tubı alem ya cnm sende olmassan toplayamayacaz morallerı ellerıne saglık
Sizinde yüreğinize birde şeyinize sağlık
tubı alem ya cnm sende olmassan toplayamayacaz morallerı ellerıne saglık
amin canim insAllahhh bir kizim daha olur hayirlisiylan
yok guzelim benim kizim var yanina es istiyorum olursa Rabbimin takdirii insAllahh
amin insAllah cnaim oyledir
bilemiyorum ya tam yumurtlama gunundede yaptim olmadi yaaa Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak yas gidiyor olduk 35 yaaa
Kocaya kalk hadi diyorum dur 30 mekik çekeyim diyor. Görende yatağa ısınıyor zanneder. Ama alakası yok.
hadi hadiiii....:1::1:
sende üzerine rahat bişeyler giy bariiiiky:
ky:
elara kız akıntın falan varmııı
Sizinde yüreğinize birde şeyinize sağlık
hadi hadiiii....:1::1:
sende üzerine rahat bişeyler giy bariiiiky:
ky:
ay benim kocada hiç istemiyordu..dua ediyordum hergün .....diyordumki ona eger yapmazsan sen kuma getiririm üstüne:1::1:
allahıma bin şükür istiyor şimdi
h.b cnm sagolas hoşgeldin cnm
cnm olabılır valla gelseydı benımkılerde baslasaydım cnm sen sımdı hangı ay dusunuyon rengın temuz ben agustos sen?evet ya var akıntımm
cuha çicegindemi bu kadar akıntı oluyor kii
yada bende egem gibi hamiş kaldımm :acep:
gerci benim koca herzamanki gibi kacak olmadı merak etme diyorr,bende şöförüme güveniyorumm:zonk:
Canım 35 fazla değil. Bence bunun sebebi stres. Kendine biraz hak ver bence...
Kocaya kalk hadi diyorum dur 30 mekik çekeyim diyor. Görende yatağa ısınıyor zanneder. Ama alakası yok.
evet ya var akıntımm
gerci benim koca herzamanki gibi kacak olmadı merak etme diyorr,bende şöförüme güveniyorumm:zonk:
Yok kız, tövbeeee, alt boruda çatlak var, sızıntı yapıyor, daha tamir olmadı
evet ya var akıntımm
elara hoşgeldin cnm sen de bu ay mı deniyorsun 2.bebek için
hayırlısı olur inşallah
inşallah bu sefer bi kızım olur kızlar ya bu kadarı da olmaz sanırım 4. çocuk ta erkek olma ihtimali oldukça düşük değil mi
ne diyorsunuz bu konuda,eğer bu da erkek olursa....artık ebnim kocamda tek tip sperm var heralde buna inanacağım
ALLAH kolaylık versın cnm zor ınankıstresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri
pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,
sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim
carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var
cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma
cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....
pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr
hergun ev temizleniyor
deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen
ya elara sorma bence ondan olabilir..özellikle yeşil çay manyak akıntı yapıyor..ben şuan regliyim ama böyle regli olmadım daha önce..
hiç ıslaklık hissetmezdım..resmen ıpıslağım yanii..
alkali durumum tavan yaptı sanırım
hamile kalsan üzülürmüsün?