kızlar ben hazırlanayım birazdan eşim gelir çıkarız.bana dua edin nolur güzel haberler getireyim size.
amin cnm inş,dönüşte takılma bi yere merak ederiz seni
kızlar ben hazırlanayım birazdan eşim gelir çıkarız.bana dua edin nolur güzel haberler getireyim size.
sen benım hem kader arkadasım hemde burç arkadasımsın canımm yaaa
kız bende aslan burcuyum benim oğluş ikizler olcak ya biraz tutabilirsem yengeç olsun istiyorum bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım gözüneydın diiim beklıyodun ya uzun zmandır adetını hayırlısıyla bundan sonra gebe kal adet olma[sıze="4"]selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....[/sıze]
hayırlı haberlerle gel kakuş kızının kuşunu gör dicem ama bi ay sonra inş.[sıze="4"]kızlar ben hazırlanayım birazdan eşim gelir çıkarız.bana dua edin nolur güzel haberler getireyim size.[/sıze]
ayyyy heycanlandım darısı hepımızın başınaaaaa[sıze="4"]kızlar ece gırdı doguma belkıde aldı oglunu kucagına ıns hayırlısyla kurtulmusdur[/sıze]
mini en son sen gittin ya sana sorayım doktora demem gereken bişii var mı hangi testi apacak kız unutmuşum ben bunları
hayırlısı sen beğendiysen ne güzel kardeşin de beğenmiş zaten e olsun artık düğün dernek
herkese günaydınnn...
geçmişi okudum boncuk gelmiş..birazdaha iyi olmasna sevindim..
elara gelin adayınızda hayırlı olsun bacım
egem ikiz bebşinde hayırlı olsun inşallah sağ sağlim aılırsın kucagına ..umarım biri yada ikiside kız olsun...
Kızlar ece gırdı doguma belkıde aldı oglunu kucagına ıns hayırlısyla kurtulmusdur
gurbet yaşadığın yer çok şirinmiş,tertemiz
Herkese güüüüüünnnnayyyyyyydddıııınnnnnnnn inş. Boğaya gelip teker teker hamiş kalın gönüllerinizdeki bebekleri doğurun bol bol tuz yıyın boğalarınızı memnun edinnnnnnnnn
kızlar merhaba.. daha önce bşka sitede sizleri takip ediyordum. fakat artık o siteden size ulaşamadıgımı farkedince çok üzülmüştüm.. bu siteyi dün gece farkettim ve çok sevindim
önce kendimi tanıtayım. 9 aylık evliyim. çocuk denemesi henüz hiç yapmadım.
mayıs ya da haziran ayında denemeyi düşünüyorum
2 çocugum olsun istiyorum
cinsiyeti çok önemsemiyorum açıkcası ama eşimin de benm de gönlümden geçen ilk çocugumuzun erkek ikincisinin kız olması.
denediğiniz yöntemlerin başarılı oldugunu görüyorum
bana ne önerirsiniz.
önümde 1 ay var bu 1 ay rejim içöin yeterli mi?
ayrıca rejim yapan kişiler ne yediler ne yemediler tam olarak yazabilirler mi?
kafam biraz karısıyo bu diyet meselesine?
kızlar merhaba.. daha önce bşka sitede sizleri takip ediyordum. fakat artık o siteden size ulaşamadıgımı farkedince çok üzülmüştüm.. bu siteyi dün gece farkettim ve çok sevindim
cinsiyeti çok önemsemiyorum açıkcası ama eşimin de benm de gönlümden geçen ilk çocugumuzun erkek ikincisinin kız olması.
bana ne önerirsiniz.
bana ne önerirsiniz.
GUNAYDIN CNM INS INSHerkese güüüüüünnnnayyyyyyydddıııınnnnnnnn inş. Boğaya gelip teker teker hamiş kalın gönüllerinizdeki bebekleri doğurun bol bol tuz yıyın boğalarınızı memnun edinnnnnnnnn
GURBETCIM EVIN COK GUZEL CNM VALLA HAYALIMDE HEP ÖLE YERLERDE YASAMAK VAR SEVERIM BEN YA KÖY GIBI GUZEL YERLERDE YASAMAYIkücük ve sirin evet valla sabah bir kalkiyom tezek kokulariyla benim cocuklar valla atlarin ineklerin kedilerin köpeklerin tavuklarin icinde buyuyorlar cok sukur
ayyy ecemi ben dogum yapti biliyorum yaa kazasiz kurtulur insAllah
H.GELDIN CNM RABBIM GONLUNDEKINDEN NASIP ETSIN INSkızlar merhaba.. daha önce bşka sitede sizleri takip ediyordum. fakat artık o siteden size ulaşamadıgımı farkedince çok üzülmüştüm.. bu siteyi dün gece farkettim ve çok sevindim
bana ne önerirsiniz.
TMM CNM SAGOLbernil maşallah gayet ii gidiyorsunuzz
bence yeterli ekstra tükettiklerinizz
şuan aklıma başka tavsiye edebilcegim bişi gelmiyorr
gelirse yazarımmm
rengin sen limonu sormuşsun sanırım
hinibaya sıkmana gerek yok eger tadını öle begenmiyorsann
limonatayı ayrı yapıpta içebilirsin