Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
hepinize çok teşekkür ederimmm. Anjio oldu eşim o yüzden baya zor bir hafta atlattık. Kızım iyi allahıma şükürler olsun ama çok yoruldu tabi beş gün uykusuz hep ayakta. ama gittim kontrole yeni iyiymiş. Ayaklarıyla oynuyordu kaldırmış ayaklarını kafasına kadar bir tutuyo bi bırakıyo çok şekerdi maşallahhh. Allahım korusun onuda babasınıda ikisinede ölürüm bennnnn.

sizede cok gecmıs olsun cnm rabbım acıl sıfalar versın ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hepinize çok teşekkür ederimmm. Anjio oldu eşim o yüzden baya zor bir hafta atlattık. Kızım iyi allahıma şükürler olsun ama çok yoruldu tabi beş gün uykusuz hep ayakta. ama gittim kontrole yeni iyiymiş. Ayaklarıyla oynuyordu kaldırmış ayaklarını kafasına kadar bir tutuyo bi bırakıyo çok şekerdi maşallahhh. Allahım korusun onuda babasınıda ikisinede ölürüm bennnnn.

cnm çok geçmiş olsun ,allah şifa versin,kızınada maşallah:cokkomik:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

cok geçmiş olsun cnm .kızını da kucağına alırsın saglıkla inş.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
BONCUK CNM IYI OLMANA SEVINDIM RABBIM INS DAHA IYI EDECEK EN KISA ZAMANDA ATLATACAKSINIZ OGLUSUNA KAVUSCAN INS SAGLIKLA INAN SENI RUYAMDA BILE GORDUM SEN DOGUM YAPMISSIN BENDE ALIYOM KUCAGIMA SEVIYOM SENIN OGLANI DIYORUM BAK KIRKBIRKERE MASSALLAHA COK GUZEL CNM INS O GUNLERIDE GORECEZ INS SEN MUTLU OL HEPSI OLACAK INS

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Elara cnm gule gule ıns begenırsın bakalım gelın adayımızı hadı hayırlı olur ıns.....

OP
M

minietek

Misafir
ayy boncuk canım yazdıgını görünce gözlerım doldu
nasıslın ıyımısınn

bebeğinde iyidir inşallahh ağrıların varmı hala ne yapılıyo suanda ilaç mı kullanıyorsunn

çikolata ye oğlusun zıplar bak hemen

kendıne ıyı bak olur mu bızı merakta bırakma sakınn hep aklımızdasınn

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
ağır abi olacak annesi ondan

BONCUK CNM IYI OLMANA SEVINDIM RABBIM INS DAHA IYI EDECEK EN KISA ZAMANDA ATLATACAKSINIZ OGLUSUNA KAVUSCAN INS SAGLIKLA INAN SENI RUYAMDA BILE GORDUM SEN DOGUM YAPMISSIN BENDE ALIYOM KUCAGIMA SEVIYOM SENIN OGLANI DIYORUM BAK KIRKBIRKERE MASSALLAHA COK GUZEL CNM INS O GUNLERIDE GORECEZ INS SEN MUTLU OL HEPSI OLACAK INS

cnm ıns olacak rabbım koruyacak onu hıc dusunme ıns....ınan ezanlar okunurken bıle sana dua edıyorum ıns rabbım kabul edecek ıns

amin cnm inş allahın izniyle olacak

boncuk hoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindin dahada iyi olcaksınız inş.

ayy boncuk canım yazdıgını görünce gözlerım doldu
nasıslın ıyımısınn

bebeğinde iyidir inşallahh ağrıların varmı hala ne yapılıyo suanda ilaç mı kullanıyorsunn

çikolata ye oğlusun zıplar bak hemen

kendıne ıyı bak olur mu bızı merakta bırakma sakınn hep aklımızdasınn

hepınızden allah razı olsun kalp kalbe karsıdır her aklıma geldıgınızde bende sızler ıcın dua edıyorum.Her kapıyı acar dua zaten .ayın 15ınde ıkıncı kemotarapım var aklınızda kalırsa eger o gun dua etmenızı ısterım bebegımın ılactan etkılenmemesı ıcın .
cnm cıkolata yıyemıyorum seker ve sekerlı seyler kanser hucrelerını beslermıs sımdılık uzak duruyorum.yemem ıcmem daha cok degıstı .suanda ıste 21 gunde bır 5 saat boyunca serumla ılac verıyorlar .
bernılcım ruyan ne guzelmıs :)

OP
M

minietek

Misafir
aslında kıskanc olmayan erkek yok galibaa
benim eşim öle cok kıskanc degildirr gibii
ama gecen günn önceden bana yazılan aşk mektuplarımı gösterdimm kızgın boga gibi heryerindennn ateş cıktııı:hihi:
dedim gecmişte yazılan şeyelr benim ilkim sensin kimseyle flört etmedim biliyrosun dedimm
zor sakinleştirdim adamıı

gecenelrde devamlı kötü haberler cıktı ya,ölümle ilgili
bende eski şeylerimi cıkardım bazanın altındann
ölürsem filan millet yalnış anlamsın bu mektupları dedimm :)

tam atacaktım vicdanım elvermedi
eşimede okuttum hepsiniii
oda cok sinir oldu ama dürsüt oldugum içinde cok memnun olduu
zaten bunun için seninle evlendşm dediii

kız sende onlar hala saklanırmı ben eşimden önce bır kere sözlendım ve yüzüğü attım eşimı sevdıgıme karar verdıgımde ne var ne yok resım yazı mektup günlük hepsini yırttım attım yüzüğüne gıttım kuyumcuya bozdurdum süper bır spor ayakkabı aldım ayağımda paralansın dedım 3 yıl da gıydım ayakkabıyı hiç bır seyı saklamadım ben onu hatırlatacak gercı hatırlasam ne olcakk bana cektırdıklerınden sonra sırf kötü anarım
allah bıldıgı gıbı yapsın

minietek şimdi ovüklasyon günü pozitif verdiği güne çizgi çekti bu ff o zaman şöyle oluyor yumurta çatlamadan bir önceki güne çizgi çekiyor yani ateşin birden yükseldiği gün yumurta çatlamış oluyor bence
canım bızde elara ıle benım yumurtlama zamanı bunu konusmustuk ateş yükseldıgı gun yumurta çatladı dıyor ff benımde 20 şubatta çatlamış görünüyor böylelıkle 20 -21 de ılıskı gunleri yıne eklesene canım cızelgenı
ya sizdede varmı bilmiyorum ama ben ufak tefekk şeyleri hep saklarım
mesela 10 yıl önce yan komşumuzun ogluna aşık olmuştumm
bize misafirlige gelmişlerdii ben elma yiyordum banada versene dedi:D
bende gittim onada yıkadım verdimm elmayıı
oda bir kere ısırdıı tekrar bana verdi ayuuu
bide aşıgım ya öle cok anlamlar cıkarmıştımki o elmadann
gecen gün o elmayada denk geldim mektuplarımın arasındaa .kurumuş ve minik kalmışş
ama ısırık yeri ve diş izleri hala belliydiii:dusun:
elmamı :ilknur::ilknur::ilknur:
ben bırak mektup falan saklamayı bahsedemem bile
tv bile yakışıklı adam görsem söyleyemem adı neymiş
diye bile soraramam içimden öyle sessiz sessiz severim tvlerdeki yakışıklı behlülleri:cokkomik:
bende saklayamam kıskanc değildir pek ama kızar yanı

17 yaşımdaydım bi otele tatile gitmiştikk
ordaki bi cocuga yine aşık oldum benn
bigün sabaha karşı balkonda oturuyordumm yanımda arkadaşlarımda vardıı
o aşık oldugum cocuk geldi balkonun altınaa ,kızlarda ondan sakız istedilerr
oda gitti aldı attı bizeee
ama sakızların içinden bi tanede cikota cıktıı
dediki sakız ve 1 tane cikolata elaranınnn ona göre dedii:D
yani herkese sakız almış ama bana +bide çikolata almışşş-hmm

işte o sakız ve cikolatayıda saklamıştım gecen günn cıktı mektupların arasındann
eşime onu da anlattım tabi ben anlatana kadar kızım halletmiş cikolatayı filan
allahtan yememiş zaten eline alınca direkt ufalanmış
cünkü ben onları strec naylonla sarmıştım :)
yani 97 yılında olmuştu bu olayy şimdiye kadar saklamışım öle küflenmemiş filan gızzz
markası center fresh naneli olanından :D
ay ne güzel yaz aşkııı benımde vardı yazlıktan asık oldugum bı çocuk onun yüzünden halam dan ızın almadan sıte dısına cıkmıstım ne azar işitmiştim

Eloş ben senin yerinde olsam çikolatayla sakızı yer paketini saklardım yazık oldu onlara :D
:1::1::1: aynı bennn

ay canım gecmıs olsun dıkkat edın tuzluyağlı yemesınn bol su ıcsınn
plavıx vermıslerdır hergun ıccek hıc aksatmadan kesınlıkle

aybamu

Üye
Tepki
38
hepınızden allah razı olsun kalp kalbe karsıdır her aklıma geldıgınızde bende sızler ıcın dua edıyorum.Her kapıyı acar dua zaten .ayın 15ınde ıkıncı kemotarapım var aklınızda kalırsa eger o gun dua etmenızı ısterım bebegımın ılactan etkılenmemesı ıcın .
cnm cıkolata yıyemıyorum seker ve sekerlı seyler kanser hucrelerını beslermıs sımdılık uzak duruyorum.yemem ıcmem daha cok degıstı .suanda ıste 21 gunde bır 5 saat boyunca serumla ılac verıyorlar .

Canım benim yaaa ben çoktandır yoktum ya anlayamadım bi an toparlanamadım. Nasıl sevindim iyi olmana anlatamam. Bebeğin seninle kalmış ne güzel allahım o sana sen ona güç olacaksın artık. O kadar üzülmüştüm ki ben sana çevremde bile kaç kişiyle konuşmuştum bu konuyu. Allahım seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın inşallah. Bir sürü şey yazmak geliyor içimden ama düğümlendim kaldım o kadar iyi bir haber ki moralini yüksek tut lütfen bu kadar insan var size dua eden oooohoooo bu güçle neler yenilir canım benim.

OP
M

minietek

Misafir

evet canım haklısın doğru portakalda yasak hatırladıgım kadarıyla

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar randevumu aldım yarın 1 de gidiyoruz doktora dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar güle oynaya geliriz inşallah

aybamu

Üye
Tepki
38
kız sende onlar hala saklanırmı ben eşimden önce bır kere sözlendım ve yüzüğü attım eşimı sevdıgıme karar verdıgımde ne var ne yok resım yazı mektup günlük hepsini yırttım attım yüzüğüne gıttım kuyumcuya bozdurdum süper bır spor ayakkabı aldım ayağımda paralansın dedım 3 yıl da gıydım ayakkabıyı hiç bır seyı saklamadım ben onu hatırlatacak gercı hatırlasam ne olcakk bana cektırdıklerınden sonra sırf kötü anarım
allah bıldıgı gıbı yapsın

canım bızde elara ıle benım yumurtlama zamanı bunu konusmustuk ateş yükseldıgı gun yumurta çatladı dıyor ff benımde 20 şubatta çatlamış görünüyor böylelıkle 20 -21 de ılıskı gunleri yıne eklesene canım cızelgenı

elmamı :ilknur::ilknur::ilknur:

bende saklayamam kıskanc değildir pek ama kızar yanı

ay ne güzel yaz aşkııı benımde vardı yazlıktan asık oldugum bı çocuk onun yüzünden halam dan ızın almadan sıte dısına cıkmıstım ne azar işitmiştim

:1::1::1: aynı bennn

ay canım gecmıs olsun dıkkat edın tuzluyağlı yemesınn bol su ıcsınn
plavıx vermıslerdır hergun ıccek hıc aksatmadan kesınlıkle

Sorma bir torba ilaç var içiyor. Yemeklede başım bi dertte ki sorma. Açlıktan öldürcceksin sen beni bi karnımı doyursam bişeyim kalmıcak benim diyor. Hiç memnun değil az yağlı tuzsuz zeytinyağlıllardan. Doymuyorum ben bunlarla diyor ama alışacak yapacak bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar