Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
PATATESCILER BAKIN BI PUF NOKTA OKUDUM DUYDUNUMUZ HIC.......Patates pişirirken suyuna bir kaşık sirke koyarsanız, hem renginin sarı kalacağını hem de yemeğin daha lezzetli olacağını biliyor muydunuz

bunuda uygulayalım cnm bize uyar,sirkede içiyomusun bernil şimdi aklıma geldi:cokkomik:bide diyolarki erkek bebek dieti kilo aldırıyo,tabi aldırır bu kadar yemeye

OP
M

minietek

Misafir
YEMEKDEN BAHSEDIP DURDUNUZ KARNIP ACIKTI :(COCUKLARI BEKLEYIM BARI HEP BERABER YERIZ:ilknur:

kusura bakmayın kızlarr :(

kızlar şunu yazmadan edemıcem artık özellıkle kım üstüne alınırsa tükürük sperm kalıtesını bozuyormusss ona göre

anladınız sız onuuu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

bunuda uygulayalım cnm bize uyar,sirkede içiyomusun bernil şimdi aklıma geldi:cokkomik:bide diyolarki erkek bebek dieti kilo aldırıyo,tabi aldırır bu kadar yemeye
[/sıze]
ben almayım ya ıns valla yuruyus yapıyom ben ıns almam ..gercı sehzade ıcın herseye razyım gel gel dıye bı turkumu sarkımı vardı onu hatırladım bı an:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
KIZ BALIK YASAKMI SENCE BALIK YASAK OLSA KARADENIZLILERIN HIC ERKEK BEBEGI OLMAZDI OZAMAN DERMISIM:cokkomik::cokkomik:

bilmiyorum bernil herkes bişey diyo,bence et serbest tanıdıklarımı düşünüyorum hamile kalmadan önce genelde et yiyolar,bu dieti uygulayanlarda oldu bence ama tanıdıklarım et yemediler,şimdi düşünüyorum onlar eti öncesinde bol bol yediler testesteronu yükselttiler,son bir birbuçuk ay et yemediler zaten hemende hamile kaldılar vücutta bazı şeyler stoklanıyo biliyosun,bide aynı şeyi yumurtadada düşünüyorum ben

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bilmiyorum bernil herkes bişey diyo,bence et serbest tanıdıklarımı düşünüyorum hamile kalmadan önce genelde et yiyolar,bu dieti uygulayanlarda oldu bence ama tanıdıklarım et yemediler,şimdi düşünüyorum onlar eti öncesinde bol bol yediler testesteronu yükselttiler,son bir birbuçuk ay et yemediler zaten hemende hamile kaldılar vücutta bazı şeyler stoklanıyo biliyosun,bide aynı şeyi yumurtadada düşünüyorum ben
bcm anlamadım etten bahsetmıyoruz kız balık dıyorum yasakmı acaba umut kız el at bızım durumumuza bı:cokkomik::cokkomik:karıstık kaldık:cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar