bernil hindibayı hazırladım ama limon sıkmıcam çok kötü oluyo tadı
bende hazırladım ama lımonsuzda ıcılırmı bcm ya cok acı olur tadı
bernil hindibayı hazırladım ama limon sıkmıcam çok kötü oluyo tadı
bende hazırladım ama lımonsuzda ıcılırmı bcm ya cok acı olur tadı
günaydın kakule,prenses nasılkakule sen solakmısın cnm
evet asi bio da kıza yatkındıkakule senin çin takvimide tutuyormuş öylemi
Kız kakule zırt pırt senin kaç haftalık olduğuna bakıyorum. Hadi ya biraz zamanı çabuk geçirtki emin olalım minnoşumuzun kız olduğundan...
prenses uyuyo şimdilik:sirin:
hayır canım solak değilim hayırdır
evet asi bio da kıza yatkındı
ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.
hayır canım solak değilim hayırdır
ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.
bernil ben bu defa saka suyla hazırladım limonda sıkmadım stevyada kattım çok hoş oldu bi dene istersen bende hep limon sıkıyodum gerçi limonlu yapmaya devammı etsek bilmiyorum
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii
yeni egldim eveee
kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm
maşallah canım, keseler göründü derken çift yumurtamı oluyor bu canım? Belli oluyormu?
kız ben cesme suyula yapıyomyalımon ıyı gene sık lımonu stevıtam yok benım ya almadım onu
Kızlar şeker kullanmayan biri için bu stevia şartmı?
sağol canımminietek, kocana maşallahhh...
[sıze="4"]
Hayır canım solak değilim hayırdır
ayyyy tubby inan ben de her girdiğimde bakıyorum kaç olmuş diye geçmiyo zaman şu 7 haftayı zor aptım inan.[/sıze]
Kızlar şeker kullanmayan biri için bu stevia şartmı?
sağol canım
kız varya dr bırsey demese varya hergünn gidip bakıcam ultrasonda doyamıyorumm hergun gıdıp kalbını dınlım zıplıyomu oynuyomu bakım sağlıklımı keyfı yerındemı merak edıyorum yaaa
gecen kendı kendıme dıyorum kı her mahallaede bır ultrason cıhazı olsa ıstedgımızde hemen gıdıp görsek ne güzel olurdu dımee yaa
kızlar hındıbag sekr hastalıgınada ıyı gelıyormus annenızde babanızda varsa söleyın ıcsınler sekerı dusuruyormuscnm ben şekersiz içemiyorum hoş stevyayıda hiç sevmedim,alkali yapıyomuş vücudu,limonatada kullansan yeterli olur heralde eleraya bi soralım bakalım
evet canım egemın çift yumurta ıkızlerıne hamıle
öncekınde tek yumurta ıkızıymıs ama çift yumurta ıkızlerını tasımak tekden daha kolaymıs dr u öle sölemıs
pısttttttttt ultrasyon cok zararlı kızlar unutmayın oyuzden yurtdısında öle her gıttıgınızde koymuyolar burası turkıye bakmayın zırt pırt koyuyolarda saglıkgı yerınde oldukdan sonra cok gıtmeyın bencekız varya mini geçen aynısını bende düşündüm keşke evimizde utlrason olsa dakka da bakardık ne güzel olurdu diye yada eşime diorumki kadın doğumcu olsaydın giderdik muayenene bakardık geceleri o da sen olsaydın doktor her dakka baksaydın daha iyi işte diye dalga geçiyo benimle