Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar merhaba.. daha önce bşka sitede sizleri takip ediyordum. fakat artık o siteden size ulaşamadıgımı farkedince çok üzülmüştüm.. bu siteyi dün gece farkettim ve çok sevindim :)
önce kendimi tanıtayım. 9 aylık evliyim. çocuk denemesi henüz hiç yapmadım.
mayıs ya da haziran ayında denemeyi düşünüyorum
2 çocugum olsun istiyorum
cinsiyeti çok önemsemiyorum açıkcası ama eşimin de benm de gönlümden geçen ilk çocugumuzun erkek ikincisinin kız olması.
denediğiniz yöntemlerin başarılı oldugunu görüyorum
bana ne önerirsiniz.
önümde 1 ay var bu 1 ay rejim içöin yeterli mi?
ayrıca rejim yapan kişiler ne yediler ne yemediler tam olarak yazabilirler mi?
kafam biraz karısıyo bu diyet meselesine?

ayrıca bu mesajında öneri sormuşsunn
az önceki emsajda sormadım yazdın da.yalnış anlaşılmasın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?

crescent

Yeni Üye
Tepki
13
anladım elara...
evet emeğiniz çok büyük bu kesinlikle bariz ortada..
ben kötü niyetli biri değilim bunu inşallah zamanla anlarsın
böyle kızdıgınızı ve tepki verdğinizi de bilmiyordum.
ben size birşey danışmak istemiştim sadece
hani diyete ne kadar öncesinde başlamak gerekiodu ben mayıs için geciktim mi diye.
kusura bakmayın

OP
E

Elara

Misafir
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim maaşaallah bu ne kalabalık sıkışın biraz koca göbekli geldi valla biyerlere sığamıyorum artık millet doğum yakın heralde diye sormaya başladı:hihi::hihi::hihi: daha iki ay var deyince şaşırıyolar bende şimdi ağır toplarından oldum topiğin :dertli:

hoşgeldin cnmmm
siz artık topigin demirbaşısınızzz:cicek:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim maaşaallah bu ne kalabalık sıkışın biraz koca göbekli geldi valla biyerlere sığamıyorum artık millet doğum yakın heralde diye sormaya başladı:hihi::hihi::hihi: daha iki ay var deyince şaşırıyolar bende şimdi ağır toplarından oldum topiğin :dertli:

Oy yesinler senin o koca göbegindeki sehzadeyi yaprak kac kilo aldin simdiye kadar ?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

oy oy oy kimler gelmiş hoşgeldin yaprak as,kız napalım sıkıştırırız seni 2 ay daha böle idare ederiz sonra zayıflıcaksın tamammı:hihi:yoksa olmaz yeni hamilelere yazık olur

OP
E

Elara

Misafir
anladım elara...
evet emeğiniz çok büyük bu kesinlikle bariz ortada..
ben kötü niyetli biri değilim bunu inşallah zamanla anlarsın
böyle kızdıgınızı ve tepki verdğinizi de bilmiyordum.
ben size birşey danışmak istemiştim sadece
hani diyete ne kadar öncesinde başlamak gerekiodu ben mayıs için geciktim mi diye.
kusura bakmayın

evet kötü niyetli olsaydın farklı tepki verirdin şuan :D
diet 2-3 ay öneriliyorr

evet mesajda öle anlaşılıo ben kendimi yanlıs anlatmısım..
sadece diyetle ilgili bi öneri de bulnur musunuz demek istemiştim:acep:

bu sadece dietle olacak bişi degilll
bi cok detay varr.
dieti soruyorsan potasyum sodyum agırlıklı beslenme şekli olmalı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Nasilsiniz kizlar ay ben cok kötü oldum ya gripi tam atlattim dedim ki tekrarladi birde cok fazla kanamam var ya hic sizlerde geciken ve böyle olan oldumu bugün sabah tansiyonum düsmüstü cok fazla ya birde cokta sancim var dogum sancisinin baslangic sancilari gibi ay her yarim saatte bir ped degistiriyorum ben eskidende pimpirikliydim 1 saatte bir degistirmesem rahat edemezdim ki cok az olmasina ragmen simdi söylemesi ayip musluktan akiyor gibi ve rengide cok koyu ya bilgisi olan varmi normalmi ?

hoşgeldin haskena,cnm bazan bendede bazan oluyo geç olunca kanama çok olup tansiyonum düşüyo

OP
E

Elara

Misafir

hoşgeldinn cnm
yoksa sen düşük filanmı yapıyon yaa
başkada aklıma bişi gelmiyorr
cünkü hem reglin gecikmişti hemde cok kanama ve sancılı oluyor diyorsun:acep:

crescent

Yeni Üye
Tepki
13
bi çok yöntemi okudum. zamanla bu sitede aktif olursam herşeyi net öğrenirim
ve inşallah istediğim gibi işk çocugum erkek ikincisi kız olur
tam tersi de olabilir :D
Allah herkesin gönlüne göre versin.. amin..
benim kocam aşırı süt peynir ve yoğurt tüketiyor ondan merakım diyet konusuna.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Kız yaprak çok merak ettim, nasıl yapmayı becerdiniz o park yatağı?

OP
E

Elara

Misafir
bi çok yöntemi okudum. zamanla bu sitede aktif olursam herşeyi net öğrenirim
ve inşallah istediğim gibi işk çocugum erkek ikincisi kız olur
tam tersi de olabilir :D
Allah herkesin gönlüne göre versin.. amin..
benim kocam aşırı süt peynir ve yoğurt tüketiyor ondan merakım diyet konusuna.

erkegin meni phsıda önemli
süt ve ürünleri asidik yapıya sahiptir yani ph yı düşürürr
tam anlamıyla diete uyamasada en azından bazı şeyelri sınırlı tüketmeli

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
hayırdır noldu yine?

Eşime çok ağır konuştum. Çocuğun eline meyve suyu vermiş, küçücük bardağı doldurmuş akıllım ve çocuk daha ufak ve haliyle halının üstüne döktü. Bu da sinirle kalktı kağıt havluyla sildi ve kağıdı fırlattı yere attı. Bunun üstüne bende sinirlendim kalktım yerden alıp çöpe attım senin babanın uşağı yok diyerek. Çok sinirlendim ya. O da beni sinir etme tarzı birşey söyledi. Bende "öküz" dedim o da "hakaret etme" dedi. Bunun üstüne "evet sana öküz demek öküze hakaret olur" dedim. Hiçbirşey demedi ve sonra gitti yattı yarım saat sonra. İşte böyle...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
canım geçmiş olsun sancıların çoktur eminim ende olmuştum biseferinde böyle çok gecikmişti sonra çok ağrılı ve fazla oldu hatta böyle parçalar düşerdi acayipti yani rengide çok koyu oluyo kahve peltesi gibi falan bendede oldu yani düzelirsin inş. bikaç güne normalleşir
hoşgeldin cnmmm
siz artık topigin demirbaşısınızzz:cicek:
Ay canım benim saolasın kardeşin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inş hayırlı olanlar ileri gelsin hyırsızlar geri dursun
Oy yesinler senin o koca göbegindeki sehzadeyi yaprak kac kilo aldin simdiye kadar ?
16 kilo aldım canım ya 5 6 daha alırım heralde yemiyorumda ama nerden oluyo anamadım valla
oy oy oy kimler gelmiş hoşgeldin yaprak as,kız napalım sıkıştırırız seni 2 ay daha böle idare ederiz sonra zayıflıcaksın tamammı:hihi:yoksa olmaz yeni hamilelere yazık olur

Yeni hamilelerin başımız üstünde yeri var ben tam doğum yapıcam sizlerin çoğu deneme yapıcaksınız çok heycanlı olucak inş.sabırsızlıkla bekliyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar