benden sana umut RABBİM BANA 3 TANE 3 TE YETMEZ 5 TANE 5 TE YETMEZ 7 TANE VEEER VEEEER VEEEEEEER VEEEEEEEEEEER VEER ALLAH IM VEEEEER (dondurma yemeye devam bunların hepsi gerçekleşiir)
TOBE TOBEEEEEEEEEBIDAHA GELIRSEN KESIN BURDA KALIRSIN
benden sana umut RABBİM BANA 3 TANE 3 TE YETMEZ 5 TANE 5 TE YETMEZ 7 TANE VEEER VEEEER VEEEEEEER VEEEEEEEEEEER VEER ALLAH IM VEEEEER (dondurma yemeye devam bunların hepsi gerçekleşiir)
TOBE TOBEEEEEEEEEBIDAHA GELIRSEN KESIN BURDA KALIRSIN
KIZ BALIK YASAKMI SENCE BALIK YASAK OLSA KARADENIZLILERIN HIC ERKEK BEBEGI OLMAZDI OZAMAN DERMISIMolur cnm son defa al sezonu kapat,canında çekmiyo öyle düşününce
PATATESCILER BAKIN BI PUF NOKTA OKUDUM DUYDUNUMUZ HIC.......Patates pişirirken suyuna bir kaşık sirke koyarsanız, hem renginin sarı kalacağını hem de yemeğin daha lezzetli olacağını biliyor muydunuz
KIZ BALIK YASAKMI SENCE BALIK YASAK OLSA KARADENIZLILERIN HIC ERKEK BEBEGI OLMAZDI OZAMAN DERMISIM
olur cnm son defa al sezonu kapat,canında çekmiyo öyle düşününce
YEMEKDEN BAHSEDIP DURDUNUZ KARNIP ACIKTICOCUKLARI BEKLEYIM BARI HEP BERABER YERIZ:ilknur:
kusura bakmayın kızlarr![]()
kızlar şunu yazmadan edemıcem artık özellıkle kım üstüne alınırsa tükürük sperm kalıtesını bozuyormusss ona göre
anladınız sız onuuu
ben almayım ya ıns valla yuruyus yapıyom ben ıns almam ..gercı sehzade ıcın herseye razyım gel gel dıye bı turkumu sarkımı vardı onu hatırladım bı an[sıze="4"]
bunuda uygulayalım cnm bize uyar,sirkede içiyomusun bernil şimdi aklıma geldibide diyolarki erkek bebek dieti kilo aldırıyo,tabi aldırır bu kadar yemeye[/sıze]
kusura bakmayın kızlarr![]()
kızlar şunu yazmadan edemıcem artık özellıkle kım üstüne alınırsa tükürük sperm kalıtesını bozuyormusss ona göre
anladınız sız onuuu
KIZ BALIK YASAKMI SENCE BALIK YASAK OLSA KARADENIZLILERIN HIC ERKEK BEBEGI OLMAZDI OZAMAN DERMISIM
ALLAHA SUKUR ONA IHTIYACIMIZ YOKNE GULDUM
ben almayım ya ıns valla yuruyus yapıyom ben ıns almam ..gercı sehzade ıcın herseye razyım gel gel dıye bı turkumu sarkımı vardı onu hatırladım bı an
umuuuut duydunmuuu kıııızzzzzzz
bcm anlamadım etten bahsetmıyoruz kız balık dıyorum yasakmı acaba umut kız el at bızım durumumuza bıbilmiyorum bernil herkes bişey diyo,bence et serbest tanıdıklarımı düşünüyorum hamile kalmadan önce genelde et yiyolar,bu dieti uygulayanlarda oldu bence ama tanıdıklarım et yemediler,şimdi düşünüyorum onlar eti öncesinde bol bol yediler testesteronu yükselttiler,son bir birbuçuk ay et yemediler zaten hemende hamile kaldılar vücutta bazı şeyler stoklanıyo biliyosun,bide aynı şeyi yumurtadada düşünüyorum ben
tamam cnm alma sen,arabesk takılıyosun bugün yine
bcm anlamadım etten bahsetmıyoruz kız balık dıyorum yasakmı acaba umut kız el at bızım durumumuza bıkarıstık kaldık
eeee cnmher zaman arkadasını ıyı secmen gerektıgını ılkokuldan berı sölerler ogretmenlerımızkız allah sizi n yapsın bu ezelle guneşş varya onların yüzünden ne hale geldimmmm:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
kız allah sizi n yapsın bu ezelle guneşş varya onların yüzünden ne hale geldimmmm:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun: