OP
Umut Gemisi
Misafir
- #18.461
[sıze="4"]
benım esımde aslan ben oglak[/sıze]
benim eşim de oğlak canım
[sıze="4"]
benım esımde aslan ben oglak[/sıze]
BEN GELDİİİİMMM
YAPTIĞINIZ DEDİKODULARIDA GÖRDÜM AMA ALDIRMIYORUM
DONDURMAYI NASIL YEDİĞİNİ BURDA İKONLARLA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATANDAMI SUÇ BİZDE Mİ ALLAH ALLAH :hihh::hihh:
RENGİN UMUT BERNİL FİONANIN NELER YAPTIĞINI OKUDUNUZ MU ODA POLEN KARIŞIMI KULLANMIŞ
evet ezel bende kullanıyorum bırakmayım bari
inşallah canım ya sızın rengınle senın oğlunuzun olmasını çoookkkk istiyorummmmmm
amin cnm inş rabbim sanada bizede versin inş
yok cnm onu içmiyorum daha sıra gelmedi,sanırım sulandırılıyo dimi elera,ezelde içti onu sanırımben kullanmıyom yaw onu oda eksık kalsın dermısım sırke ıcıyonmu cnm ya elara bıde bunu acıkla bıza cnm sana zahmet ya nasıl ıcılecek elma sırkesımı mamof kullanmısdı cunku sırkeyı
Elaracım insanooğlu çiğ süt emmiş ve ekmek yedikleri tekneye i...meyi,iyilik gördükleri yardım aldıkları kapıyı yüze çarpmayı çok seviyorlar ama allah biliyor herkesin yüreğini boşver dediğin gibi havlayıp havlayıp susssunlar tınnn.
yok cnm onu içmiyorum daha sıra gelmedi,sanırım sulandırılıyo dimi elera,ezelde içti onu sanırım
insAllah canim ceker koyarim insAllahcanparcam hoşgeldinn
gurbetcim tşkelr cnm
yaşadıgın yere bayıldımmm
yayla gibi geldi bi ann
bi arada evinin bahsecisinievi evini filan ceksenn
en guzeli sizin olsun bide Allah bize kendimize ait ev versin insAllahGUNAYDIN CNM INS INS
GURBETCIM EVIN COK GUZEL CNM VALLA HAYALIMDE HEP ÖLE YERLERDE YASAMAK VAR SEVERIM BEN YA KÖY GIBI GUZEL YERLERDE YASAMAYI
H.GELDIN CNM RABBIM GONLUNDEKINDEN NASIP ETSIN INS
cnm o abla adetin ilk günleri içiyodu bikaç gün ağrı kesilsin ve çabuk sökülsün adet die öyle hatırlıyorum
insAllah canim ceker koyarim insAllah
en guzeli sizin olsun bide Allah bize kendimize ait ev versin insAllah
kizzzlar anlatin bana bir de yaw bende bu adeti söktüreyimmm nasil oluyorrr
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlarrr şunlara bakınnnnnnn
çok tatlılarrr
[sıze="4"]
görüntüler çok güzel cnm .... Birde bende hamileyken herkes ay dötün büyümüş kız aman karnın enine kız olcak cildin bozuldu bu kesin kız diyorlardı benimden içimden kız geçiyordu noldu bil bakalım dr erkek bayadaa hareketli dedi ben adama olamaz yanılıyo olmayasınız demiştim eşim sevinçten dört köşe ben şaşkınlık anlatamam hatta o kadarki kızım olcak diye askılı bi badi bile almıştım bence seninkide erkek olacak[/sıze]
cnm karanfil çayını çok duydum bi dene istersen
cnm karanfil çayını çok duydum bi dene istersen