OP
gunness
Misafir
- #18.821
günaydın kızlarr
kahvaltı yapıyorum ,gelin birlikte yapalım
günayyydııınn afiyet olsun:nk:
günaydın kızlarr
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....
otomatik vites kullanıyorum cnmeşim boşver düzü dio uğraşma napcan diyo bende söz dinliyorum,en son sınavda kullanmıştım düzü 96 yılında
günaydın menemen varsa geliriz
evet sonradan gösterıo ama inş hamıle kalırsın ama bır daha kı ay hangı günlerde deneme yapabılcegını öğrenıyorsun sadece
hoşgeldin canım okudum geçmişten o kadar şey yapmışın tabi normal bu ağrılar kanamalar
herşeyi söküp atmışın
ben deneme yapmadım benim ilk denemem temmuzda canım
günaydın haskenaa
evet ece dogum yapmış
Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....
naber cnm görüşemiyoruz
içmediğin hiç bişey kalmamış normal tabii
valla olsun kizz cok cocuk olsun insAllahhh... senin 3 kizinmi mi var canim:gul::gul::gul:gurbet çok güldüm ya çocuk sayısı artınca başına gelecekleri biliyosun dimi ben arada hayal ediyorum offff hayali bile çok zor allah yardımcımız olsun
olsun olsun bereket cocuk yaa ne guzelvalla kızlar benim de nasip olursa üç tane olacaklar çok çocuk zor hele benim üçüz gibi olacaklar allah yardımcım olsun:uzgun:
insAllah canimbu sefer içime kız doğuyor inşallah kızlar..
zaman ole gecerki anlamassiniz canlarrrhımm hiç duymadım cnm,egem sende inşallah 8 ay sonra bizim gibi 3 çocuklu bi hanım olacaksın,ben 2 ve 3 çocuk fikrine çok zor alışmıştım,aslında kendimi hazırlamıştım ama doğunca sorumluluk çok korkutmuştu beni,sen birden 2 atlayıp 3 çocuk olacaksın,senin geçen anlattığın sıkıntının sebebi birazda bu olabilir cnm
canim adet gecikmesi sonrasi adet sökülebilr ve rengide koyu gelir kan kaybindan dolayi tansiyon duser baka babail 4. gunde ole devam ederse dr. a git amanin benim 1 ayd 3 sefer adet oldugum oldu yaaa artik basim donmeye baslamistiNasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?
canim bosver erkekler hep ole zatennnn Allah yardimcimiz olsun insAllahKızım başka türlü görmüyorsunuz beni, bir garip kaldım bu alemde.
Zaten moralimde bozuk
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?
afiyet olsun güzenydın elaragünaydın kızlarr
allah analı babalı buyutsun uzun ömür versın maşalalhhhgünaydın haskenaa
evet ece dogum yapmış
Bencede en iyisi otomotik, insan otomotik kullanmaya baslayinca vitesli zorgeliyor en azindan bende öyle ....
dondurma istemiyo musun umut aaaa
günaydın cnm,giden kanlar yerine gelmeli biliyosun dimi,beslenmene daha fazla dikkat etmelisin
Bencede en iyisi otomotik, insan otomotik kullanmaya baslayinca vitesli zorgeliyor en azindan bende öyle ....
günaydın menemen varsa geliriz
günayyydııınn afiyet olsun:nk:
evet bencede çok rahat ama düze alışanlar çok zorlanıyo,benim kardeşim düz kullanıyodu şimdi değiştirdi otomatikte araba kullandığını anlamıyomuş andrenalin yokmuş manyak
günaydın haskenaa
evet ece dogum yapmış
Kesin kardesin erkektir bence otomotik biz bayanlar ve yaslilar icin üretilmis rahat .....
bende otomatik kullanmayı sevmiyorum.oyuncak araba gibi geliyor bana ,hiç bi adrenalin yok
kıymalı yumurta
kereviz ,hacuc salatası var
domates daha almıyorum bennn cnm
sagol cnm