Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
canım ıslaklık vardı oldukça ben nedense çok çabuk ıslanıyorum zaten..baya uzun bi ön sevişme olmuştu :acep:beslenme şeklim genelde yıllardır aynıydı..
bu ay yalnız biraz fazla et ve balık tükettik özellikle eşim...
ben genelde balık yedim
eti pek sevmem ama baya köfte tükettim..
bide süt sevmezdim pek bu ay biraz süt içtim sabahları..
onun dışında gün içinde sürekli havuç ve portakal suyu içtim
düzenli ve dengeli besleniyoum genelde..
oğlum henuz 6 aylık ama ben hamilelik öncesi kiloma çoktan döndüm..
52 kiloyum şu an bakalım kaçla noktalayacağım bu hamileliğimi..
oğlumda 7,5 kilo almıştım

bacım kısmen erkek bebek dieti uygylamışsın
hayırlsıı olsun hakkında,

OP
E

Elara

Misafir
eşim egdli cıkıyorumm,sonra gelirim belkii
görüşüüzz kızlar

OP
B

breeze

Misafir
canım ıslaklık vardı oldukça ben nedense çok çabuk ıslanıyorum zaten..baya uzun bi ön sevişme olmuştu :acep:beslenme şeklim genelde yıllardır aynıydı..
bu ay yalnız biraz fazla et ve balık tükettik özellikle eşim...
ben genelde balık yedim
eti pek sevmem ama baya köfte tükettim..
bide süt sevmezdim pek bu ay biraz süt içtim sabahları..
onun dışında gün içinde sürekli havuç ve portakal suyu içtim
düzenli ve dengeli besleniyoum genelde..
oğlum henuz 6 aylık ama ben hamilelik öncesi kiloma çoktan döndüm..
52 kiloyum şu an bakalım kaçla noktalayacağım bu hamileliğimi..
oğlumda 7,5 kilo almıştım

cnm ya sanki erkek bebek için diyet uygulamışın...işallah kız olurr..biona baktın mı hiç?

OP
M

minietek

Misafir
cnm ebnde sinir oldugumdan zaten kızımaa onun ismini vermedim :)
2. de kız olsa yine onun ismini vermemm
erkek olursa kayınpederin ismini vercem ama yanına kendi düşündgüm bi isimi eklicemm.

bende sevmıyorum eskı ısımlerı kımsenın adını da koymak ıstemıyorum

kımsenın ıstedıgı ısmıde koymak ıstemıyorum
ben koymak ıstıyorum çocuklarımın adını

OP
B

breeze

Misafir
kızlar ben yatıyorum artık...Allah rahatlık versin herkesee:))öpüldünüzzz:)

Tepki
50
arkadaşlar herkes iyidir umarım..bende iyiyim..hamielikle ilgili pek bi sıkıntım kalmadı zor günleri atlattım çok şükür..şimdi sadece bebişin doğacağı günü bekliyorum..benim beiş sezeryanla doğacağı için büyük ihtimalle kadir gecesi doğurabilirim.bakalım inşallah kısmet olur...
ege hamileymişsin..Allah sana bir beiş göndermiş hayırlı olsun ...inşallah gönlündeki olur..
bu arada biz ailece ikinci kıza artık tamamen alıştık..ama biliyomu sunuz bir oğlum omasını çok istermişim bunu şimdi daha iyi anladım..daha önceden bu kadar istediğimi bende bilmiyodum..içimde kalıcak...ben 3. düşünmüyorum...artık ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş demmkki...
elara bu arda aklıma geldi senin kardeşinin bebeği belli oldumu nesi olacak...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar bir şey sölicem
maşallah ama bende hiç bir şikayet yok yaa baş dönmesı dısında sadece başım dönuyo o da çok şiddetli değil
ne iştah artması
ne bulantı
ekşime hiçbir şey sizinde gebelıklerınızde böyle olan varmı
Canım benimde öyleydi ilk dört ay falan felaket baş ağrısı çektim başka bi sıkıntım olmadı 1 aydır ara ara midem ekşime yapıyor oda normal dayanılmıycak bişey değil rahat hamilelik geçirenlerin genelde oğlu oluyomuş ama hayırlısı bakalım
arkadaşlar herkes iyidir umarım..bende iyiyim..hamielikle ilgili pek bi sıkıntım kalmadı zor günleri atlattım çok şükür..şimdi sadece bebişin doğacağı günü bekliyorum..benim beiş sezeryanla doğacağı için büyük ihtimalle kadir gecesi doğurabilirim.bakalım inşallah kısmet olur...
ege hamileymişsin..Allah sana bir beiş göndermiş hayırlı olsun ...inşallah gönlündeki olur..
bu arada biz ailece ikinci kıza artık tamamen alıştık..ama biliyomu sunuz bir oğlum omasını çok istermişim bunu şimdi daha iyi anladım..daha önceden bu kadar istediğimi bende bilmiyodum..içimde kalıcak...ben 3. düşünmüyorum...artık ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş demmkki...
elara bu arda aklıma geldi senin kardeşinin bebeği belli oldumu nesi olacak...

Canım bende ikinci kızımda olmadı napalım demiştim ama bak 7 sene sonra fikrim değişti bidaha yapıyorum arın ne olacağı belli olmuyor o yüzden herşey bitmiş değil kısmet diyelimm

OP
M

minietek

Misafir
Canım benimde öyleydi ilk dört ay falan felaket baş ağrısı çektim başka bi sıkıntım olmadı 1 aydır ara ara midem ekşime yapıyor oda normal dayanılmıycak bişey değil rahat hamilelik geçirenlerin genelde oğlu oluyomuş ama hayırlısı bakalım

Canım bende ikinci kızımda olmadı napalım demiştim ama bak 7 sene sonra fikrim değişti bidaha yapıyorum arın ne olacağı belli olmuyor o yüzden herşey bitmiş değil kısmet diyelimm

ay canım ınsallahh bakalım bende tutucakmı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bacım kısmen erkek bebek dieti uygylamışsın
hayırlsıı olsun hakkında,
evet cnm :( planlı olabilseydi baya takmıştım bu diyet işine kız beebk diyeti yapacaktım ama nasip...

cnm ya sanki erkek bebek için diyet uygulamışın...işallah kız olurr..biona baktın mı hiç?

inşallah canım biyo ya elara baktı ben ilkkez duydum bilmiyorum nasıl bakılır..kıza yatkın dedi sanırım inşallah hayırlısı bakalım...
inceden inceden içime korku giriyo bi yanım bu sefer kız diyo..bi yanım korkuyoo

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar biliyorsunuz ilk gebeliğimde ikizdi 2 oğlum oldu ..
sonr tek oğlum oldu yani 3 oğlum oldu sizce 4. nün de erkek veya kız olma oranı nedir..
ben kız olur yönünde düşünüyorum ard arda da 4 erkek olmaz sanırım dimi kızlar..:(
böyle bi istatislik var mı bildiğiniz

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
elara benım 25. günü adetimin ama bugun akıntım var ama uzayan değil kıvamlı sence yumurtlama zamanındakı akıntı
şeffaf uzayan mı oluyo.
beyaz uzayan mı
yoksa uzamayanmı:deli:

OP
E

Elara

Misafir
elara benım 25. günü adetimin ama bugun akıntım var ama uzayan değil kıvamlı sence yumurtlama zamanındakı akıntı
şeffaf uzayan mı oluyo.
beyaz uzayan mı
yoksa uzamayanmı:deli:

yumurtlamadan bir yada 2 gün önce uzayann şeffaf akıntı gelirr
yumurtlama olduktan sonra yapışkan bol kıvamlı akıntı olur,sonrasında losyon gibi krem rengi ve ince kıvamlı oluyorr

OP
E

Elara

Misafir
kızlar biliyorsunuz ilk gebeliğimde ikizdi 2 oğlum oldu ..
sonr tek oğlum oldu yani 3 oğlum oldu sizce 4. nün de erkek veya kız olma oranı nedir..
ben kız olur yönünde düşünüyorum ard arda da 4 erkek olmaz sanırım dimi kızlar..:(
böyle bi istatislik var mı bildiğiniz

istatsitik varmı bilmiorum ama cok kişi tanıyorum peşpeşe 4 erkek cocuk dogurann
ya öle denk geliyor yada başka bi nednei vardır bilemiyorum
inş senin bu defa kızdırrr hayırlısıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar