Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
GÜNAYDIN CANIM BUYUR BENİM ATEŞ TABLOM YİNE İNCİLERİ DİZMEYE BAŞLADIM

çok güzel ılerlıyor eğer yarın ve ertesı gün bır düşüş olursa korkmucaz yerlesme düşüşü oldu dıcez bazı kışılerde oluyor bende 7, gun olmuştu ezel maşallahh ateşinede sanada inşallah bebek yoldadır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil senin eşinde dieti yapıyomu

cok dıkkat etmıyo ama benım esım ben bıldı bılelı yogurt peynır yemez cnm ya sutde ıcmez esımınkı okadar cokda önemlı gelmıyo bana ama benım yaptıklarımdan oda yıyo hos sabahları kahvatıda artık cay vermıyom potakal sıkıyom ıste böle senınkı yapıyomu

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm supersın benıncır sevmıyorumya oyuzden kayısı hurma yesem olur heralde suyu gunde ne kadar ıcıyon

bende incirle kuru kaysıyı sevmem ama mecburen yiyorum cnm,ama diğerlerine ağırlık ver,suyu artırdım cnm 1,5 litre rahat oluyodur,havalar ısınsın o zaten otomatik artacak

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mini en son sen gittin ya sana sorayım doktora demem gereken bişii var mı hangi testi apacak kız unutmuşum ben bunları

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kkızlar sıslı agvaya gııden varmı aranızda ya super ındırım varmıs valla ıkı kısı 125 tl arkadas gıdıyomus hafta sonu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bende incirle kuru kaysıyı sevmem ama mecburen yiyorum cnm,ama diğerlerine ağırlık ver,suyu artırdım cnm 1,5 litre rahat oluyodur,havalar ısınsın o zaten otomatik artacak

benımde 1,5 2lt oluyodur zaten zayıflarkende 2.5 ıcıyodumya suda problem yok bendede

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cok dıkkat etmıyo ama benım esım ben bıldı bılelı yogurt peynır yemez cnm ya sutde ıcmez esımınkı okadar cokda önemlı gelmıyo bana ama benım yaptıklarımdan oda yıyo hos sabahları kahvatıda artık cay vermıyom potakal sıkıyom ıste böle senınkı yapıyomu
benim eşim süt ve süt ürünlerinden tüketmiyo bernil sabahları çok açık bir tane şekersiz çay içiyo,bazan içmiyo

OP
E

_eZeL_

Misafir
2. tabloyu niye açmış ezell

KIZ BİLMİYORUM Kİ MİNİETEK BİLİR MİNİ ETEEKKK NEDEN İKİNCİ ÇİZELGE ÇIKMIŞ

ezel sen dieti bırakıcam diyodun bıraktınmı cnm devammı
CANIM ÇOK SIKI DEĞİL TAKVİYELERİ ALMIYORUZ AMA YEME İÇMEYE DİKAKT EDİYORUZ

çok güzel ılerlıyor eğer yarın ve ertesı gün bır düşüş olursa korkmucaz yerlesme düşüşü oldu dıcez bazı kışılerde oluyor bende 7, gun olmuştu ezel maşallahh ateşinede sanada inşallah bebek yoldadır

AY HADİ İNŞAALLAH BAKALIM NE OLACAK

ezel ateşine baktım çok istikrarlı bi kadınsın haaa hiç bozmuyon durumu:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

İVET ÖYLEYİMDİR :zuzu:

OP
M

minietek

Misafir
tamam örtmenim gitmeyiz zırt pırt:sirin:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ayy mini hep diyorum bide hareket etsin artık her dakka dinle döndü yoktekmeledi yok uyudu çok güzel çok.
allah tüm isteyenlere nasip etsin
ayy ne güzel tekmelesın benı durmadann amınn tüm ısteyenlere nasıp etsınnn inşallah burdakı herkes en gec 3 ay ıcınde hamıle kalsın inşallahhhhhhhhh
mini en son sen gittin ya sana sorayım doktora demem gereken bişii var mı hangi testi apacak kız unutmuşum ben bunları

canımm benım 2 hafta önce bırsürü test vardı düşük testlerı işte kolestroldu kan değerıydı falan medıcal park 531 tl dedı ssk da bedava yaptırdım hepsını dr bır problem yok dedı
kan ve ıdrar a bakıldı

2 hafta sonrada galıba 2 lı tarama mı oluyo ona bakcaklar ense kalınlıgına falan inşallah güzel çıkar herseyy

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben kactım ıslerımı yaapayım kucuklugu doyurayım uyutayım gelırım sonra

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm benıkıde ıcıyo cayı aksamları ya ondan bısey olmaz heralde

sanmıyorum cnm ya millet hep içiyo zaten az içiyo benim eşim bir bilemedin 2 bardak oda başkalarının yanında genelde,erkeklerin çok önemli değil bencede artı süt ürünlerinede dikkat ediyolar,aslında fionayada soralım onun eşi de diet yapmışmı acaba yada mutluelifin eşi

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sanmıyorum cnm ya millet hep içiyo zaten az içiyo benim eşim bir bilemedin 2 bardak oda başkalarının yanında genelde,erkeklerin çok önemli değil bencede artı süt ürünlerinede dikkat ediyolar,aslında fionayada soralım onun eşi de diet yapmışmı acaba yada mutluelifin eşi

bende eşlerin spermleri kaliteli olduktan sonra diyetin önemi pek yok gibi düşünüyorum ama bilemem tabiii
spermeleri kaliteli hale getirmeliyiz:hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayy ne güzel tekmelesın benı durmadann amınn tüm ısteyenlere nasıp etsınnn inşallah burdakı herkes en gec 3 ay ıcınde hamıle kalsın inşallahhhhhhhhh

canımm benım 2 hafta önce bırsürü test vardı düşük testlerı işte kolestroldu kan değerıydı falan medıcal park 531 tl dedı ssk da bedava yaptırdım hepsını dr bır problem yok dedı
kan ve ıdrar a bakıldı

2 hafta sonrada galıba 2 lı tarama mı oluyo ona bakcaklar ense kalınlıgına falan inşallah güzel çıkar herseyy

ben de medikal parka gidiyorum demek o kadar tahlil farkı mı istediler çok istemişler bakalım bana ne diyecekler yoksa tahlileri ben de başka yerde yaptırırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar