Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ateşin gayet iyi ezelciğim
ilişkiden sonra kaçıncı günün ??? sen bişey hissediyonmu
fındık bezelye felan ne durumda:hihi::hihi::hihi:

bu gün 7. günü ff ye göre ama bence yarın 7. gün olacak bişey hissetmiyorum canım bu sefer yok

bence ertesi günü çatladı benim çünkü ertesi gün akıntım daha yoğundu ve ağrı hissettim
bi de bu ff sonradan gösteriyo ne anladım bu
işten sanki zamanı geri alıp yapacaz işimizi beklede ff sana gün :sila:

evet bencede öyle oluyor yani çizgiyi çektiğinin ertesi günü çatlıyor

kız ben düşebılır dedım düşcek demedım 9. güne kadar bırkerelıgıne düşücek ve cıkıcak yarın düşerse korkma dedım dı bıde
bu düşüş herkestede olmuyo ateşin güzel bak maşallahh

sendede geç yumurtlama olduu güneş benımde 20, gunde çatlamıştı bundan sonra ateş düşmez hıc ınsallah

hımmm anladımmmmm

Günaydin gözümün nurlari nasilsiniz Ezel,Umut11,Günes denemeler tamammi? Kizlar Ece dogum yaptimmi? Ben regl oldum ama ne olmak ilk gün dogum yapiyom sandim o denlisiddetliydi agrilarim sonra biraz daha iyi oldu ama hala tam gecmedi hele kanama oranini hic söylemeyeyim acik musluk misali....

günaydın kızlarr
kahvaltı yapıyorum ,gelin birlikte yapalım

hoşgeldiniz kızlaaarrrr

OP
E

Elara

Misafir
kızlar 2 odamı boya yaptırcamm ,renklerinden sıkıldım

yeni koltuk aldıgım odayı ucuk bi mavi düşünüyorum olurmuu sizcee

varmı mavi duvar rengi olan???

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
yok cnm kız,ama sağolsun babama hiç erkek çocuğunu aratmıyo,nerde heyecan orda o:hihi:

Yok kiz Elaranin cevabindan sonra sorumu geri aldim benim cevremdeki bütün bayanlar otomotik kullanyior bende dahil cok rahat oldugunu düsünüyorduk da ama adrenalin tarafini düsünmemistim ben...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın canım her sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım özellıklede 6-8 arası
böyle ölçmedın sanırım ölçümlerın
adetın bıttıkten sonra 8, gun mu yoksa adet başladıktan ıtıbaren mı

cnm her sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüm,adetimin başladığı gün değil8.gün başladımzaten 6 ile 8 arası ölçtüm ama bi dengesizlik var,oda namaza kalkarken ve tekrar yatıp kalkıyorum ya demekki vücut ısısı tam oturmamış ona dikkat ederek yapayım cnm

OP
E

Elara

Misafir
Canim sen zaten hizli hatunsun sen ve adrenalin bir bütünsünüz...
Ay benim hic istahim yok ya ....Ben normalde regl döneminde cok tatli tüketirim ama simdi grip de olunca hic birsey yiyesim yok...

cnm ben cok iştahlı yemek yerimm
karşımdaki tıka basa tokda olsa karşısında yemek yedigmde dayanamaz mutlaka alır yemekten :)

keşkee burda olsaydınnn iştahını acardım seninn:nk:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
zaman ne çabuk geçti ececim oğlunu aldı kucağına hayırlı bi evlat olsun inşallahhhh

eceyle beraber deneme yapıyodum bennn ece kucağına aldı ben hala denemeye devam :hihi:

OP
M

minietek

Misafir
kızlar 2 odamı boya yaptırcamm ,renklerinden sıkıldım

yeni koltuk aldıgım odayı ucuk bi mavi düşünüyorum olurmuu sizcee

varmı mavi duvar rengi olan???

elara eşyaların ne renk bana söleseneee
içmimar olcaktım ama kıyısından döndüm bu soruları bana sorunn bayılıyorum ev dekarosyonuna evle alakalı herseyeeeeee

bir gün evımın resmını cekıcem aman aman bırsey yapamadım ama inşallah beğenırsınızz

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar gecmişi okudunuzmu bilmiyorum bengünün de kızı oluyormuş

Evet bende dün duydum ben ona cok önce bi msj yazmistim ipucu vermeye calistim ama o ben isten ayrildim fazla nette giremiyorum demisti nereye yazmis acaba onunda SIK iliski olmustu degilmi yani hatirladigim hem yum.3 gün önce hemde yum.cat gün olmustu...Birde onun önceki hamileligi düsük olmustu degilmi e simdi her düsükten sonraki bebek kiz oluyor diyebilirmiyiz...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
içmimar olcaktım ama kıyısından döndüm bu soruları bana sorunn bayılıyorum ev dekarosyonuna evle alakalı herseyeeeeee

bir gün evımın resmını cekıcem aman aman bırsey yapamadım ama inşallah beğenırsınızz

ozaman sen tam bana göresin
bi paralı zamanımızda bende değiştirmeyi düşünüyorum
herşey ayrı renkkk :hihi:

OP
M

minietek

Misafir
elara bengu kız ıcın çalışmalar yapmısmıydı kız mı ıstıyordu onu tanımıyorum ben

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Evet bende dün duydum ben ona cok önce bi msj yazmistim ipucu vermeye calistim ama o ben isten ayrildim fazla nette giremiyorum demisti nereye yazmis acaba onunda SIK iliski olmustu degilmi yani hatirladigim hem yum.3 gün önce hemde yum.cat gün olmustu...Birde onun önceki hamileligi düsük olmustu degilmi e simdi her düsükten sonraki bebek kiz oluyor diyebilirmiyiz...

o nerden geldi aklına şimdi ????
bende ilk düşük yaptım sonrada kızım var

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
zaman ne çabuk geçti ececim oğlunu aldı kucağına hayırlı bi evlat olsun inşallahhhh

eceyle beraber deneme yapıyodum bennn ece kucağına aldı ben hala denemeye devam :hihi:

Olsun canim hayirlisi olsun kiz takviyeleri siparis vermissin sen simdi bi iki üc ayda öyle ileriye atarsin denemeyi saka bu ay ben deneme yapacam hadi beraber yapalim...

OP
E

Elara

Misafir

cnm benim odam L ŞEKLİNDE
2 cam var
bi tarafındaki perde yeşil ,diger perde pembe :D
koltuklarım krem
halımdada ucuk mavi ,pembe,yeşil krem renk var

şuanki oda rengim pembe,ama cok sıkıldım halımdaki maviye boyatayım dedim
ama halımdaki mavi renk cok azz
dur resmini koyayım

OP
M

minietek

Misafir
ozaman sen tam bana göresin
bi paralı zamanımızda bende değiştirmeyi düşünüyorum
herşey ayrı renkkk :hihi:

yok renkle alakalı bır sorunum yok onları tutturdum ama mobılya olarak ev bırazdaha buyuk olsa ıyı olurdu secımlerım
tabıı maddıyet bırde

benım salonum sıyah beyaz ve gümüş rengı

buyuk wc de öle

yatak odam vanılya rengı ve sıyah

oturma odam kahve rengı köşe koltuk var kahve tv sehpası özellıkle oraya kahva turkuaz uyumu yapıcam kahve yastıklara turkuaz yastıklar karıstırıcam bırde kumastan tablo 3 tane kahvelı turkuazlı

bebek odamda hersey krem olcakk molbılyalarım kumaslarda ve perdede bebeğin cınsıyetıne göre renk kullancamm

çok heyecanlıyımmm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Olsun canim hayirlisi olsun kiz takviyeleri siparis vermissin sen simdi bi iki üc ayda öyle ileriye atarsin denemeyi saka bu ay ben deneme yapacam hadi beraber yapalim...

kız ben her ay deneme yapıyorum zatennn
bide bana hadi yapalım diyosun :hihi:
hemen içip ertelemek istemiyorum kısmetten öte geçilmiyor cnm

evet cnm bir an önce başlamak için siparişleri verdim o sırada sen yoktunnn hepsi 51 tl tuttu sağolsun elara yardımcı oldu verdik
senin arkadaş geliyomu peki????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar