Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gurbetim ben de mutfağına bakıyordum ay bayıldım ne hamarat hatunsun sen yaaa.Tariflerini deniycem hele kurabiyelerine bayıldım yanımda olsan da bana öğretsen kızımın doğumgünü için harika olurdu.ellerine sağlık öpüyorum gülüm seni.

canim sagol bitaenm afiyet olsun dene pisman olmassin kolay gelsin

OP
E

Elara

Misafir
sen daha iyi bilirsin
bilemem artık ben kocaya guvenmedım hıc o konuda 1,5 yılda 3 kez ertesı gun hapı kullandım ama ıstemıyordum
ay inşallah kaza kurşununa oğlusuna hamılesındır hıc strese gırmeden inşallah

cnm içime boşalma gibi bişi yok.ama önden gelen zevk sıvısındada sperm oldugundan belki bol akıntıda onlardaa yuma ulaşabilir diye düşündügümdenn tedirginimm
yoksa eşimden eminim kacak yapamdıgına dairr
tabi yinede belli olmazz

OP
B

breeze

Misafir
:hihi: nasıl ikna ettin gızzz

h.b cnm sagol

cnm aslında ben değilde burada tek çocugu olan bir iş arkadaşı var o ikna etti gibi..
adam 55 yaşında tek çocuk yapmışlar ve çok pişmanlar....bize bişey olsa yanlız kalıcak..bencillik yaptık falan dedi....size tavsiyem hiç düşünmeyin...kızınızda istiyorsa hiç düşünmeyin dedi....kızı aannesiyle babasının sürekli başına kakıyormuş...neden bir kardeşim yok diye
bende aynı fikirdeyim...bencil olmamak lazım...çocuklarımıza yapacağımız en büyük kötülük olurdu bu....biz 3 kardeşiz ve birbirimize çok bağlıyız...onların yokluğunu Allahım bana göstermesinnn

OP
M

minietek

Misafir
cnm içime boşalma gibi bişi yok.ama önden gelen zevk sıvısındada sperm oldugundan belki bol akıntıda onlardaa yuma ulaşabilir diye düşündügümdenn tedirginimm
yoksa eşimden eminim kacak yapamdıgına dairr
tabi yinede belli olmazz

hayırlısı canım ya
o zamanlar esım ıstıyodu ben ıstemıyordum o yuzden emın olamıyordum

OP
E

Elara

Misafir
gurbet o nasıl programm ölee
okurkenn yoruldum yaww
allah yardımcın olsunnn cnm

OP
E

Elara

Misafir
cnm aslında ben değilde burada tek çocugu olan bir iş arkadaşı var o ikna etti gibi..
adam 55 yaşında tek çocuk yapmışlar ve çok pişmanlar....bize bişey olsa yanlız kalıcak..bencillik yaptık falan dedi....size tavsiyem hiç düşünmeyin...kızınızda istiyorsa hiç düşünmeyin dedi....kızı aannesiyle babasının sürekli başına kakıyormuş...neden bir kardeşim yok diye
bende aynı fikirdeyim...bencil olmamak lazım...çocuklarımıza yapacağımız en büyük kötülük olurdu bu....biz 3 kardeşiz ve birbirimize çok bağlıyız...onların yokluğunu Allahım bana göstermesinnn

aminnnn
bende aynenn o amca gibi düşünüorummm
tek cocuk yapmak bencede bencillikk

OP
E

Elara

Misafir
egem ilişki günü akıntın nasıldı?
bide bu ayki beslenme şekliniz nasıldı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:gunes:
stresliyim derken yeni buro actik yaklasik 4 ay oldu ve evin butun yuku bende esim sadece buroyla yatip orayla kalkiyor 3 elaman calisiyor kendini büro toparayana kadar butun yuk bende
alisveris
cocuklarin okula getirilip goturulmesi
ev temizligi
yemek yapmak
cocuklarin sosyal faaliyetleri

pazartesi... ufakligi krese goturuyorum,aksam turk okuluna getirip goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyoruz,

sali... ogleden sonra dersleri yok parklara goturuyorum,aksam ingilizce kursuna gidiyor kizim

carsamba...ufakligi krese goturuyorum, sonra capoeira kurslari var oglanlarin oraya goturuyorum oradan cikinca antremanlari var futbol oraya gidiyorum,
persembe...camasir yikiyorum her persembe ogleden sonra okullari var

cuma....camasir katlayip utu yapiyorum ogleden sonra okul var ve esimin yengesine gidiyoruz her cuma

cumartesi... maclari var kasaba kasaba her hafta karsilasmalar var....

pazar... dinlenmek istiyorum bi bos gunumuz pazar ondada ya misafirlige gidiyoruz yada geliyorlarr

hergun ev temizleniyor

deyin bakalim simdik ben strese giriyormuyum bos bir kadinmiyim cokmu kosturuyorum ne dersiniz adini siz koyun lutfen

:gunes::gunes::gunes:allah yardımcın olsun

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gurbet güeli okurken ben yoruldum canım allah yardımcın olsun
valla sorma Allahim ban guc kuvvet versin insAllah yaaa
gurbet o nasıl programm ölee
okurkenn yoruldum yaww
allah yardımcın olsunnn cnm
yani benim niye hamile kalamdigimi anladunmu canim benimmmm:1:

gurbet canım allah kolaylık versınn

aminnnnnn canim aminnn bide surekli direksiyondayim heee gittigimiz yerlere arabasiz gidilmiyor araba kullanmayi cok seviyorum fakat araba kullanmaktan tiksiniyorum bazen valla

OP
E

Elara

Misafir
kızlar kaynanayla atışmamız cok komik oluyor yaa
her lafına bi cevabım oluyor kadın nasıl gülüyor,hoşuna gidiyorr

4 cocuk dogurcam dedimm
ozaman bi tanesine bizim isimleirmizi verirsin artık dedii.
bende "ben eski isimelri sevmiyorum modern ve moda isiimler koycam" dedimm güldüü ama baya bozulduuu:D
onun ismiii eskilerdenn bi isimm

OP
B

breeze

Misafir
gurbet g kız bu ne????
eee sen bi tane daha doğursan napcan kız??

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
fistiklar ben cikayim ufaklik durmuyor benim uyumak istiyorum koyun koyuna yaziyoruz valla uyudu uyuyacak hayirli gecelr

egem kiz gonlundeki karninda olsun insAllahhhh...

OP
B

breeze

Misafir
kızlar kaynanayla atışmamız cok komik oluyor yaa
her lafına bi cevabım oluyor kadın nasıl gülüyor,hoşuna gidiyorr

4 cocuk dogurcam dedimm
ozaman bi tanesine bizim isimleirmizi verirsin artık dedii.
bende "ben eski isimelri sevmiyorum modern ve moda isiimler koycam" dedimm güldüü ama baya bozulduuu:D
onun ismiii eskilerdenn bi isimm

en uyuz oldugum şey..neden vereyim ismini.. Abdülmecidin torunumusun yaniii...nedir ??

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem ilişki günü akıntın nasıldı?
bide bu ayki beslenme şekliniz nasıldı

canım ıslaklık vardı oldukça ben nedense çok çabuk ıslanıyorum zaten..baya uzun bi ön sevişme olmuştu :acep:beslenme şeklim genelde yıllardır aynıydı..
bu ay yalnız biraz fazla et ve balık tükettik özellikle eşim...
ben genelde balık yedim
eti pek sevmem ama baya köfte tükettim..
bide süt sevmezdim pek bu ay biraz süt içtim sabahları..
onun dışında gün içinde sürekli havuç ve portakal suyu içtim
düzenli ve dengeli besleniyoum genelde..
oğlum henuz 6 aylık ama ben hamilelik öncesi kiloma çoktan döndüm..
52 kiloyum şu an bakalım kaçla noktalayacağım bu hamileliğimi..
oğlumda 7,5 kilo almıştım

OP
E

Elara

Misafir
en uyuz oldugum şey..neden vereyim ismini.. Abdülmecidin torunumusun yaniii...nedir ??

cnm ebnde sinir oldugumdan zaten kızımaa onun ismini vermedim :)
2. de kız olsa yine onun ismini vermemm
erkek olursa kayınpederin ismini vercem ama yanına kendi düşündgüm bi isimi eklicemm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar