Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
geçmiş sayfalarda doktor ve hastanelerden bahsetmişsiniz bende merak ettim doktorlarınızı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
valla kızlar benim de nasip olursa üç tane olacaklar çok çocuk zor hele benim üçüz gibi olacaklar allah yardımcım olsun:uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hımm hiç duymadım cnm,egem sende inşallah 8 ay sonra bizim gibi 3 çocuklu bi hanım olacaksın,ben 2 ve 3 çocuk fikrine çok zor alışmıştım,aslında kendimi hazırlamıştım ama doğunca sorumluluk çok korkutmuştu beni,sen birden 2 atlayıp 3 çocuk olacaksın,senin geçen anlattığın sıkıntının sebebi birazda bu olabilir cnm

OP
E

Elara

Misafir
Adamlar reklamlar konusunda çok yaratıcı olduklarını düşünüyorlar sanırım:D

gız tubyy seni görmüyoz diye bu kadarda büyütmene gerek yoktuu yazı boyunuu,
zorlaa sokcan gözümüze gözümüze yanii :)

ben kullanmıyom yaw onu oda eksık kalsın dermısım sırke ıcıyonmu cnm ya elara bıde bunu acıkla bıza cnm sana zahmet ya nasıl ıcılecek elma sırkesımı mamof kullanmısdı cunku sırkeyı

cok detaylı bilmiorum yarısı su yarısı sirke olabilirr
ezel öle demiştii

crescent

Yeni Üye
Tepki
13
mrb elara
bana neden öyle bir tepki verdin ki :(
çok üzüldüm
yanlış bişey söylediysem de özür dilerim..
ben daha yeni bu konularda bişeyler okuyodum.. baştan sona atlamak istemediğim için de yavaş yavaş okuyodum her gün
diğer sitede 4000 sayfa mı ne var takdir edersin ki sonuna kadar götürmek mümkün değil.. her gün biraz okuyodum. sonra bi farkettim ki güncel değil kimse yazmıo
sonra biraz bakınca sebeplerini bilmiyorum çünkü o kadar okuyamadım. sizlerin o sitede artık olmadıgınızı farkettim. tesadüf eseri bu siteyi buldum.
ben size bana yöntem önerin demedim ki
diyet meselesini de okudum
sadece kafamın karıstıgını nasıl yaptıgınızı sordum
keşke sormasaydım :(

OP
E

Elara

Misafir
elara cnm sudafeti bizde içicez erkek diyeti yapanda nasıl oluyor bu ya anlamadım birde her ilişki öncesinde içince spermlere bi zararı olmaz dimi potansyel hamile olmuş oluyozya denerkene :hihi:

hayır cnm erkek dieti yapanların içecegi şurup farklıı
sizin şurup ortamı kurutuyor
bizimki tam tersi ortamda cok akıntı oluşturuyor

ayrıca annen için acil şifalar diliyorum cnm
inşallahh saglıgına kavuşur,Rabbim şifa versin inş
boncugun bebeginin duası bitsin bide annen için okuruz tefriciyeyi inşallah

arkadaşlar milkin anensininde kötüü hastalıgı varr maalesef .
hastalıgın ismini sölememe gerek yok sanırım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hayır cnm erkek dieti yapanların içecegi şurup farklıı
sizin şurup ortamı kurutuyor
bizimki tam tersi ortamda cok akıntı oluşturuyor

ayrıca annen için acil şifalar diliyorum cnm
inşallahh saglıgına kavuşur,Rabbim şifa versin inş
boncugun bebeginin duası bitsin bide annen için okuruz tefriciyeyi inşallah

arkadaşlar milkin anensininde kötüü hastalıgı varr maalesef .
hastalıgın ismini sölememe gerek yok sanırım

evet cnm ,anladık rabbim şifa versin,okuruz inş

OP
E

Elara

Misafir
mrb elara
bana neden öyle bir tepki verdin ki :(
çok üzüldüm
yanlış bişey söylediysem de özür dilerim..
ben daha yeni bu konularda bişeyler okuyodum.. baştan sona atlamak istemediğim için de yavaş yavaş okuyodum her gün
diğer sitede 4000 sayfa mı ne var takdir edersin ki sonuna kadar götürmek mümkün değil.. her gün biraz okuyodum. sonra bi farkettim ki güncel değil kimse yazmıo
sonra biraz bakınca sebeplerini bilmiyorum çünkü o kadar okuyamadım. sizlerin o sitede artık olmadıgınızı farkettim. tesadüf eseri bu siteyi buldum.
ben size bana yöntem önerin demedim ki
diyet meselesini de okudum
sadece kafamın karıstıgını nasıl yaptıgınızı sordum
keşke sormasaydım :(

diger sitede sizi takip ediyordum dedigin için az cok bizi tanıyorsun diye düşündümm
orda yöntem isteyenlere nasıl tepki verdigimiide bildigini düşünmüştüm

diger sitedeyken en uyuz oldugum konu, yeni gelen üyelerinn ilk mesajlarında bizden yöntem yada öneri beklemeleriydi
biz 1 yıldır bu sayfadayız ve cok şey paylaştık ve ögrendikk
herkesin emegi cokkkk

daha ilk mesajda bilgi istendiginde inan cok kızıyorumm,zaten ben karşımdakinin samimiyetine ve aktif katılımına inandıgımda o isteemeden yolluyorum bildigim ne varsaa

burdaki herkese sorabilriisnn.bazı arkadaşlarr sırf sohbet için gelmiştir ama onlar istemeden ben zatenn yolladım bildiklerimii

bilgi cimrisi bencil biri degilimdirr
ama emege saygı istiyorum biraz

sende aktif katıl bildiklerini paylaş belli süre sonra bildigimiz herşeyi paylaşırız

ama daha bugün gelip hemenn diet ,yöntem möntem soranlara sadece cıkışı gösterebilirimm ---->

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim maaşaallah bu ne kalabalık sıkışın biraz koca göbekli geldi valla biyerlere sığamıyorum artık millet doğum yakın heralde diye sormaya başladı:hihi::hihi::hihi: daha iki ay var deyince şaşırıyolar bende şimdi ağır toplarından oldum topiğin :dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar