Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
BEN GELDİİİİMMM

YAPTIĞINIZ DEDİKODULARIDA GÖRDÜM AMA ALDIRMIYORUM
DONDURMAYI NASIL YEDİĞİNİ BURDA İKONLARLA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATANDAMI SUÇ BİZDE Mİ ALLAH ALLAH :hihh::hihh:

RENGİN UMUT BERNİL FİONANIN NELER YAPTIĞINI OKUDUNUZ MU ODA POLEN KARIŞIMI KULLANMIŞ

evet ezel bende kullanıyorum bırakmayım bari

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım insanooğlu çiğ süt emmiş ve ekmek yedikleri tekneye i...meyi,iyilik gördükleri yardım aldıkları kapıyı yüze çarpmayı çok seviyorlar ama allah biliyor herkesin yüreğini boşver dediğin gibi havlayıp havlayıp susssunlar tınnn.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben kullanmıyom yaw onu oda eksık kalsın dermısım sırke ıcıyonmu cnm ya elara bıde bunu acıkla bıza cnm sana zahmet ya nasıl ıcılecek elma sırkesımı mamof kullanmısdı cunku sırkeyı
yok cnm onu içmiyorum daha sıra gelmedi,sanırım sulandırılıyo dimi elera,ezelde içti onu sanırım

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
canparcam hoşgeldinn

gurbetcim tşkelr cnm
yaşadıgın yere bayıldımmm
yayla gibi geldi bi ann
bi arada evinin bahsecisinievi evini filan ceksenn :)
insAllah canim ceker koyarim insAllah
GUNAYDIN CNM INS INS:hihi:

GURBETCIM EVIN COK GUZEL CNM VALLA HAYALIMDE HEP ÖLE YERLERDE YASAMAK VAR SEVERIM BEN YA KÖY GIBI GUZEL YERLERDE YASAMAYI

H.GELDIN CNM RABBIM GONLUNDEKINDEN NASIP ETSIN INS
en guzeli sizin olsun bide Allah bize kendimize ait ev versin insAllah
cnm o abla adetin ilk günleri içiyodu bikaç gün ağrı kesilsin ve çabuk sökülsün adet die öyle hatırlıyorum

kizzzlar anlatin bana bir de yaw bende bu adeti söktüreyimmm nasil oluyorrr

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
eteğinde hiç taş bırakmamış:dertli:ayrıca fikrimi söylüyorum elera yöntemler yollama konusunda cimri değilki,ben onu hani şu sokakta mendil satan çocuklar var ya o satıcıya benzetiyorum,ısrarla mendili satmaya çalışandanmı yoksa sessizce elinde tutandanmı alırsınız,sabırlı ve mülayim olan herkese yolladı,yollamdığı kişi sayısı bikaç tane zaten

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
of o kadar içince acıkılıyo kızlar:cokkomik:eşimde geç gelecek bugün ,been yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174

kızlarrr şunlara bakınnnnnnn

çok tatlılarrr

Görüntüler çok güzel cnm .... Birde bende hamileyken herkes ay dötün büyümüş kız aman karnın enine kız olcak cildin bozuldu bu kesin kız diyorlardı benimden içimden kız geçiyordu noldu bil bakalım dr erkek bayadaa hareketli dedi ben adama olamaz yanılıyo olmayasınız demiştim eşim sevinçten dört köşe ben şaşkınlık anlatamam hatta o kadarki kızım olcak diye askılı bi badi bile almıştım bence seninkide erkek olacak

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

görüntüler çok güzel cnm .... Birde bende hamileyken herkes ay dötün büyümüş kız aman karnın enine kız olcak cildin bozuldu bu kesin kız diyorlardı benimden içimden kız geçiyordu noldu bil bakalım dr erkek bayadaa hareketli dedi ben adama olamaz yanılıyo olmayasınız demiştim eşim sevinçten dört köşe ben şaşkınlık anlatamam hatta o kadarki kızım olcak diye askılı bi badi bile almıştım bence seninkide erkek olacak
[/sıze]

ölemi dersinn 1 hafta öncesıne kadar çirkinleşmiştim küçük sıvılceler vardı iyice kız olacağını düşünüyordum ama ben ne düşünsem hep tersı cıkar onun için erkek olabılır dıyorum ama

canım inşallah erkektirr yaa sonra da kızım için uğrasırım

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
elara cnm sudafeti bizde içicez erkek diyeti yapanda nasıl oluyor bu ya anlamadım birde her ilişki öncesinde içince spermlere bi zararı olmaz dimi potansyel hamile olmuş oluyozya denerkene :hihi:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
cnm karanfil çayını çok duydum bi dene istersen

bildigimiz karanfilimi suyun icine koyup cay yapicazzzz nasil olcek gulum
az cocuklara bagirdim cagirdim beni sinir ettiler anam adet bir söküldü sinirden sorma cumartesi lekem geldi beugun daha yeni yeni gelmeye basldi yawww:(((

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
KIZLARRRR SİZDEN BİŞEY İSTESEM ALLAH RIZASI İÇİN YAPABİLİ MİSİNİZ?ANNEMİN ÇOK İYİ GİDEN HASTALIĞI ARTMIŞ VE KARACİĞERDE OLDUĞU İÇİN DAĞILMA ÇOK KOLAY OLABİLİRMİŞ EĞER RİCA ETSEM BENİM İÇİN ANNEMİ NAMAZLARINIZDA YADA GÜN İÇİNDE BİR ARA AKILINZDAN GEÇİRİP DUA EDER MİSİNİZ ÇOK SEVİİNİRİM... B u çocuğu en çokta onun için istiyorum inanın ama görsün sevsinde istiyorum .... Beni bu pskoloji mahvediyor inanın elimden gelsede canımı versem ama yok çaremiz yok tek sığınağımız duaaa beni çok mutlu edersiniz biliyoruz ki birinin duası mutlaka kabul olur .... Beni yanlış anlamayın ama çaresizlik elimizi kolumuzu bağladı beni yanlış anlamayın lütfen yapanda yapmayanda saolsun .... Bugün su verirken bile mutfakta okuyup verdim belki şifa olur diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar