Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ıyı geceler cnm

slm cnm senı gormektende ben cok mutlu oldum nasılsın ıyısındır ıns

kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocman opuyorummmmmmm artık sık sık gelmeye calısırımmm sızlerı sevıyorum ıyı geceler:huhuu:

iyiyim canım çok şükür hep aynıyız. Arada girmeye çalış olur mu ? İyi geceler biz de seni çok seviyoruz..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Eleracım bugün yazdığımı okudun mu kayısıyla ilgili.? Ben sipariş verecektim malatyalı bir tanıdığa bol bol yiyeyim diye ne yapayım sen söyle.

OP
E

Elara

Misafir
neyse kızlar ben cıkıyorum valla sabah 7 de nasıl kalkıcam bakalım kalkamassam arayın benı cepden:hihi::hihi::hihi:hepınıze hayırlı geceler a.e.o

bernil senin teli ben kaydetmemişim
beni bi çaldır cıkmadıysan yada msn ye yaz cnm
müsait oldugumda arayım bi sesini duyayım:D

kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocman opuyorummmmmmm artık sık sık gelmeye calısırımmm sızlerı sevıyorum ıyı geceler:huhuu:

ii geceler cnmm
gel arada mutlakaa kafan dagılır

kızlar günün sözü:
ben spermin zeki,çevik ve akıllısını severim!!:1::1:

:1:evettttt

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ya ben zaten bu ilköğretimlerde neden yandan açılmalı cam yaparlar anlamıyorum...camlar yukarı açılmalı sadece...birbirlerini bile itiyorlar..görüyorum ben hep yaaa

Canim burada ilkögretim okullari sadece 2 katli oluyor ve alt camlari acilmiyor en üste tavana yakin yerde camlar var havalandirma niyetine onlarinda uzun kollari var sadece ögretmenler aciyor biz sadece bos meziyetlerini aliyoruz Avrupanin insana verdikleri önemide kavrayip uygulayabilsek cok süper olacak ülkemi cok seviyorum ama böyle insan hayati ucuz olunca cok kiziyorum ya bu adamlarin kedilerine köpeklerine verdikleri degeri bizim ülkemizde insanlara verilmiyor neden ya neden benim oturdugum yerde yolun sol tarafinda insanlar icin büyük bir park var sag tarafindada köpekler icin park var kapali,, adamlar sabah köpeklerini getiriyorlar tasmasiz rahatca o parkta kosup zipliyor köpekler yani demek istedigim köpek icin bile park düsünüyorlar bizim ülkemizin bati neysede dogusunda kac yerde var acaba cocuklar icin oyun parklari ay yaram kaniyor yine.....

kız allah senı gıderek ayak guldurdun benı :hihi:

haklısın cnm valla super sölemıssın sendende bu beklenırdı yurube haskenacım kım tutar senı:bebecik:bebecik

Allah razi olsun canim....

OP
E

Elara

Misafir
Eleracım bugün yazdığımı okudun mu kayısıyla ilgili.? Ben sipariş verecektim malatyalı bir tanıdığa bol bol yiyeyim diye ne yapayım sen söyle.

evet okumuştum cnm
ama cok detaya giriyor o mevzu.sonucta biizm kayısıyı yeme maksadımız potasyum agırlıklı oldugu için
her yedigimizi alkali asidik diye ayırırsak yicek bişi bulmakta zorlanırızz
kayısınınn şekerindeki asidiklik cok detaya giriyor yani

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar bende kaçtım hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin sohbet güzeldi saolun iyi geceler

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
evet okumuştum cnm
ama cok detaya giriyor o mevzu.sonucta biizm kayısıyı yeme maksadımız potasyum agırlıklı oldugu için
her yedigimizi alkali asidik diye ayırırsak yicek bişi bulmakta zorlanırızz
kayısınınn şekerindeki asidiklik cok detaya giriyor yani

Biliyor musun aynı şeyi düşündüm aslında. Nette büyük bir bilgi kirliliği var bu da kafa karıştırıyor. Zaten ona bakarsak kayısıda bol miktarda kalsiyum var hiç yememek lazım o zaman. Saol canım alayım o zaman kayısılarımı:cikolata:.

OP
E

Elara

Misafir
nilay yazı rengini ve boyutunu sende degiştirsenn iyi olur cnm

OP
B

breeze

Misafir
Canim burada ilkögretim okullari sadece 2 katli oluyor ve alt camlari acilmiyor en üste tavana yakin yerde camlar var havalandirma niyetine onlarinda uzun kollari var sadece ögretmenler aciyor biz sadece bos meziyetlerini aliyoruz Avrupanin insana verdikleri önemide kavrayip uygulayabilsek cok süper olacak ülkemi cok seviyorum ama böyle insan hayati ucuz olunca cok kiziyorum ya bu adamlarin kedilerine köpeklerine verdikleri degeri bizim ülkemizde insanlara verilmiyor neden ya neden benim oturdugum yerde yolun sol tarafinda insanlar icin büyük bir park var sag tarafindada köpekler icin park var kapali,, adamlar sabah köpeklerini getiriyorlar tasmasiz rahatca o parkta kosup zipliyor köpekler yani demek istedigim köpek icin bile park düsünüyorlar bizim ülkemizin bati neysede dogusunda kac yerde var acaba cocuklar icin oyun parklari ay yaram kaniyor yine.....

Allah razi olsun canim....

ya canım sorma ..o konuya değinirsek sabaha kadar anlatırız yanii..
ben ülkemi çok seviyorum ve böyle güzellikte bir yer yok!!açık ve net yanii....
ama insanımız malesef değerini bilmiyor...ben gürcistanda yaşıyorum..bu kıçı kırık yerde bile beni hayrete düşüren şeyler var kaldıki bizde gerçekten çok geriler..ama insana farklı bir değer veriliyor...

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar hepinize iyi geceler ben kaçar yarın oğlumdan fırsat buldukça gelirim

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar bi de ben clear blue alıcam inşallah otla çöple çizgiyle anlayamayacağımı biliyorum. Sonra içimde dert kalmasın hem sonuca bakarsanız clear blue pahalı gözüküyor ama diğerlerinde yum kaçırma ihtimali çok olduğundan aynı hesaba geliyordur.:elis:

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
BONCUKcummmm seni gördüğüme çok sevindim cnm gel sık sık özletme kendini bebiş nasıl ....

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar bi de ben clear blue alıcam inşallah otla çöple çizgiyle anlayamayacağımı biliyorum. Sonra içimde dert kalmasın hem sonuca bakarsanız clear blue pahalı gözüküyor ama diğerlerinde yum kaçırma ihtimali çok olduğundan aynı hesaba geliyordur.:elis:

evet bencedee
clear blue cok mantıklı
ilk etapta 7 kullanımlık alırız o bize 3 ay gider

OP
B

breeze

Misafir
meltem bi ara sende resmini yüklermisin senide görelim yaw

canım yüklemeye çalıştım ama olmadı:(
yarın tekrar denerim canım...

burada saat 2:15 ...bayılıcam uykusuzluktan....
herkese Allah rahatlık versin kızlar...
hepinizi öpüyorum mucuk mucuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar