tamamm konferans yaparızz senide alırım sohbetee
Kızlar ne diycem size bi arkadaşım var okuldan oda hamileydi dün doktora gitti cinsiyet öğrenmeye bi oğlu var buarada çok kız olsun istiyodu hatta sizden öğrendiklerim kadarıyla söylemiştim elarada sağolsun göndermişti diyetleri falan sık ilşki yaşadı amaaaaaaaaaaaaaaaa yine erkekmiş kadın bana küfür ediyodur heralde küfür deyince aklıma geldi gerçi ondada koyucak bişey yok bizde kime gidecek küfür anlayamadım
Alemsin şekerim. Yarına gider merakın...Ben gidip yatayım bari. Ya Elara bak kaç zamandır soracağım. Sen gece yarılarına kadar burdasın, gördüğüm kadarıyla geçte kalkmıyorsun. Eee nasıl dayanıyorsun anlayamadım.
Kocamda olsa dostumda olsa farketmez dokundurmasın.
İlk evlendiğimiz 2 yıl hep birbirimize sarılarak yatardık sonraki 2 yıl sadece kolunu uzattı uzaktan. Sonraki yıl ise elele tutuşarak. Şimdi ise sırt sırta. Ahhh bu zaman yaşananlar ne çok şey götürüyor insandan...
hoşgeldin bernil,kaptırmadan seyret cnm kendini
Elele deyincede aklıma bişey geldi kızlar geçenlerde yatağa girdim bizimki daha önce girmişti döt döte döndük bebek çok hareket etmeye başladı bende eşime söledim koy elini bi diye oda güya koydu ben bişey hissetmiyorum dedi dedim öküzzzz karnıma değil dötüme koyarsan hissetmessin tabi
Biz eleleleride aştık şekerlerimmmm
allah senı guldurdun benı
Geceleri çok hareketli canım ya güzdüzleri kendi hareketimden hissedemiyorum pek oturamıyorum onada beşik gibi geliyo herade pek oynamıyo geceleri ben yatıncada durmuyo maaşaallahh.bulduk cnm ya valla helal olsun hem hamıssın hemde bızı unutmuyon gelıyon valla bızle sohbet edıyon sen baskasın cnm ya leventımız nasıl cok hareketlımı??
kız bernille bana sorsaydın yaşaka bi yana sık ilişkiyleçok oğlu olan arkadaşım var cnm
Sigara kullanmıyorum cnm bir zahmet sende kullanma. Geçmişi düşünmeyeyim ama unutmayayımda. O herzaman kalsın bir yerde.:1::1::1:
kız kopardın yine...merak etme 3 seneyi geçen herkez hemen hemen aynı canım..ben zaten biri bana sarıldımı uyuyamam yani..sarılmasın
bizim oldu 7 sene geçti bizden cnm..
tubby geçmişi düşünme canım..unutmaya bak...kendine acı çektirirsin sadece .erkekler yaptıkları yanlışları bilirler ama hatırlatılmasından hoşlanmazlar...bilirsin yanii..
sende benim gibi düşündükce doluyosun di mi?
bilmiyorum sigara içiyormusun ben içmiyorum .hatta nefret ederin kokusundan. ama çok sinirlendiğim zaman yarın sigara içiyorum.rahatlıyorumsakinleştirici niyetine..
Çocukken hep hayal kurardım. Birşey olacak ve ben çok zengin olacağım. Arabalarım, evlerim olacaktı. Annemi kardeşlerimi kurtaracaktım. Neyden mi kurtaracaktım? Babamdan, sürekli kavga ederlerdi. Ben hep korkardım. Şimdi büyüdük ve onlar hala kedi köpek gibi birbirini yiyor.
Ayyyy ben hiç çocuk olmadımki((...
hem hamile hem ikizleri olcak
kız ne menepozu dur daha ,biz senden iki bebek bekliyoruz arka arkaya,sen korunduğuna emindin cnm niye kafan karıştıki
cnm gecmıs olsun ewwet gecıkınce bende cok olurum öle 3 gunden sonra duzelıyo cnm ya azda ıcmemıssın gelsın dıye cnm ya cok fazla ıctıgınden dolayı olur tabı bırazda otları
gecmıs olsun cnm ya daha gecemız yenı baslamısdı neyse senın bebısın hasta hadı yat cnm haklısınkızlar ben yatıyorum benim küçüğünde bugün ateşi var hiç tadı yok o uyumuşken bende yatim gece çok kalkar herkese hayırlı geceler
Elele deyincede aklıma bişey geldi kızlar geçenlerde yatağa girdim bizimki daha önce girmişti döt döte döndük bebek çok hareket etmeye başladı bende eşime söledim koy elini bi diye oda güya koydu ben bişey hissetmiyorum dedi dedim öküzzzz karnıma değil dötüme koyarsan hissetmessin tabi
Biz eleleleride aştık şekerlerimmmm
:1::1::1:
kız kopardın yine...merak etme 3 seneyi geçen herkez hemen hemen aynı canım..ben zaten biri bana sarıldımı uyuyamam yani..sarılmasın
bizim oldu 7 sene geçti bizden cnm..
tubby geçmişi düşünme canım..unutmaya bak...kendine acı çektirirsin sadece .erkekler yaptıkları yanlışları bilirler ama hatırlatılmasından hoşlanmazlar...bilirsin yanii..
sende benim gibi düşündükce doluyosun di mi?
bilmiyorum sigara içiyormusun ben içmiyorum .hatta nefret ederin kokusundan. ama çok sinirlendiğim zaman yarın sigara içiyorum.rahatlıyorumsakinleştirici niyetine..