eeee cnmher zaman arkadasını ıyı secmen gerektıgını ılkokuldan berı sölerler ogretmenlerımıze<elle gunes kesecek benı
:gul::gul::gul:
eeee cnmher zaman arkadasını ıyı secmen gerektıgını ılkokuldan berı sölerler ogretmenlerımıze<elle gunes kesecek benı
kız allah sizi n yapsın bu ezelle guneşş varya onların yüzünden ne hale geldimmmm:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
ben el atarsam daha çok karışacakkkk
üzülmee kııız herkesin dondurma anısı vardır sen burda tek değilsin acıkta olsa tadına bakan vardır üzülmeeebunlar çoook doğallll yapmam diyenlerden kork asıl yetenek onlarda
bcm anlamadım etten bahsetmıyoruz kız balık dıyorum yasakmı acaba umut kız el at bızım durumumuza bıkarıstık kaldık
balık yok cnm sen bi kere daha sormuştun yiyomusun sen hala yiyosan son defa al bidaha alma
:dill::dill::dill::dill::dill:
bcmm arada yıyoruz aman almayım barı o zaman
balık yok cnm sen bi kere daha sormuştun yiyomusun sen hala yiyosan son defa al bidaha alma
ahada geldı gunes cnm nasılsın bende senden bahsedıyodum cok ıyı arkadasımız nerelerde kaldı dıye
balık yok benim bildiğim kadarıyla hem balık yağı kullanıyosunuz takviylerde var gerisine gerek yok ki:cikolata:
ahada geldı gunes cnm nasılsın bende senden bahsedıyodum cok ıyı arkadasımız nerelerde kaldı dıye
saat 3 olmuş namaza gidiyorum kızlar görüşürüz
ayyy sorma anlata anlata bitiremedin ole iyi bole iyi
cnm valla bılmıyomkı sadece duydugumu yazdım
ayyy sorma anlata anlata bitiremedin ole iyi bole iyi
Bernil özel mesaj için mesaj sayımın dolmasını bekliyorum.