Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
cnm duysam nolacak duymasam nolacakkk ben zor içiyorum karbonatı benimki imkanı yokkk içmez :hihi:
benim tezler hep kadın üzerine :cokkomik:
zaten takviyeleri soruyo ne gelecek nerden gelecek kafayımı yedin sen diyor
bende hepsi vitaminnn onlar dedim :hihi:

zamanında vermişin ipleri adamın eline şimdide söz geciremiyon

bak rengin ve bernil adamlara bi hödddd diyorlar adamlarr paşa paşaa her söleneni yerine getiriyorlarr maşallah

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
zamanında vermişin ipleri adamın eline şimdide söz geciremiyon

bak rengin ve bernil adamlara bi hödddd diyorlar adamlarr paşa paşaa her söleneni yerine getiriyorlarr maşallah

onlara valla maşallah
biz eşimle akrabayız cnm
ve bizim çevremizde genelde erkekler baskındırlar
baskın derken erkekler iş güç hiç bişeyden anlmazlar valla
eşimde yapmayanınca hiç tuhafıma gitmedi yanii çünkü kardeşim babam amcamlar hepsi aynı tohum yani :cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm duysam nolacak duymasam nolacakkk ben zor içiyorum karbonatı benimki imkanı yokkk içmez :hihi:
benim tezler hep kadın üzerine :cokkomik:
zaten takviyeleri soruyo ne gelecek nerden gelecek kafayımı yedin sen diyor
bende hepsi vitaminnn onlar dedim :hihi:

umutçum sen eşini karşna al konuş bence,niye tek başına sırtlıyosun bütün yükü,bu takviyeleri nette bakarsan hiç problemi olmayan insanlarda kullanıyo,hatta bazıları tavsiye ediliyo,karbonat vücudu alkali yapan bi içecek,sporcular özellikle kullanıyolar,eşimin babası midesi için karbonatlı su içermiş bizdede öyle,hatta bi abla vardı adet sancısı için hatırlıyorum çocukken limonlu karbonatlı su yapıp içerdi çok iyi geliyo derdi

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar kızlar nabersiniz bakayım inşallah iyisinizdir hepiniz:panter: Dün gece nette dolanırken okudum kuru kayısı fazla şekerli olduğu için hafif asidik özelliği olabiliyormuş. :ilknur:hatta bununla ,lgili soru sormuşlar. Aklıma geldi acaba akşamdan suya koyup sabah mı yesek kayısıları öyle şekeri azalıyor.

OP
E

Elara

Misafir
senin varya kız :hihi:
birde elara bu ezel varya bu ay hamile klayım diye dua ediyor benim takviyelere konacakmış :cokkomik:

sen cok uyguna aldın o takviyeleri
ezel cok istiyorsaa biraz karla satarsın onaa
yok öle beleşe konmakk
ortada beleş bişi varsa önce ben konarımmm:D

OP
E

Elara

Misafir
umutçum sen eşini karşna al konuş bence,niye tek başına sırtlıyosun bütün yükü,bu takviyeleri nette bakarsan hiç problemi olmayan insanlarda kullanıyo,hatta bazıları tavsiye ediliyo,karbonat vücudu alkali yapan bi içecek,sporcular özellikle kullanıyolar,eşimin babası midesi için karbonatlı su içermiş bizdede öyle,hatta bi abla vardı adet sancısı için hatırlıyorum çocukken limonlu karbonatlı su yapıp içerdi çok iyi geliyo derdi

rengi o karbonatlı limonlu suyu içen ablanın cocuguı varmı.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar dun aksam arkadas geldı bana dedıkı alt komsunun cocugu olmuyomus bu karbonat rahımdekı ıltıhabı felan sokturuyomus karbonat koya koya kadın hamıs kalmıs kızından sonra oglu olmus tesadufe bakkarmısınız..bırde komsusu dıyomuskı erıyen pecetel varya ıcıne az sekerle karbonat bkoyun baglayın ıpın ucu dısarda kalsaın yerlestırın altınıza bak gorun nasıl ıltıhapla sokuluyo dıyomus

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

:gul::gul::gul: Cnm bizimkilere o gazı kızlarımız veriyo
[/sıze]

ewet cnm aynen katılıyorum ay ınan kendımden cok esım ıcın ıstıyom garıbım ıns tek kalmaz ya bayramlarda en azına yanına alıp gıdecegı namaza bı oglu olur ıns ıns rengıncım hepımızın cnm

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar dun aksam arkadas geldı bana dedıkı alt komsunun cocugu olmuyomus bu karbonat rahımdekı ıltıhabı felan sokturuyomus karbonat koya koya kadın hamıs kalmıs kızından sonra oglu olmus tesadufe bakkarmısınız..bırde komsusu dıyomuskı erıyen pecetel varya ıcıne az sekerle karbonat bkoyun baglayın ıpın ucu dısarda kalsaın yerlestırın altınıza bak gorun nasıl ıltıhapla sokuluyo dıyomus

Canım ya daha mikrobik olmaz mı o şekilde acaba;?

OP
M

minietek

Misafir
oooooy kıyamam mini burdaymış,mini tadı güzel değildir onun işyeri yemeği ya canın çekmesin cnm

valla şimdı yedım

dur hep sızmı sölıceksınız ben yazım ne yedım
içli köfte
et kavurma mis gıbıydı valla
yoğurtlu havuç çok severı evdede yaparım hep
kırmızı mercımek köftesı

valla canım yemek yemek ıstemıyordu ama bızım yenı eleman var nısanlı tazecık kız yıyelım yıyelım dıye söylene söylene yedık bırde o kadar yemeye zayıf bı kız yaa

kızlar benım yemekyemek hıc canım ıstemıyor ama başlayınca da bırakamıyorum yemegı hıc tabağımı yarım bırakamam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

evet bernil nettede yazıyo eski hekimler vajinal duş önerirlermiş hamile kalmayı kolaylaştırıyo ,şimdi düşünüyorum karbonat momofun yaptığı gibi az aza aralıklı olmalı tek seferde işe yaramıyo,yani az bi ihtimal tecrübeyle sabit

OP
E

Elara

Misafir
kaynana bugün yazlıga gidiyorr
onları ugurlamaya gidiyorum ben kızlrr
görüşürüz sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar