Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....

naber cnm görüşemiyoruz :hihi:
içmediğin hiç bişey kalmamış normal tabii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet sonradan gösterıo ama inş hamıle kalırsın ama bır daha kı ay hangı günlerde deneme yapabılcegını öğrenıyorsun sadece

mini bende bu ay ilk günler unutmuşum 8.günde başladım takip etmeye ama dereceler alakasız cnm ya bi baksana dereceyide yeni aldım ama 8. gün 36.4 36.4 36.4 36.7 36.7 36.6 36.6 bugün namazda ölçtüm ilk erkendi 36.7 bide 7 de 36.5 ilk kalkış daha iyi baya farkediyo,sen bi yorum yapabilecekmisin,gelecek ay daha iyi dikkat ederim inş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hoşgeldin canım okudum geçmişten o kadar şey yapmışın tabi normal bu ağrılar kanamalar
herşeyi söküp atmışın:hihi:
ben deneme yapmadım benim ilk denemem temmuzda canım

Hosbuldum hic sorma iste bilincsizce her buldugunu kullaninca insan sonu böyle oluyor ben atesini takip edince deneme yapacan diye düsünmüstüm....

günaydın haskenaa
evet ece dogum yapmış

Günaydin canim a süper topigimizin ücüncü pasasida oldu ha Karabiber,Nisandakar simdide ecenin ki MasaAllah darisi hepimizin basina....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....

günaydın cnm,giden kanlar yerine gelmeli biliyosun dimi,beslenmene daha fazla dikkat etmelisin

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
:gul::gul::gul:gurbet çok güldüm ya çocuk sayısı artınca başına gelecekleri biliyosun dimi ben arada hayal ediyorum offff hayali bile çok zor allah yardımcımız olsun
valla olsun kizz cok cocuk olsun insAllahhh... senin 3 kizinmi mi var canim
ha 3 cocuk ha 4 cocuk ne olcek vala bakalim ben 4.ye temel aticam ne olcekkkkkkk

valla kızlar benim de nasip olursa üç tane olacaklar çok çocuk zor hele benim üçüz gibi olacaklar allah yardımcım olsun:uzgun:
olsun olsun bereket cocuk yaa ne guzel

bu sefer içime kız doğuyor inşallah kızlar..
insAllah canim
hımm hiç duymadım cnm,egem sende inşallah 8 ay sonra bizim gibi 3 çocuklu bi hanım olacaksın,ben 2 ve 3 çocuk fikrine çok zor alışmıştım,aslında kendimi hazırlamıştım ama doğunca sorumluluk çok korkutmuştu beni,sen birden 2 atlayıp 3 çocuk olacaksın,senin geçen anlattığın sıkıntının sebebi birazda bu olabilir cnm
zaman ole gecerki anlamassiniz canlarrr
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?
canim adet gecikmesi sonrasi adet sökülebilr ve rengide koyu gelir kan kaybindan dolayi tansiyon duser baka babail 4. gunde ole devam ederse dr. a git amanin benim 1 ayd 3 sefer adet oldugum oldu yaaa artik basim donmeye baslamisti
Kızım başka türlü görmüyorsunuz beni, bir garip kaldım bu alemde.
Zaten moralimde bozuk:(
canim bosver erkekler hep ole zatennnn Allah yardimcimiz olsun insAllah

OP
M

minietek

Misafir
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?

haskena canım bendede öle oluyordu arada ama özellıkle antıbıotık kullandıgında herseyı söküp atıyo bırde parasetamol lu bır ağrı kesıcı ıcıyorsan kan sulandırdıgı ıcın fazla oluyoo
geçmiş oldun iyi oldu temızlendın ıyıce

günaydın kızlarr
kahvaltı yapıyorum ,gelin birlikte yapalım
afiyet olsun güzenydın elara

günaydın haskenaa
evet ece dogum yapmış
allah analı babalı buyutsun uzun ömür versın maşalalhhh

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bencede en iyisi otomotik, insan otomotik kullanmaya baslayinca vitesli zorgeliyor en azindan bende öyle ....

evet bencede çok rahat ama düze alışanlar çok zorlanıyo,benim kardeşim düz kullanıyodu şimdi değiştirdi otomatikte araba kullandığını anlamıyomuş andrenalin yokmuş manyak:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Bencede en iyisi otomotik, insan otomotik kullanmaya baslayinca vitesli zorgeliyor en azindan bende öyle ....

bende otomatik kullanmayı sevmiyorum.oyuncak araba gibi geliyor bana ,hiç bi adrenalin yok :D

günaydın menemen varsa geliriz :hihi:

kıymalı yumurta
kereviz ,hacuc salatası var

domates daha almıyorum bennn cnm

günayyydııınn afiyet olsun:nk:

sagol cnm

OP
M

minietek

Misafir

rengın canım her sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım özellıklede 6-8 arası
böyle ölçmedın sanırım ölçümlerın
adetın bıttıkten sonra 8, gun mu yoksa adet başladıktan ıtıbaren mı

OP
E

Elara

Misafir
kızlar gecmişi okudunuzmu bilmiyorum bengünün de kızı oluyormuş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende otomatik kullanmayı sevmiyorum.oyuncak araba gibi geliyor bana ,hiç bi adrenalin yok :D

kıymalı yumurta
kereviz ,hacuc salatası var

domates daha almıyorum bennn cnm

sagol cnm

Canim sen zaten hizli hatunsun sen ve adrenalin bir bütünsünüz...

Ay benim hic istahim yok ya ....Ben normalde regl döneminde cok tatli tüketirim ama simdi grip de olunca hic birsey yiyesim yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar