Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
amin canim insAllahhh bir kizim daha olur hayirlisiylan

yok guzelim benim kizim var yanina es istiyorum olursa Rabbimin takdirii insAllahh

amin insAllah cnaim oyledir

bilemiyorum ya tam yumurtlama gunundede yaptim olmadi yaaa Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak yas gidiyor olduk 35 yaaa

amin cnm allah gönlüne göre versin

OP
E

Elara

Misafir
elara kız akıntın falan varmııı

evet ya var akıntımm
cuha çicegindemi bu kadar akıntı oluyor kii
yada bende egem gibi hamiş kaldımm :acep:
gerci benim koca herzamanki gibi kacak olmadı merak etme diyorr,bende şöförüme güveniyorumm:zonk:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara hoşgeldin cnm sen de bu ay mı deniyorsun 2.bebek için
hayırlısı olur inşallah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet ya var akıntımm
gerci benim koca herzamanki gibi kacak olmadı merak etme diyorr,bende şöförüme güveniyorumm:zonk:
cnm olabılır valla gelseydı benımkılerde baslasaydım cnm sen sımdı hangı ay dusunuyon rengın temuz ben agustos sen?:)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
inşallah bu sefer bi kızım olur kızlar ya bu kadarı da olmaz sanırım 4. çocuk ta erkek olma ihtimali oldukça düşük değil mi
ne diyorsunuz bu konuda,eğer bu da erkek olursa....artık ebnim kocamda tek tip sperm var heralde buna inanacağım :(

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Canım 35 fazla değil. Bence bunun sebebi stres. Kendine biraz hak ver bence...

stresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri

pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,

sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim

carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var

cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma

cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....

pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr

hergun ev temizleniyor

deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen

OP
B

breeze

Misafir
evet ya var akıntımm

ya elara sorma bence ondan olabilir..özellikle yeşil çay manyak akıntı yapıyor..ben şuan regliyim ama böyle regli olmadım daha önce..
hiç ıslaklık hissetmezdım..resmen ıpıslağım yanii..
alkali durumum tavan yaptı sanırım:)
hamile kalsan üzülürmüsün?

OP
M

minietek

Misafir
Yok kız, tövbeeee, alt boruda çatlak var, sızıntı yapıyor, daha tamir olmadı:D

tubby süpersın yaaa

evet ya var akıntımm

sen daha iyi bilirsin
bilemem artık ben kocaya guvenmedım hıc o konuda 1,5 yılda 3 kez ertesı gun hapı kullandım ama ıstemıyordum
ay inşallah kaza kurşununa oğlusuna hamılesındır hıc strese gırmeden inşallah

OP
B

breeze

Misafir
inşallah bu sefer bi kızım olur kızlar ya bu kadarı da olmaz sanırım 4. çocuk ta erkek olma ihtimali oldukça düşük değil mi
ne diyorsunuz bu konuda,eğer bu da erkek olursa....artık ebnim kocamda tek tip sperm var heralde buna inanacağım :(

eğer senin bunlarda erkek olursa kocama narkoz vercem her gece ..kaçarı yok yanii:1::1:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
stresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri

pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,

sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim

carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var

cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma

cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....

pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr

hergun ev temizleniyor

deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen
ALLAH kolaylık versın cnm zor ınankı

OP
E

Elara

Misafir
ya elara sorma bence ondan olabilir..özellikle yeşil çay manyak akıntı yapıyor..ben şuan regliyim ama böyle regli olmadım daha önce..
hiç ıslaklık hissetmezdım..resmen ıpıslağım yanii..
alkali durumum tavan yaptı sanırım:)
hamile kalsan üzülürmüsün?

yok cnm ya üüzülmemm.benim erkek cocuk takıntım yok,olsada olur olmasada olurr.
illaa olsun diye bi beklenti içinde degilim
yöntemleride sırf meraktan denicemm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar