Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
ben de medikal parka gidiyorum demek o kadar tahlil farkı mı istediler çok istemişler bakalım bana ne diyecekler yoksa tahlileri ben de başka yerde yaptırırım

hangısıne gıdıyorsun canım

ssk dakı dr dedıkı abartmıslar bu kadara gerek yokkı özel ya fazla para tutsun dıye yazmıs da yazmıs dedı saçma yanı

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm canlarim cocuklari okula biraktim size taze taze fotograf cektim sabahin guzel isiklariyla beraber yasadigim köyden manzaralar ilkbahar o guzel yuzunu gostermeye basladiki insani ne kadar mutlu ediyor ne guzel.....

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
gurbet yaşadığın yer çok güzelmiş canım maşallah yemyeşil heryer ne güzel.

OP
M

minietek

Misafir
gurbet resımlerr süperr ama orası daha süpermıss o çimlerın üzerıne yatmak lazım şimdıııı

kakuşş kız sen mersındemısın yenı öğrendımm

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gerçektende çok güzelll
çok türk aile varmı gurbetimmm
anavatana ne zaman döneceksiniz ??
ben ayrı kalmak istemezdim galiba cnm ya

bulundugum koyde sadece 5 aile var 3 u igdirli 2 si kahramanmarasli sadece meraba meraba ligimiz var gidip gelmeyiz valla annnemler kardeslerim burada zor gorunuyor esim donse bile ben istemem ailemden dolayi fakat memleketini seviyorum bu yaz tatile glecegiz kismetse insAllah

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bulundugum koyde sadece 5 aile var 3 u igdirli 2 si kahramanmarasli sadece meraba meraba ligimiz var gidip gelmeyiz valla annnemler kardeslerim burada zor gorunuyor esim donse bile ben istemem ailemden dolayi fakat memleketini seviyorum bu yaz tatile glecegiz kismetse insAllah

evet cnm alışmayla ilgili birazda
sanada burdaki düzen değişik gelirrr
insan nerde nutluysa orda kalmalı bence

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

canım insanın ailesi sevdikleri anında olduktan sonra farketmez neresi olursa olsun.

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
evet cnm alışmayla ilgili birazda
sanada burdaki düzen değişik gelirrr
insan nerde nutluysa orda kalmalı bence

evet canim 20 yildir buradayim rahatliga herseye alistim turkiyeye geldigim azman biraktigim gibi bulamiyorum hicbirsey herseyin yeri degisiyor bole hic birsey bilmez hale geliyoruz afedersin salak gibi adapta olmaya calisirken gunumuz geliyor ve tekrar hopp buraya geliyoruz burasi ben beni bildim bileli 20 yildir hersey ayni yerinde duruyor degisim olmuyor yani o yonden cok cok iyi civar koylerde sehirlerde tanidik cok cok sukur gidip geliyoruz elhamdulillah ne yapican ekmek neredeyse biz oradayiz hamd olsun bugunumuze

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben hazırlanayım birazdan eşim gelir çıkarız.bana dua edin nolur güzel haberler getireyim size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar