Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubyyyy aldatıldınmı yoksa daha öncee:acep:
yaralarını deşmekte istemem ama merak ettim

Hayır canım, aldatılmak değil. Bana göre ondan daha büyük birşey. O bana yaptığı hatanın acısını çok çekti. Şu anda bütün vücudumdan akan kanın karıncalandığını hissediyorum. Sinirlerim dahada bozulmaya başladı.
Neyse hatırlamayayım boşver canım.

OP
E

Elara

Misafir
Hele bana komik gelen birşey varki sorma, geçende bir hıyar kavga ediyor karşısındaki adama diyor ki senin a... koy.... Bende düşündüm adam a. yok ee bu durumda sadece bir alternatif kalıyor. ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....

:hihi:

A egem sen hamilemisin a cok sevindim kiz 1 hafta dogru düzgün gelemedim ne süprizler olmus hayirlisi olsun insaAllah artik daha umutlu bir egem görecez desene karsimizda ......

hem hamile hem ikizleri olcak

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz ne bilem korktum menepoza mi girdim diye bir an adet olmak icin herseyi yaptim ama halimi görsen cok komikti 2 hafta icinde 3 defa doktora gittim her üc günde bir gebelik testi yaptim etrafta acaba hamilemiyim diye dolandim Nisan 1 sakasi bile yaptim kafamin bi tarafinda acaba derken diger tarafta hayir degilim dedim bu arada 2 ayri doktorda hic birsey görmedi yani gebe olduguma dair gebelik testleri negatifti hep sabah test yaptim aksam söktürücü yaptim ictim esim diyorki insanin deli olmasi icin sadece senin gibi bir esi olmasi yeterli adamin basinin etini yedim hamilemiyim degilim niye regl olamiyorum o zaman menepozami girdim kafayi yedim simdide oldum niye böyle cok rengi niye degisik niye cok sancim var diye kafayi yemekle mesgulum .....

kız ne menepozu dur daha ,biz senden iki bebek bekliyoruz arka arkaya,sen korunduğuna emindin cnm niye kafan karıştıki

OP
E

Elara

Misafir
Hayır canım, aldatılmak değil. Bana göre ondan daha büyük birşey. O bana yaptığı hatanın acısını çok çekti. Şu anda bütün vücudumdan akan kanın karıncalandığını hissediyorum. Sinirlerim dahada bozulmaya başladı.
Neyse hatırlamayayım boşver canım.

eneeee aldatılmaktan daha kötü ne olabilir bi kadın içinn
valla merak etim
sen sakinleş ilerleyen günelrde bana msn de anlat :D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?
cnm gecmıs olsun ewwet gecıkınce bende cok olurum öle 3 gunden sonra duzelıyo cnm ya azda ıcmemıssın gelsın dıye cnm ya cok fazla ıctıgınden dolayı olur tabı bırazda otları
Arkadaşım bazı şeyler üstüste bindikçe koca bir dağ oluyor. Saygımı daha önce bana yaptığı büyük bir hatada kaybetti, ancak kendime olan saygımdan dolayı uslubum yerindedir.
Aman neyse boşver sen şimdi kendini iyileştirmeye yoğunlaş;)

tubısım bozma moralını cnm ya olu r öle ufak tefek sorunlar

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
:hihi: tuby bu olay bizdede ölee cnm
evlendigimizde sarmaş dolaş yatardık
sonra elele uyuduk belli süree
şimdi dötdöte uyuyozz :D
ama ellerimiz yine birleşir bazen

Önceden yanında yatmazsam uyuyamazdı asla, şimdi sabaha kadar yanında olmasam farketmez. Ahhh ahhhh...
Allah ayırmasın ellerinizi:)...

OP
E

Elara

Misafir
ohaa 6 misafir varr
admine sölim bizim sayfayı tamamen misafirlere kapatsın yaa
sinir oluyorum öle röntgencilere

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Arkadaşım bazı şeyler üstüste bindikçe koca bir dağ oluyor. Saygımı daha önce bana yaptığı büyük bir hatada kaybetti, ancak kendime olan saygımdan dolayı uslubum yerindedir.
Aman neyse boşver sen şimdi kendini iyileştirmeye yoğunlaş;)

Mutlaka hakli oldugun yönler vardir canim ben sadece bugün olanlar icin böyle yorum yapmistim gecmisi bilmiyorum tek söyleyebilecegim eger bi olayi düzeltemiyorsan o olay icin kendini yipratma sana yazik.....

Haskena geçmiş olsun canım. Tez iyileş...

Tesekkü ederim canim ....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ne diycem size bi arkadaşım var okuldan oda hamileydi dün doktora gitti cinsiyet öğrenmeye bi oğlu var buarada çok kız olsun istiyodu hatta sizden öğrendiklerim kadarıyla söylemiştim elarada sağolsun göndermişti diyetleri falan sık ilşki yaşadı amaaaaaaaaaaaaaaaa yine erkekmiş kadın bana küfür ediyodur heralde küfür deyince aklıma geldi gerçi ondada koyucak bişey yok bizde kime gidecek küfür anlayamadım :hihi::hihi::hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
eneeee aldatılmaktan daha kötü ne olabilir bi kadın içinn
valla merak etim
sen sakinleş ilerleyen günelrde bana msn de anlat :D

Alemsin şekerim. Yarına gider merakın:)...Ben gidip yatayım bari. Ya Elara bak kaç zamandır soracağım. Sen gece yarılarına kadar burdasın, gördüğüm kadarıyla geçte kalkmıyorsun. Eee nasıl dayanıyorsun anlayamadım.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Hoşgeldin canım bende izliyodum kalktım sıkıyo artık beni ya ilk zamanlardaki gibi heycan vermiyo dizilerin sezon zamanı geldi bence bitirsinlerr bolca sohbet edelim :hihi:
h.bulduk cnm ya valla helal olsun hem hamıssın hemde bızı unutmuyon gelıyon valla bızle sohbet edıyon sen baskasın cnm ya leventımız nasıl cok hareketlımı??

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ne diycem size bi arkadaşım var okuldan oda hamileydi dün doktora gitti cinsiyet öğrenmeye bi oğlu var buarada çok kız olsun istiyodu hatta sizden öğrendiklerim kadarıyla söylemiştim elarada sağolsun göndermişti diyetleri falan sık ilşki yaşadı amaaaaaaaaaaaaaaaa yine erkekmiş kadın bana küfür ediyodur heralde küfür deyince aklıma geldi gerçi ondada koyucak bişey yok bizde kime gidecek küfür anlayamadım :hihi::hihi::hihi:

:)))).... Nasibinde o varmış cnm.

OP
E

Elara

Misafir

:hihi::hihi:
bacım sık ilişki tamamda o ikilşilerden biri yum günü ise erkek olma şansı yine yükleiyorr,,gerci bunlar bahanesii,Allah neyi nasip ettiyse o oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar