Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kız yaprak çok merak ettim, nasıl yapmayı becerdiniz o park yatağı?

Kız o gece eşim geldi yarın yaparız dedi yok dedim hırs yaptım şidi yapıcaksın dedim adamı yatırmadım uğraşa uğraşa tesadüfen oldu valla ilk benim taraf kitlendi sonra eşim kilitledi diğer tarafları en altı hala sabitliyemedik ama çubuklar nereye girecek bilemedik öyle duruyo gidip bi sorucam ama çıkamadım bitürlü

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hoşgeldin haskena,cnm bazan bendede bazan oluyo geç olunca kanama çok olup tansiyonum düşüyo

Ya ben hic böyle bir sey görmedim kiz 15 yasinda olmaya basladim regl 35 yasindayim böyle görmedim acaba aldigim ilaclarin mi etkisi oldu.....

hoşgeldinn cnm
yoksa sen düşük filanmı yapıyon yaa
başkada aklıma bişi gelmiyorr
cünkü hem reglin gecikmişti hemde cok kanama ve sancılı oluyor diyorsun:acep:

Benim de aklima geldi ama takkesiz olmadi hic yani imkansiz gibi birsey hamile olmam hem doktorda altan muayene yapmisti ya olsa görürdü herhalde diye kendimi avutuyorum ya birsey söyleyeyim mi aldigim ilaclarin yaninda ben Sogan kabugu suyu ictim son hafta 4 gün üst üste günde 2 coraspirin ictim biberiye-papatya cayi yaptim kekik cayi ictim yani nette adet söktürücü ne mok bulduysam denedim simdide acisini cekiyommusum diyo kocam ......

OP
E

Elara

Misafir
Eşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...
eşin yatsın kalksın dua etsin sadece ona öküz dedigin için:D

ben olsamm öküz lafının üstüne bide bu saatttee ona halı yıkatırdımm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teletubby sıkma canım canını düzelir olur öyle arada keşke o kötü sözü kullanmasaydın saygısızca olmuş..
g,t özürdile bence eşinden sarıl öppp

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım geçmiş olsun sancıların çoktur eminim ende olmuştum biseferinde böyle çok gecikmişti sonra çok ağrılı ve fazla oldu hatta böyle parçalar düşerdi acayipti yani rengide çok koyu oluyo kahve peltesi gibi falan bendede oldu yani düzelirsin inş. bikaç güne normalleşir

Ay canım benim saolasın kardeşin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inş hayırlı olanlar ileri gelsin hyırsızlar geri dursun

16 kilo aldım canım ya 5 6 daha alırım heralde yemiyorumda ama nerden oluyo anamadım valla

Yeni hamilelerin başımız üstünde yeri var ben tam doğum yapıcam sizlerin çoğu deneme yapıcaksınız çok heycanlı olucak inş.sabırsızlıkla bekliyorumm

hiç sorma yaprakçım seni düşününce sanki ben doğum yapacakmışım gibi deneme yapacakları düşününce sanki benim bebeğim olacakmış gibi hissediyorum

OP
E

Elara

Misafir
haskena naptın bacım yaa
hepsi aynı anda yapılırmı,rahimde ne var ne yokkk atılıyor bu reglinle galiba :)
ama cok kanama oluyorsa sen yinede bi doktoramı gitsenki

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yaprak cnm senin az kaldı allah bize de o günleri göstersin sağlıkla görürüz inşallah o günleri metin olmaya çalışıyorum iyi düşünmeye gayret ediyorum ben de ama bazen çok korkuyorum...birde nasıl bu şekilde ikiz oldunu anlayamıyorum isyan etmek te istemiyorum ama bazen mantığım da almıyor..rabbim isteyenlere versin inşallah

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Eşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...

Ay ilk heralde şekerim çok ağır konuştum deyince bu bana ağır değil gerçi sizlere olabilirde valla ben kızınca oooooo ne öküzlük kalıyo ne eşşeklik :hihi::hihi: yatınca sarıl bi oldu bitti işte olur böyle şeyler ara sıra

egem

Daimi Üye
Tepki
517
haskena geçmiş olsun güzelim 3.günden sonra rahatlarsın canım inşallah..kiztin falan varsa o da sökülünce koyu renk kanama yapabilir

OP
E

Elara

Misafir
teletubby sıkma canım canını düzelir olur öyle arada keşke o kötü sözü kullanmasaydın saygısızca olmuş..

onun yaptıgı cokmu saygılı sencee
o anda alttan alması gerekirken kagıdı fırlatmakta ne oluyor???
biz kadınlarr hizmetci yada kölemiyizz

valla arkadaşım saygı göstereene saygı göstereceksinn
diger türlüü depresyona girer kendine edersin sadece

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Canım, pişman değilim. Seviyemi düşürdüğüm için üzülüyorum ama haketti. Benimde canım var değilmi? 2 bebekle 1 saat yalnız geçiremiyor ama ben onlarla 24 saat geçiriyorum. İnsanın işde morali bozulabilir, stresli yorgun olabilir, ancak eve girince ailesini hemde çocuklarını görünce mutlu olmasını bilmeli.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ay ilk heralde şekerim çok ağır konuştum deyince bu bana ağır değil gerçi sizlere olabilirde valla ben kızınca oooooo ne öküzlük kalıyo ne eşşeklik :hihi::hihi: yatınca sarıl bi oldu bitti işte olur böyle şeyler ara sıra

Canım ben kolay kolay seviye düşürmem ama düştümü tam düşüyor. Buna şükretsin...

OP
E

Elara

Misafir
Canım haklısın diyorsun yani. Yorgunum kelimesinden başka birşey bilmiyor. Biz bütün gün evde çalışıyoruz ya. Sinirrrrrr.

yani haklı haksız ayırt edememm
ama ben olsam daha fazla tepki verirdim o kesin :)
tabi uzatılcak bi mevzu degil
yataga girince ayaklarını onun ayaklarına degdirirsinn aranız yumuşar biraz :)

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprak cnm senin az kaldı allah bize de o günleri göstersin sağlıkla görürüz inşallah o günleri metin olmaya çalışıyorum iyi düşünmeye gayret ediyorum ben de ama bazen çok korkuyorum...birde nasıl bu şekilde ikiz oldunu anlayamıyorum isyan etmek te istemiyorum ama bazen mantığım da almıyor..rabbim isteyenlere versin inşallah

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş. sakın isyan etme verende Allah alanda aldı şimdide veriyo sınavdan geçiyoruz hepimiz herşeye şükür etmek lazımm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:hayir:
Ya ben hic böyle bir sey görmedim kiz 15 yasinda olmaya basladim regl 35 yasindayim böyle görmedim acaba aldigim ilaclarin mi etkisi oldu.....

Benim de aklima geldi ama takkesiz olmadi hic yani imkansiz gibi birsey hamile olmam hem doktorda altan muayene yapmisti ya olsa görürdü herhalde diye kendimi avutuyorum ya birsey söyleyeyim mi aldigim ilaclarin yaninda ben Sogan kabugu suyu ictim son hafta 4 gün üst üste günde 2 coraspirin ictim biberiye-papatya cayi yaptim kekik cayi ictim yani nette adet söktürücü ne mok bulduysam denedim simdide acisini cekiyommusum diyo kocam ......

sadece bunlarımı yaptın,başka yokmu:hayir:allah iyiliğini versin haskena,bunların hepsi bir arada yapılırmı

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yani haklı haksız ayırt edememm
ama ben olsam daha fazla tepki verirdim o kesin :)
tabi uzatılcak bi mevzu degil
yataga girince ayaklarını onun ayaklarına degdirirsinn aranız yumuşar biraz :)

Ben birinin bana ayağını dokundurmasından nefret ederim bu arada:)
Ayrıca onun yanında yatmayı düşünmüyorum. Beni koynunda haketmiyor en azından bugün...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Canim böyle ufak tefek olaylar icin kirmayin birbirinizi daha önünüzde uzun uzun seneler var beraber gecireceginiz sevginizi ve sayginizi tüketmeyin bu kadar kücük meseleler icin neyse gece alirsin gönlünü .......

canım geçmiş olsun sancıların çoktur eminim ende olmuştum biseferinde böyle çok gecikmişti sonra çok ağrılı ve fazla oldu hatta böyle parçalar düşerdi acayipti yani rengide çok koyu oluyo kahve peltesi gibi falan bendede oldu yani düzelirsin inş. bikaç güne normalleşir
16 kilo aldım canım ya 5 6 daha alırım heralde yemiyorumda ama nerden oluyo anam

A evet aynen dedigin gibi regl oluyorum demekki normalmis ay cok sevindim ya bende bi ara Elara gibi düsünüp korkmustum düsük mü yapiyom diye...

Canim zayif hamile kalan bayanlar daha fazla kilo aliyormus hamislikte sende zayiftin ya ondan olabilir bizim levend Tosun Pasa olacak desene MASALLAH....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar