigi topige kızım olacak diye yazmışşş

onun iki ilişkisi vardı bi regli sonrası bide tahmini yum gününde olmuştu
ama yumurtlamasını takip etmedii
akıntısına göre girmiştiii
diet yada başka bişide uygulamadı

düşükten sonra kız olayı cok tutuyor ama tutmayanda olabiliyor tabi

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
elara bengu kız ıcın çalışmalar yapmısmıydı kız mı ıstıyordu onu tanımıyorum ben

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah

Canim bengu ilk bebegini düsürmüstü simdide erkek istiyordu yum.takip etti ama yum 3 gün önce ve yum günü yapti kismetinde kiz evladi varmis hayirlisi olsun ilk cocugu yasida genc isterse ilerde bir daha dener...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Evet bende dün duydum ben ona cok önce bi msj yazmistim ipucu vermeye calistim ama o ben isten ayrildim fazla nette giremiyorum demisti nereye yazmis acaba onunda SIK iliski olmustu degilmi yani hatirladigim hem yum.3 gün önce hemde yum.cat gün olmustu...Birde onun önceki hamileligi düsük olmustu degilmi e simdi her düsükten sonraki bebek kiz oluyor diyebilirmiyiz...

benimde düşükten sonra kızım oldu genelde tutuyo ama tutmayanda var cnm ya benim arkadaşlarımdan

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
pekmez yeee kizzzz kansizliga bire birrrr

Tesekkür ederim canim su keci gribimi bi atlatayim tam saldiririm yemeklere ben hep böyle oldugum icin gripken 3 kiloya yakin veririm gecincede fazlasi ile alirim ....

Gurbet kizima o Barbie li pastani gösterdim ay cok begendi ondan yapacam dogumgününde hemde kindergarten icin eline emegine saglik arkadasim....

Umut sende baksana kizina yaparsin....Dogum günü yakin....

OP
G

gunness

Misafir
yok renkle alakalı bır sorunum yok onları tutturdum ama mobılya olarak ev bırazdaha buyuk olsa ıyı olurdu secımlerım
tabıı maddıyet bırde

benım salonum sıyah beyaz ve gümüş rengı

buyuk wc de öle

yatak odam vanılya rengı ve sıyah

oturma odam kahve rengı köşe koltuk var kahve tv sehpası özellıkle oraya kahva turkuaz uyumu yapıcam kahve yastıklara turkuaz yastıklar karıstırıcam bırde kumastan tablo 3 tane kahvelı turkuazlı

bebek odamda hersey krem olcakk molbılyalarım kumaslarda ve perdede bebeğin cınsıyetıne göre renk kullancamm

çok heyecanlıyımmm

benziyo Mini renk seçimlerimiz benim salonda
krem siyah ve bal rengi
oturma odası kahve köşe takımı
yatak odasıda krem ve koyu kahve
halılarım geneli krem ,kavhe tonları

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara beni listeye eklermisin yumurtlama zamanı 2 kez ilikşki oldu adet tarihim 14 mart beklenmeyen adet tarihim 14 nisan başka bişey yazmam gerekiyormuydu_?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Tesekkür ederim canim su keci gribimi bi atlatayim tam saldiririm yemeklere ben hep böyle oldugum icin gripken 3 kiloya yakin veririm gecincede fazlasi ile alirim ....

Gurbet kizima o Barbie li pastani gösterdim ay cok begendi ondan yapacam dogumgününde hemde kindergarten icin eline emegine saglik arkadasim....

Umut sende baksana kizina yaparsin....Dogum günü yakin....

dalgamı geçiyosun kız :gul::gul::gul:
ben ne anlarım pasta yapmaktan
benim kız davetiyeleri hazırlamaya başladı bile :hihi:
bana çocuklar için değişik tarifler yollayacaktınız nooldu kızlarrrr:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

OP
M

minietek

Misafir
hemen kağıda döktüm elara yazdıklarını mobılya varsa onunda rengını söyle canım bana
halını hatırlıyorum koymana gerek yokkk hiç unutmam öle şeylerıı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Evet bende okudum önce naz yapmis bebegi göstermemis ama sonra ögrenmisler evde net yokmus tel.dan giriyormus öyle yazmis hayirli ve saglikli evlad olur insaAllah...

OP
E

Elara

Misafir
benziyo Mini renk seçimlerimiz benim salonda
krem siyah ve bal rengi
oturma odası kahve köşe takımı
yatak odasıda krem ve koyu kahve
halılarım geneli krem ,kavhe tonları

guneş sende cek evinin resimleriniii

Elara beni listeye eklermisin yumurtlama zamanı 2 kez ilikşki oldu adet tarihim 14 mart beklenmeyen adet tarihim 14 nisan başka bişey yazmam gerekiyormuydu_?

ilişki tarihlerini yaz

umut sende yaz bilgilerini

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
dalgamı geçiyosun kız :gul::gul::gul:
ben ne anlarım pasta yapmaktan
benim kız davetiyeleri hazırlamaya başladı bile :hihi:
bana çocuklar için değişik tarifler yollayacaktınız nooldu kızlarrrr:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

Kiz sen bile yaparsin cok hos ve kolay görünüyor kizina nette bi göster pesini birakmaz yap der ....O görevi Umut gemisi almisti onda tarif cok ....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm benim odam L ŞEKLİNDE
2 cam var
bi tarafındaki perde yeşil ,diger perde pembe :D
koltuklarım krem
halımdada ucuk mavi ,pembe,yeşil krem renk var

şuanki oda rengim pembe,ama cok sıkıldım halımdaki maviye boyatayım dedim
ama halımdaki mavi renk cok azz
dur resmini koyayım

elera ne kadar renkli bi insansın:hihi: bence duvarını sade bi renk yaptır ya,şöyle krem kavuniçi falan bıkar insan bence renli duvardan yada

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Kiz Ezel ben biraktigimda sadece 29 Martta deneme yapacaktin sonra bi dahami yaptin hadi hayirlisi oldun Mehmet Kayranin temeli atilmistir insaAllah...

OP
E

_eZeL_

Misafir
guneş sende cek evinin resimleriniii

ilişki tarihlerini yaz

umut sende yaz bilgilerini

bende evimin resimlerini çeker eklerim ama önce bir temizlik yapayım nisan sonu gibi yapıcam temizliğimi inşaAllah

Elara ilişki tarihleri 29 mart gece saat 23 gibive 31 mart akşam saat 20,30 gibi
30 mart günü sabah 11,30 gibi ovülasyon testi pozitif

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende evimin resimlerini çeker eklerim ama önce bir temizlik yapayım nisan sonu gibi yapıcam temizliğimi inşaAllah

Elara ilişki tarihleri 29 mart gece saat 23 gibive 31 mart akşam saat 20,30 gibi
30 mart günü sabah 11,30 gibi ovülasyon testi pozitif

Bence zamanlamalar cok iyi birgün öncesi bir gün sonrasi gönlündekine kavusursun insaAllah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar