Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
pısttttttttt ultrasyon cok zararlı kızlar unutmayın oyuzden yurtdısında öle her gıttıgınızde koymuyolar burası turkıye bakmayın zırt pırt koyuyolarda saglıkgı yerınde oldukdan sonra cok gıtmeyın bence

bakın kızdırdınız en sonunda uzmanı:cokkomik::cokkomik::cokkomik:zırt pırt neişiniz var:hihi::hihi::hihi::hihi:pırt zırt gidin alla allaa

OP
M

minietek

Misafir
kız varya mini geçen aynısını bende düşündüm keşke evimizde utlrason olsa dakka da bakardık ne güzel olurdu diye yada eşime diorumki kadın doğumcu olsaydın giderdik muayenene bakardık geceleri o da sen olsaydın doktor her dakka baksaydın daha iyi işte diye dalga geçiyo benimle:cokkomik:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ay allah hasret koymasın kımseyı çocuğuna daha görmeden kudurdu annelık damarlarımız doğunca napcaz kızz buldumcuk olur kımseye dokundurmazmısız :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

pısttttttttt ultrasyon cok zararlı kızlar unutmayın oyuzden yurtdısında öle her gıttıgınızde koymuyolar burası turkıye bakmayın zırt pırt koyuyolarda saglıkgı yerınde oldukdan sonra cok gıtmeyın bence

öle diyorlar evet ama ben 2-3 gundur kendımı zor tutuyorum esımde durmadan dıyo dr gıtsene bebeğe baktırsana yok gıdelım sabah akşam bırer posta konusuyo inşallah çok şımartmayız çocuğuu arada poposuna da vururuz yaa dıme şımarık olmasın çocuklarr

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

rengın bugun ne yedın kahvaltıda cnm ben melemen yaptım bbugun 1 dılım ney ekmegıydı o ıste ondan felan yedım bır bardak portakal suyumu ıctım sımdıde hındıbamı ıctım kalkıp hurma alayım bırazdanda muz yerım ıste ölenek cancazım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
tmm buldum aynen çok zor yaa biri tutsa bir tutmuyo kakulede bio yu beklemedi çini uydurdu diyet adetten sonra ilişkiyle denedi baklaım nolcak halimiz

süt kardeşim hiç görüşemez olduk canım benim sen dene bu ay inşallah olacak.ben bioya bakmadım bu ay ama meğerse kıza yatkın günde olmuş çok sevindim bakalım hayırlısı kısmet diyorum artık.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
rengın bugun ne yedın kahvaltıda cnm ben melemen yaptım bbugun 1 dılım ney ekmegıydı o ıste ondan felan yedım bır bardak portakal suyumu ıctım sımdıde hındıbamı ıctım kalkıp hurma alayım bırazdanda muz yerım ıste ölenek cancazım

maşallah cnm bire bir yapıyosunuz

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ozaman senşanslısın anacınm hem çin hem bio yaşasın kesin prenses geliyorrrrrrrrr:1::1::1::1:

ayyy inşallah asi inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun önce sonra güzel bir kız olsun.inşallah benim arkamdan sizin kızlarınız gelir milk le

:cokkomik:kese sende tutmadı ya nedense öyle geçti içimden

evet tutmadı bakalım bu nerde ama sanki sağda gibi gelior bana.
Kız alemsin, senin beyninde yazı olması lazım:)))...
Benim gebeliklerim uzun sürdü bana göre, ama başkalarını bir duyuyorum gebe bir duyuyorum doğurmuş:)

inan bana da çok uzun geliyor geçmiyor zaman eşime diyorum ki 9 ay çok uzun şimdiden geçmiyor zaman allah kolay doğumlar nasip etsin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben sucuklu yumurta pişirddim
beyazını yedim,zeytin ve su,arkasından hindibamı içtim,hurma kaysı incir yedim,birazdanda limonlu sodamı içerim biraz zaman geçsin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

tamam örtmenim gitmeyiz zırt pırt:sirin:

bakın kızdırdınız en sonunda uzmanı:cokkomik::cokkomik::cokkomik:zırt pırt neişiniz var:hihi::hihi::hihi::hihi:pırt zırt gidin alla allaa

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ay allah hasret koymasın kımseyı çocuğuna daha görmeden kudurdu annelık damarlarımız doğunca napcaz kızz buldumcuk olur kımseye dokundurmazmısız :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

öle diyorlar evet ama ben 2-3 gundur kendımı zor tutuyorum esımde durmadan dıyo dr gıtsene bebeğe baktırsana yok gıdelım sabah akşam bırer posta konusuyo inşallah çok şımartmayız çocuğuu arada poposuna da vururuz yaa dıme şımarık olmasın çocuklarr

ayy mini hep diyorum bide hareket etsin artık her dakka dinle döndü yoktekmeledi yok uyudu çok güzel çok.
allah tüm isteyenlere nasip etsin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben sucuklu yumurta pişirddim
beyazını yedim,zeytin ve su,arkasından hindibamı içtim,hurma kaysı incir yedim,birazdanda limonlu sodamı içerim biraz zaman geçsin
cnm supersın benıncır sevmıyorumya oyuzden kayısı hurma yesem olur heralde suyu gunde ne kadar ıcıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar