Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydın kakule,prenses nasıl:huhuu: kakule sen solakmısın cnm

prenses uyuyo şimdilik:sirin:
hayır canım solak değilim hayırdır
kakule senin çin takvimide tutuyormuş öylemi
evet asi bio da kıza yatkındı

Kız kakule zırt pırt senin kaç haftalık olduğuna bakıyorum. Hadi ya biraz zamanı çabuk geçirtki emin olalım minnoşumuzun kız olduğundan...

ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.

OP
A

asidemet

Misafir
hayır canım solak değilim hayırdır

ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.

ozaman senşanslısın anacınm hem çin hem bio yaşasın kesin prenses geliyorrrrrrrrr:1::1::1::1:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil ben bu defa saka suyla hazırladım limonda sıkmadım stevyada kattım çok hoş oldu bi dene istersen bende hep limon sıkıyodum gerçi limonlu yapmaya devammı etsek bilmiyorum

kız ben cesme suyula yapıyomya :cokkomik::cokkomik:lımon ıyı gene sık lımonu stevıtam yok benım ya almadım onu

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii:)
yeni egldim eveee

kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm :)

hayırlısı sen beğendiysen ne güzel kardeşin de beğenmiş zaten e olsun artık düğün dernek:hihi:

OP
M

minietek

Misafir
maşallah canım, keseler göründü derken çift yumurtamı oluyor bu canım? Belli oluyormu?

evet canım egemın çift yumurta ıkızlerıne hamıle
öncekınde tek yumurta ıkızıymıs ama çift yumurta ıkızlerını tasımak tekden daha kolaymıs dr u öle sölemıs

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız ben cesme suyula yapıyomya :cokkomik::cokkomik:lımon ıyı gene sık lımonu stevıtam yok benım ya almadım onu

kız bizim çeşme suyuna güven olmaz bence düşüktür ph ben artık bıraktım bi ölçsene bernil çeşmenin p cnm bide haznedarın varsa ouda ölçermisin çok merak ediyorum şu ph ölçeri acilen almam lazım artık

OP
M

minietek

Misafir
minietek, kocana maşallahhh...
sağol canım
[sıze="4"]

Hayır canım solak değilim hayırdır

ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.[/sıze]

kız varya dr bırsey demese varya hergünn gidip bakıcam ultrasonda doyamıyorumm hergun gıdıp kalbını dınlım zıplıyomu oynuyomu bakım sağlıklımı keyfı yerındemı merak edıyorum yaaa
gecen kendı kendıme dıyorum kı her mahallaede bır ultrason cıhazı olsa ıstedgımızde hemen gıdıp görsek ne güzel olurdu dımee yaa

OP
M

minietek

Misafir
Bernıl çeşme suyu olmazz kireç omaması gerek hamıle kalmak ısteyenlerın ıceceği sudaa

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sağol canım

kız varya dr bırsey demese varya hergünn gidip bakıcam ultrasonda doyamıyorumm hergun gıdıp kalbını dınlım zıplıyomu oynuyomu bakım sağlıklımı keyfı yerındemı merak edıyorum yaaa
gecen kendı kendıme dıyorum kı her mahallaede bır ultrason cıhazı olsa ıstedgımızde hemen gıdıp görsek ne güzel olurdu dımee yaa

kız varya mini geçen aynısını bende düşündüm keşke evimizde utlrason olsa dakka da bakardık ne güzel olurdu diye yada eşime diorumki kadın doğumcu olsaydın giderdik muayenene bakardık geceleri o da sen olsaydın doktor her dakka baksaydın daha iyi işte diye dalga geçiyo benimle:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm ben şekersiz içemiyorum hoş stevyayıda hiç sevmedim,alkali yapıyomuş vücudu,limonatada kullansan yeterli olur heralde eleraya bi soralım bakalım
kızlar hındıbag sekr hastalıgınada ıyı gelıyormus annenızde babanızda varsa söleyın ıcsınler sekerı dusuruyormus

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet canım egemın çift yumurta ıkızlerıne hamıle
öncekınde tek yumurta ıkızıymıs ama çift yumurta ıkızlerını tasımak tekden daha kolaymıs dr u öle sölemıs

Maşallah, en azından çift yumurtada biri farklı cinsiyet olabilir. İnşallah onunda öyle olur yada kendi dediği gibi ikiside kız olur.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kız varya mini geçen aynısını bende düşündüm keşke evimizde utlrason olsa dakka da bakardık ne güzel olurdu diye yada eşime diorumki kadın doğumcu olsaydın giderdik muayenene bakardık geceleri o da sen olsaydın doktor her dakka baksaydın daha iyi işte diye dalga geçiyo benimle:cokkomik:
pısttttttttt ultrasyon cok zararlı kızlar unutmayın oyuzden yurtdısında öle her gıttıgınızde koymuyolar burası turkıye bakmayın zırt pırt koyuyolarda saglıkgı yerınde oldukdan sonra cok gıtmeyın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar