gule gule cnm[sıze="4"]kaynana bugün yazlıga gidiyorr
onları ugurlamaya gidiyorum ben kızlrr
görüşürüz sonra[/sıze]
gule gule cnm[sıze="4"]kaynana bugün yazlıga gidiyorr
görüşürüz sonra[/sıze]
cnm burda nerdeyse her öğün hazır çorba varrrbize uyuyor diye hoşuma gidiyor
salata
dolma vardı karışık
güle güle eloş peçete al yanına gözyaşlarını silersiin:sim3:kaynana bugün yazlıga gidiyorr
görüşürüz sonra
valla şimdı yedım
dur hep sızmı sölıceksınız ben yazım ne yedım
içli köfte
et kavurma mis gıbıydı valla
yoğurtlu havuç çok severı evdede yaparım hep
kırmızı mercımek köftesı
valla canım yemek yemek ıstemıyordu ama bızım yenı eleman var nısanlı tazecık kız yıyelım yıyelım dıye söylene söylene yedık bırde o kadar yemeye zayıf bı kız yaa
kızlar benım yemekyemek hıc canım ıstemıyor ama başlayınca da bırakamıyorum yemegı hıc tabağımı yarım bırakamam
[sıze="4"]
kız bizde seni düşünüyoruz canın çekmesin die,bizi kim düşünecek şimdi:uzgun:ye sen ye tabağında kalmasın[/sıze]
dondurma vaamıı dondurmaa
seni seniiiiii
hoşuna gidiyo dimiii ama sana yasakkkkkkk:elis:
seni seniiiiii
hoşuna gidiyo dimiii ama sana yasakkkkkkk:elis:
valla şimdı yedım
dur hep sızmı sölıceksınız ben yazım ne yedım
içli köfte
et kavurma mis gıbıydı valla
yoğurtlu havuç çok severı evdede yaparım hep
kırmızı mercımek köftesı
valla canım yemek yemek ıstemıyordu ama bızım yenı eleman var nısanlı tazecık kız yıyelım yıyelım dıye söylene söylene yedık bırde o kadar yemeye zayıf bı kız yaa
kızlar benım yemekyemek hıc canım ıstemıyor ama başlayınca da bırakamıyorum yemegı hıc tabağımı yarım bırakamam
PATATESCILER BAKIN BI PUF NOKTA OKUDUM DUYDUNUMUZ HIC.......Patates pişirirken suyuna bir kaşık sirke koyarsanız, hem renginin sarı kalacağını hem de yemeğin daha lezzetli olacağını biliyor muydunuz
maşalllahhh afiyet olsun yarasın bebeişimizeee
kız ben düşünürüm sızı yıne neolcak kırk yılın bası yazdımm hamıle olunca aynısını bana sen yazarsın
balık al balık mevsımı gecmeden yıyın bolbol serbest dıme erkek ısteyenlere ay kızlar ne şanslısınız hee benım kızım olcak kesın
2, çocuk zamanı bulamazsam sızı ya gelmezsınız nasıl olsa erkeklerı kucağımızı aldık dıyee
kız dıyetınde süt ürünlerınden başka neler var kızlar acaba çok yedımmı kız dıyetınden olan seylerı kı erkek dıyetı tam benım damak zevkıme göre
kaynana bugün yazlıga gidiyorr
görüşürüz sonra
bide bakıyomuşsun miniciğim ben 3.cü için gelmişimmm
amin cnm inş rabbim gösterir o günleriewet cnm aynen katılıyorum ay ınan kendımden cok esım ıcın ıstıyom garıbım ıns tek kalmaz ya bayramlarda en azına yanına alıp gıdecegı namaza bı oglu olur ıns ıns rengıncım hepımızın cnm
valla ya bugun ne yemegı yapsam dıye dusunuyom rengın acaba dıyom pazara gıdıp balıkmı alsam