ben de medikal parka gidiyorum demek o kadar tahlil farkı mı istediler çok istemişler bakalım bana ne diyecekler yoksa tahlileri ben de başka yerde yaptırırım
hem cock yapacam hemde kariyerrrrrrr:1: sagol canimmm kosturmaya alismisimyaaa zorlanmam herhaldeeeeçalişkan hatun nasıl bu işler arasında çocuk düşünüyon maaşallah sana
eyuyum sen nasisunnnnn canimKimse yok mu kızlar...canparçam gurbetim nasılsınız?
hangısıne gıdıyorsun canım
ssk dakı dr dedıkı abartmıslar bu kadara gerek yokkı özel ya fazla para tutsun dıye yazmıs da yazmıs dedı saçma yanı
gurbet yaşadığın yer çok güzelmiş canım maşallah yemyeşil heryer ne güzel.
valla sorma yasadigim yer köy buralari birakip sehire tasinmak hic istemiyorum ben hem bizim hemde cocuklar icin cok saglikli temiz hava var
gurbet yaşadığın yer çok güzelmiş canım maşallah yemyeşil heryer ne güzel.
gurbet resımlerr süperr ama orası daha süpermıss o çimlerın üzerıne yatmak lazım şimdıııı
kakuşş kız sen mersındemısın yenı öğrendımm
gurbet resımlerr süperr ama orası daha süpermıss o çimlerın üzerıne yatmak lazım şimdıııı
kakuşş kız sen mersındemısın yenı öğrendımm
gerçektende çok güzelll
çok türk aile varmı gurbetimmm
anavatana ne zaman döneceksiniz ??
ben ayrı kalmak istemezdim galiba cnm ya
bulundugum koyde sadece 5 aile var 3 u igdirli 2 si kahramanmarasli sadece meraba meraba ligimiz var gidip gelmeyiz valla annnemler kardeslerim burada zor gorunuyor esim donse bile ben istemem ailemden dolayi fakat memleketini seviyorum bu yaz tatile glecegiz kismetse insAllah
bulundugum koyde sadece 5 aile var 3 u igdirli 2 si kahramanmarasli sadece meraba meraba ligimiz var gidip gelmeyiz valla annnemler kardeslerim burada zor gorunuyor esim donse bile ben istemem ailemden dolayi fakat memleketini seviyorum bu yaz tatile glecegiz kismetse insAllah
evet cnm alışmayla ilgili birazda
sanada burdaki düzen değişik gelirrr
insan nerde nutluysa orda kalmalı bence
canım insanın ailesi sevdikleri anında olduktan sonra farketmez neresi olursa olsun.
kızlar ben hazırlanayım birazdan eşim gelir çıkarız.bana dua edin nolur güzel haberler getireyim size.