ooooooooooo teletubyy gelmiş ,hoşgeldin tubyy,niye moralin bozuk:deli::deli:
Sagol canım, yazdım cevabıda bu arada...
ooooooooooo teletubyy gelmiş ,hoşgeldin tubyy,niye moralin bozuk:deli::deli:
Kız yaprak çok merak ettim, nasıl yapmayı becerdiniz o park yatağı?
hoşgeldin haskena,cnm bazan bendede bazan oluyo geç olunca kanama çok olup tansiyonum düşüyo
hoşgeldinn cnm
yoksa sen düşük filanmı yapıyon yaa
başkada aklıma bişi gelmiyorr
cünkü hem reglin gecikmişti hemde cok kanama ve sancılı oluyor diyorsun:acep:
eşin yatsın kalksın dua etsin sadece ona öküz dedigin içinEşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...
canım geçmiş olsun sancıların çoktur eminim ende olmuştum biseferinde böyle çok gecikmişti sonra çok ağrılı ve fazla oldu hatta böyle parçalar düşerdi acayipti yani rengide çok koyu oluyo kahve peltesi gibi falan bendede oldu yani düzelirsin inş. bikaç güne normalleşir
Ay canım benim saolasın kardeşin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inş hayırlı olanlar ileri gelsin hyırsızlar geri dursun
16 kilo aldım canım ya 5 6 daha alırım heralde yemiyorumda ama nerden oluyo anamadım valla
Yeni hamilelerin başımız üstünde yeri var ben tam doğum yapıcam sizlerin çoğu deneme yapıcaksınız çok heycanlı olucak inş.sabırsızlıkla bekliyorumm
eşin yatsın kalksın dua etsin sadece ona öküz dedigin için
ben olsamm öküz lafının üstüne bide bu saatttee ona halı yıkatırdımm
Eşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...
teletubby sıkma canım canını düzelir olur öyle arada keşke o kötü sözü kullanmasaydın saygısızca olmuş..
g,t özürdile bence eşinden sarıl öppp
teletubby sıkma canım canını düzelir olur öyle arada keşke o kötü sözü kullanmasaydın saygısızca olmuş..
g,t özürdile bence eşinden sarıl öppp
Ay ilk heralde şekerim çok ağır konuştum deyince bu bana ağır değil gerçi sizlere olabilirde valla ben kızınca oooooo ne öküzlük kalıyo ne eşşeklikyatınca sarıl bi oldu bitti işte olur böyle şeyler ara sıra
Canım haklısın diyorsun yani. Yorgunum kelimesinden başka birşey bilmiyor. Biz bütün gün evde çalışıyoruz ya. Sinirrrrrr.
yaprak cnm senin az kaldı allah bize de o günleri göstersin sağlıkla görürüz inşallah o günleri metin olmaya çalışıyorum iyi düşünmeye gayret ediyorum ben de ama bazen çok korkuyorum...birde nasıl bu şekilde ikiz oldunu anlayamıyorum isyan etmek te istemiyorum ama bazen mantığım da almıyor..rabbim isteyenlere versin inşallah
Ya ben hic böyle bir sey görmedim kiz 15 yasinda olmaya basladim regl 35 yasindayim böyle görmedim acaba aldigim ilaclarin mi etkisi oldu.....
Benim de aklima geldi ama takkesiz olmadi hic yani imkansiz gibi birsey hamile olmam hem doktorda altan muayene yapmisti ya olsa görürdü herhalde diye kendimi avutuyorum ya birsey söyleyeyim mi aldigim ilaclarin yaninda ben Sogan kabugu suyu ictim son hafta 4 gün üst üste günde 2 coraspirin ictim biberiye-papatya cayi yaptim kekik cayi ictim yani nette adet söktürücü ne mok bulduysam denedim simdide acisini cekiyommusum diyo kocam ......
yani haklı haksız ayırt edememm
ama ben olsam daha fazla tepki verirdim o kesin
tabi uzatılcak bi mevzu degil
yataga girince ayaklarını onun ayaklarına degdirirsinn aranız yumuşar biraz
Eşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...
canım geçmiş olsun sancıların çoktur eminim ende olmuştum biseferinde böyle çok gecikmişti sonra çok ağrılı ve fazla oldu hatta böyle parçalar düşerdi acayipti yani rengide çok koyu oluyo kahve peltesi gibi falan bendede oldu yani düzelirsin inş. bikaç güne normalleşir
16 kilo aldım canım ya 5 6 daha alırım heralde yemiyorumda ama nerden oluyo anam