Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
valla şimdı yedım

dur hep sızmı sölıceksınız ben yazım ne yedım
içli köfte
et kavurma mis gıbıydı valla
yoğurtlu havuç çok severı evdede yaparım hep
kırmızı mercımek köftesı

valla canım yemek yemek ıstemıyordu ama bızım yenı eleman var nısanlı tazecık kız yıyelım yıyelım dıye söylene söylene yedık bırde o kadar yemeye zayıf bı kız yaa

kızlar benım yemekyemek hıc canım ıstemıyor ama başlayınca da bırakamıyorum yemegı hıc tabağımı yarım bırakamam

kız bizde seni düşünüyoruz canın çekmesin die,bizi kim düşünecek şimdi:uzgun:ye sen ye tabağında kalmasın:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
PATATESCILER BAKIN BI PUF NOKTA OKUDUM DUYDUNUMUZ HIC.......Patates pişirirken suyuna bir kaşık sirke koyarsanız, hem renginin sarı kalacağını hem de yemeğin daha lezzetli olacağını biliyor muydunuz

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
valla şimdı yedım

dur hep sızmı sölıceksınız ben yazım ne yedım
içli köfte
et kavurma mis gıbıydı valla
yoğurtlu havuç çok severı evdede yaparım hep
kırmızı mercımek köftesı

valla canım yemek yemek ıstemıyordu ama bızım yenı eleman var nısanlı tazecık kız yıyelım yıyelım dıye söylene söylene yedık bırde o kadar yemeye zayıf bı kız yaa

kızlar benım yemekyemek hıc canım ıstemıyor ama başlayınca da bırakamıyorum yemegı hıc tabağımı yarım bırakamam

maşalllahhh afiyet olsun yarasın bebeişimizeee

OP
M

minietek

Misafir
kız ben düşünürüm sızı yıne neolcak kırk yılın bası yazdımm hamıle olunca aynısını bana sen yazarsın

balık al balık mevsımı gecmeden yıyın bolbol serbest dıme erkek ısteyenlere ay kızlar ne şanslısınız hee benım kızım olcak kesın
2, çocuk zamanı bulamazsam sızı ya gelmezsınız nasıl olsa erkeklerı kucağımızı aldık dıyee

kız dıyetınde süt ürünlerınden başka neler var kızlar acaba çok yedımmı kız dıyetınden olan seylerı kı erkek dıyetı tam benım damak zevkıme göre

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız ben düşünürüm sızı yıne neolcak kırk yılın bası yazdımm hamıle olunca aynısını bana sen yazarsın

balık al balık mevsımı gecmeden yıyın bolbol serbest dıme erkek ısteyenlere ay kızlar ne şanslısınız hee benım kızım olcak kesın
2, çocuk zamanı bulamazsam sızı ya gelmezsınız nasıl olsa erkeklerı kucağımızı aldık dıyee

kız dıyetınde süt ürünlerınden başka neler var kızlar acaba çok yedımmı kız dıyetınden olan seylerı kı erkek dıyetı tam benım damak zevkıme göre

bide bakıyomuşsun miniciğim ben 3.cü için gelmişimmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
dün akşam kayınvaldemlerdeydik onlarda
torun istiyo ama baskı yapamazlar bize
hep dillerindedir torun diye 4 yıldır
hiç sallamıyoduk onları, kayınvalidem dün akşam
bi dosya dolusu dergilerden kestiği bebek resimlerini
koydu bakın ne tatlılar de mi diye ben de hiç demedim yapcaz bu yaz diye:hihi: azcık daha merakla beklesin:hihi:

OP
M

minietek

Misafir
bide bakıyomuşsun miniciğim ben 3.cü için gelmişimmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ay kızz erkeğin olsunda ondan sonra 3, çocukda erkek olsun dıye gel gelceksenn

ayy ben varya şimdı kız olmasına daha çok 3 sene sonra sızı bulamazsam dıye üzülcemmm

elara senden yardım isteyebılırmıyımm

pko topıgınde bır çok kız şuara hamıle kalmaya çalışıyor cınsıyet gözetmeksızın hamıle kalmayı kolaylastırıcı şeyler söyleyebılırmısın
onlara yardımcı olsak çok güzel olur yıllardır çocuk özlemı cekenler var hıc çocugu olmayanlar varr
bir de benım teyzemın kızı var aynen o da polıkıstık over ve 6-7 yıllık evlı bebeği olmadı daha bır el atsan be güzelım yardımcı olsan napsak ne etsek

bir de bir arkadaşım var bekarken alt komsumuzdu onunda bebeğinin olmasını çok istiyorumm ona da yardımcı olursan çok dua alırsın canım cınsıyet önemlı değil emınım kı sağlıklı bebek olsun
bızım ust komsumuzun oğluda 4 . bebği falan kaybettı onların akraba evlılıgı gercı ama çok üzülüyorum onlarada onlarında6-7 yıl oldu bebeklerı olmadı sağlıklı 4, su doğdu 2-3 aylıkken kaybettıler
okuyanlar ıclerınden gelerek onlar ıcın birer dua etsenız kızlar belkı sağlıklı bebeklerı olur dualarımızlaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar